T W E N T Y - F O U R

3.2K 58 1
                                    


Samantha

Jeg går ind på værelset for at finde mit skitøj frem.
Vi skal stå på ski idag!. Jeg glæder mig seriøst meget hvis i ikke har luret det..
Vi kan bare stå som vi vil, så længe vi forbliver mindst 2 sammen.. ærligt hvis jeg var vores lærer havde jeg skidt grønne grise over det..
Jeg tager mit hvide skiundertøj på og så mine overtrækkere. Derefter begynder at jeg at flette mit hår i 2 fletninger, som jeg lader hænge ned over mit bryst. Så tager jeg ellers resten på og er klar. Begejstret trækker jeg i mine mørkeblå overtrækkene og slynger min lyseblå skijakke over armen, stikker i et par sneakers og snupper min hjelm. " Jeg er klar.! " Griner jeg og stiller mig ud i entréen.
" Kommer..! " Råber Mikkel. Jeg lægger min telefon i min ene lomme og sikrer så at liftkortet er der med et stort smil.
Da Mikkel og Cam kort til efter også er klar mangler vi bare en hvis person. . "MARI..? " Råber jeg grinende for tredje gang.
" VENT DOG LIGE! " Griner hun inde fra stuen og kommer så gående. " Godt så.. " Griner jeg og går ud af døren.
" Hvor god er du på ski..? " Mari kigger spørgende på mig, imens vi går ned mod skirummet. " Sådan pænt god..? " Griner jeg.
" Hvad er pænt god..? " Griner Mikkel. " 2 skiferier hvert år med undervisning af mine forældre i den ene og af en underviser i den anden..? " Griner jeg og tager mine skistøvler ned fra en af varmerne. " Rip os andre.. " Mari flækker af grin og tager hendes skistøvler.
Jeg for spændt mine skistøvler og tager så mine stave og ski. " Ligefrem rip os andre..? " Griner Cam og kigger underligt på Mikkel.
" Ja.. Det er jo ikke fordi det er rip dig men os andre..! " Griner Mikkel. " Er Cam god? " Spørger jeg nysgerrigt og begynder at gå ud fra skirummet. " Cam har nok slået din rekord i skiferier! " Mikkel ruller øjne og tager hans ski og går med ud.
" Jeg tvivler på at læsset der er bedre.. " Griner jeg og sender Cam en grimasse med et stort smil hvorefter jeg slynger mine ski over skulderen.
" Tro på det, smukke!. " Griner Cam og som er gået igang med at tage sine ski på. " Det gør jeg skam også!. " Smiler jeg og tager selv mine ski på. " Jeg stemmer nu på dig Sam! " Griner Mari og tager sine ski på. " Girl power..! " Griner jeg.

Da de andre har fået ski på kører vi ned af den mikroskopiske bakke til liften. " Vi tager stolen op og kører så til venstre..! " Mikkel peger ned på hans kort. " Godt vi har et kort!. " Udbryder jeg og svinger mod stoleliften. " Vi ville ærligt strande et eller andet sted uden det.. " Griner Mari og kører efter. " Hvor er Malle og Fio egenligt? " Jeg skanner mit liftkort. " Jeg tror ikke at de kan stå på ski..? Så de er vel derhjemme? " Smiler Mari. " Jaer okay! " Smiler jeg. Vi sætter os alle fire op i stolen og begynder at køre deropad. " Jeg vil gerne have kakao pause!. " Griner Mikkel bestemt. " Man kan ikke stå på ski uden kakao pause..? " Griner jeg og sætter mine goggles op på hjelmen. " Seriøst..?" Cam flækker af grin. " Jeg synes det lyder som en god ide!. " Griner Mari. " Kakaopause ik.. legendarisk.. " Smiler jeg.

Da vi er kommet op i toppen sætter jeg mine goggles ned igen og kører til venstre. " Skal vi ned af den der!? " Jeg peger skeptisk ned af den lille bakke der er fyldt med mennesker. Seriøst.. hundrede vis af mennesker.. mærk begejstringen.. " Det er løgn.. " Sukker Cam.
" Desværre.. " Sukker Mikkel og skuler til alle menneskernes rygge. " Vi kunne jo også tage offpisten..? " Smiler jeg og peger med min stav.
" Den ser meget god ud.. " Griner Cam. " I er tydeligvis ude på at slå mig ihjel sindssyge mennesker..! " Griner Mari. Det får os alle til at bryde ud i grin hvorefter vi kører mod offpisten.

