T W E N T Y - S E V E N

3.3K 57 0
                                    


Samantha

Mari og jeg er taget ud får at shoppe. 
Eller det vil sige vi er taget ud får at få lavet Mari's negle og shoppe undertøj til mig.

Cameron

" Hvad er Spice gurls? " Jamrer Mikkel beklagende og tørrer sved fra sin pande af i et håndklæde.
" Prøv at læse dummy.. " Sukker Cayle grinende og slynger sit håndklæde over sin skulder.
" Amen okay jeg kom ikke videre end at det var en gruppe på snap.. " Forsvarer Mikkel sig hvilket får mig til at lave en grimasse af ham.
" Hey.. Din kærestes bedste veninde har sendt en snap i den.. " Udbryder Toby begejstret og prøver at få sin sok på imens han åbner den.
" Det ser.. elegant ud.. " Griner jeg og gestikulerer til ham. " Takker.. " Smiler han. " Cam hvad er dit ynglingsfarve? " Lyder det fra Mikkel.
" Hvad? " Udbryder  jeg grinende og kigger overrasket på ham med et løftet øjenbryn. " Nej det er det damen skriver " Griner han imens jeg trækker min t-shirt over hovedet. " Skal jeg være bekymret for at hun vil vide det? " Griner jeg og purrer op i mit hår. " Uden tvivl.. det er en fælde.. " Udbryder Toby dramatisk med en utrolig køn grimasse.

" Det er Cammie-boys telefon.. " Svarer Mikkel idet han samler min ringende telefon op og sætter den på højtaler.
" Gider du sige til din ven at han skal svare på mig spørgsmål.. " Lyder det fra Mari over højtaleren. " Åh.. tænk.. jeg som lige troede at jeg skulle have en snak med Sammie.. " Sukker Mikkel dramatisk hvilket får Mari til at puste højlydt ind i mikrofonen. " Hvad skal det bruges
til? " Sukker jeg grinende og snupper telefonen fra Mikkel som skal til højlydt at puste tilbage. " Vi er igang med noget meget vigtigt her.. " Lyder det koncentreret fra Mari. " Hvem snakker du meeed? " Lyder det så over telefonen og jeg genkender med det samme Sam's stemme.
" Din kæreste " Bliver der svaret fra Mari. " Mariii.. " Lyder det bebrejdende fra Sam hvilket får Mari til at bryde ud i grin. " Nå lad mig først høre hvad i er igang med.. " Griner jeg og forsætter med at rode rundt i mit våde hår efter træning. " I think i know.. " Griner Mikkel og vender sin telefon om hvor Mari har sendt et billede i den nye gruppechat. På billedet står Sam og skraldgriner imens hun formår at give Mari fingeren med hvad der må være 100 bøjler af forskelligt blondeundertøj i hånden. " Jesus chr.. " Begynder jeg og ryster grinende på hovedet.
" Mariii.. u like it? " Lyder det fra Sam i den anden ende af telefonen. " Er det for sent at blive trans for at se det der? " Begynder Cayle og ligner oprigtigt en der kunne finde på at gøre det. " Og af hvilken grund er vi ikke med på den her shoppetur.. altså sådan jeg siger bare jeg føler mig oprigtigt ikke inkluderet.. " Jamrer Toby og nærstuderer undertøjet  sam har i hånden på billedet på snap. " Mari! Hvad har du sendt! " Lyder det fra Sam hvilket resulterer i at jeg ikke længere kan holde et grin tilbage. " Ikkk nooooget.. " Begynder Mari.

" Show me.. " Er Mikkels første kommentar idet pigerne dumper ned på cafestolene ved siden af os.
" Såmænd blot en neglelak.. " Smiler Sam uskyldigt og slynger en af poserne over i hans skød. " Og de 6 andre er bare til pynt? " Griner jeg og løfter et øjenbryn. " Du forstår virkelig os piger.. " Griner hun imens Cayle og Toby sidder og prøver at stjæle poserne. " Siden hvornår er du blevet så tålmodig Cammie boy? " Griner Mikkel og tager slubrende en tår af sin smoothie. " Kald mig Cammie boy en gang ti.. " Begynder jeg advarende med et stort smil. " Cammie boiiiiii " Hviner Mikkel begejstret og rejser sig så klogt fra stolen og stikker op for at hente pigernes bestilling.

" Cam og Sam truth or dare.. " Griner Mikkel med et blik der indikerer at han selv synes at han har fået en skide god ide.
" Glem det Mikkel.. " Griner Sam og styrer mod endnu en butik med Mari under armen. " Jamen så må i give mig en crazy en først.. " Jamrer Mikkel. " Få lavet falske negle sammen med Mari.. " Smiler jeg udfordrende til ham hvilket får ham til virkelig at ligne en der overvejer det.
" Fint men så skal i også få lavet min.. " Griner Mikkel. " Hvad? " Udbryder Sam og får halvt sin smoothie galt i halsen. " Mener du virkelig at du vil få lavet dine negle.. altså Mari klør.. " Udbryder hun begejstret. " Ja.. hvis i altså gør min.. " Jamrer han bekymret. " Hvad er din så.. " Sukker Sam og betragter ham nysgerrigt. " Kan du se den der bod derovre.. de sælger Henna tusser og jeg vil give jer begge en Henna tatovering.. " Smiler han begejstret. " Deal.. de er af efter hvad.. lidt tid? "

What a girl!? ( På dansk )Where stories live. Discover now