25

1.6K 100 5
                                    

-Роуз! - извика ме майка ми, влизайки в стаята ми. Погледнах я объркано, а тя включи телевизора. Искаше да изгледам... Новините?

-Какво...? - преди да бях довършила започнаха да предават на живо.

"Вчера вечерта беше арестуван предполагания заподозрян по случая на" Джаксън Каниф". Името на задържаният е Лукас Р. Хеммингс. Оказва се, че често се е навъртал около този район, а полицейското му досие е доста голямо. Дали той е истинския виновник за смъртта на Джаксън Каниф и каква бе причина все още не е ясно. "

Какво? Хванали са го.... Когато погледнах към майка ми, тя изучаваше реакцията ми.

-К-какво е това? - попитах я.

-Аз също искам да разбера.! - искаше да разбере? Какво да разбере? Че се влюбих в похитителя си и не мога да го предам, защото ще убие още някого, а аз не искам той да се озове в затвора?

-Роуз, познаваш ли това момче? Лукас? - поклатих отрицателно глава с насълзени очи. - Веднъж говореше на сън и каза точно това име! Не си и помисляй да ме лъжеш!

-Не ме разпитвай така! Не го познавам! От къде да го познавам? - разплаках се. Точно сега нервите ми бяха опънати до крайна степен.

-Роуз, не плачи. Не исках да те разстроя. Просто исках да знам дали това момче не е... Знаеш един от хората които те отвлякоха. - обясни ми, прегръщайки ме.

-Остави ме сама.... Моля те. - когато излезе от стаята взех телефона си и отворих чата ни с Люк. "Изчакай да ти дам сигнал, преди да ми пишеш." Това ли имаше в предвид? Че е на косъм да бъде хванат? Точно когато оставих телефона си получих съобщение. Взех го бързо, надявайки се това да бъде той.

Непознат номер:Всичко е наред, принцесо!

Роуз:Люк?!

Непознат номер:Ще ми отвориш ли?

Изтръпнах за момент. Какво значи това? Тогава чух почукване по прозореца. Станах от леглото си и отворих прозореца, а пред мен се показа той.

-Здравей, принцесо! Липсвах ли ти?

-Здравей, принцесо! Липсвах ли ти?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Texting with my kidnapper Where stories live. Discover now