Vi har fundet os en bakke med et kæmpe stort, blødt lag sne. Perfekt! Seriøst det ligner noget fra en drøm..
" Jeg går ud fra at jeg kører først..? " Griner Cam og kigger rundt. " Ikke hvis du skal stå der og plapre! " Griner jeg og begynder at køre derned af. Sneen er fantastisk at stå i. eg kan høre Mari grine oppe fra toppen af bakken. "Idiot.. " Griner Cam som er kommet op på siden af mig.
Den her sne ik.. det er ærligt den blødeste, lækreste.. jeg stopper her..  " Saml skiene! " Griner han. " Hvad mener du!? Jeg har da fuldkommen.. " Jeg når ikke at sige mere før hans arme ligger om livet på mig og mine ski er mellem hans. " Derfor selvfølgelig!.. " Griner jeg.
Vi finder hurtigt en rytme at køre ned af bakken i. " Du kører nu meget godt..? " Hvisker han i mit øre. " Ja, kan du se! Bedre end dig!. " Griner jeg. Alligevel er jeg itvivl.. bare det lille stykke vi kørte over pisten gjorde han sig ikke engang lidt umage, og han stod utroligt godt..
" Det var nu ikke præcist det jeg mente..? " Griner han. " Jo det var!. " Griner jeg. " Vi stopper her! " Griner han. " Hvad!? " Udbryder jeg.
Han laver et brat hockeystop og jeg når overhovedet ikke at følge med. Vores ski kludrer sig sammen og vi falder begge halvt oven i hinanden og triller et lille stykke ned af Bakken. " Det kalder jeg gode skilærere!. Isært det der fald.. det må jeg sige!. Talent! " Mikkel flækker af grin og det samme gør Mari. " Du kan sgu da ikke bare sige ' Vi stopper her ' og så lave et brat hockeystop!? " Udbryder jeg fornærmet og prøver at kludre mig ud af vores halv knude. " Jeg troede at du forstod hvad ' Vi stopper her ' betyder!? " Cam flækker af grin. " Selvfølgelig gør jeg da det! Bare ikke på et halvt sekund! " Griner jeg og for nogenlunde viklet mig ud. Min ene ski har Mari i hånden og min ene stav har hun også.
" Tak! " Smiler jeg og begynder at tage min ski på. " Selvfølgelig! Er det der hvad jeg skal lære i løbet af de næste par dage? ' Det elegante kæreste fald ' for så find mig en lækker partner tak! " Mari flækker af grin. " Vi er ikke kærester!? " Udbryder jeg og lægger armene over kors.
" Ikke endnu!. " Mikkel flækker af grin. " Åh Gud!. Jeg tror jeg finder nogle andre at stå på ski med! " Sukker jeg. De flækker allesammen af grin. " Held og lykke! " Griner Cam. Jeg ruller med øjnene og sæter mig i sneen og sætter mine goggles op på min hjelm. " Nå! Må vi så lærer faldet!? " Mari griner endnu mere. " Start med at finde en skimakker der er pænt irriterende! Så skal du køre smukt ned af bakken i dit bedste vel indtil du blive fældet af ham idioten da han siger ' Vi stopper her ' " Griner jeg og sender hende en tumbs up. " Den lækre idiot, der er utrolig fantastisk! Og den bedste på ski! " Cam flækker af grin og sætter sig ved siden af mig. " Jaja.." Begynder jeg grinende og modtager et gigantisk smil. " Du indrømmede det! " Udbryder Mikkel og kigger chokeret ned på mig og flækker af grin. " Hvad? " Spørger jeg forvirret.
" Du medgav lige at Cam er lækker og fantastisk! " Mari flækker af grin. " Nej jeg gjorde Aj!? " Udbryder jeg.
" Bare rolig!. Hun har hele tiden vist det! " Cam flækker også af grin.
" What the..? " Udbryder jeg.

——
Kapitel 24!

What a girl!? ( På dansk )Where stories live. Discover now