7.-Tralalala si dai cu toporu'-n cap!

628 46 8
                                    

*dupa 3 zile fericitee*

*Lucy povesteste*

-Pa, ies la vanatoare. strig ca sa ma auda toti.

-Stai! Vin si eu! spune Jack repezit lundu-si si hanoracul.

-Pf, binee. spun pe un ton de copil suparat.

Am iesit si am inceputsa alergam inspre... sincer, nici nu stiu unde alergam. Tot ce voiam era sa simt sangele scurgandu-se pe mainile mele... La un moment dat, incepem sa mergem ca niste oameni normali, cat de normali pot fi un tip in negru si cu masca si o fata imbracata intr-o rochie ca de papusa de portelan.

-C-ci-cine s-sun-sunt-t-eti? se aude o voce de fetita micuta strigand din fata. Era o fata cam cat Sally, dar mult mai bine imbracata, semn ca era ceva copil alintat.

-Pai... Eu, sunt un strain...spun cu o voce dubioasa.

-Noi suntem doi straini. ma corecteaza Jack.

-Serios... Cine sunteti? spune copila

-Pai, sa zicem ca suntem cauza morti tale... spun si un zambet sadi mi se intipareste pe fata.

-P-poftim?!spune speriata si da sa fuga, insa ma teleportez in fata ei si imi largesc zambetul.

Saraca, a inceput sa planga...

-Ce pacat ar fi daca am scoate ochisorii astia frumosi... spun si trasez o linie cu degetul pe obrazul ei. Ea a lesinat, iar eu si Jack am legat-o de un copac. Dupa cam zece minute, sa trezit. La inceput, sa speriat, pentru ca eu eram in fata ei, pe vine, holbandu-ma. Apoi a inceput sa tipe si sa planga, dar nu eram decat eu si ea. Nici Jack nu mai era, sa plictisit sa astepte sa se trezeasca, asa ca a plecat sa caute alta victima. Ma ridic incet din picioare si incep sa ma transform. Acum tot parul imi era sangeriu, iar cercul(cu [,]care pot depista demonii) era opac incat nici nu puteam sa vad prin el. Ea sa speriat si a incepul sa urle mai tare si sa se zbata.

-Taci! zbier eu la ea, durandu-ma capul deja, insa nu aaculta si continua sa tipe. Atunci, ia hai sa ii taiem limba.. adaug si ii apuc limba.

Scot un cutitas si ii indrept usor spre ea, apoi trag rapid, sangele tasnind si murdarindu-ma(Lol, era sa scriu "murarindu-ma", lol devenim muraturi ca muratura) din cap pana in picioare, apoi ii zambesc si o zagarii pe umar. Apoi arunc(,)cutitul undeva si indepartandu-ma un pic o apuc(,)cu mainile invizibile de membre si trag in toate directiile.

-You lost. Game over. adaug cand se rupe in bucati.

*dupa 2 ore frumoase*

Ma intreptam incet spre casa toata manjita de sange si cu un topor, ci el murdar de sange. Toporul l-am luat de la un padurar, desigur ca l-am omorat inainte. Cand intru in casa vad totul pe dos si pe toti fugarindu-se si aruncand cu ceva ce pare a fi vopsea roz.

-CE DRACU FACETI PRUNCI SCAPATI IN CAP?! Tip si toti se opresc cum erau, eu aruncand toporul pe langa capul lui Jeff.

-Pai... sti... E VINA LUI BEN!incearca Jeff sa explice.

-Am sa va-. Incerc sa spun ceva dar cineva, sau mai degraba ceva ma opreste.

--------

Pam,pam,pam... Si am pus si eu nexutul... Tin sa anunt ca m-am mutat la tara(la bunica) si aici nu prea am net, dar am sa ii spun mamei sa ia un stick cu net si .... Boom! Postez mai des decat acum. Soo... Pa pana data viitoare.

P.s: va place semnatura lui Lucy?

Intrebare:Ce credeti ca o opreste pe Lucy? :> :> :> :>

We two and 100 killers→creppypasta←Where stories live. Discover now