20.-What love can do.

194 8 7
                                    

Trebuie neaparat sa va spun ca acest capitol e scris/inceput de ziua mea care a inceput oribil. CMBPPV-ul meu nu stie daca poate sa iasa BFF celalalt e la biserica, vara-mea nu raspunde si chiar daca ele ar fi dispuse sa iasa AFARA PLOUA! Sper ca macar dupa-amiaza sa isi revina... spor la citit!
—_—
Cand m-am trezit eram la mine in camera, pe pat. Am vrut sa ma ridic, dar ceva sau cineva nu ma lasa. Ma uit atent si realizez ca un brat era incolacit in jurul taliei mele. Ben dormea langa mine.
Nu m-a gandit ca dupa atata durere sa vina si soarele pe strada mea. Daca stau bine sa ma gandesc, viata mea a fost naspa pana acum. Acum... Ei bine, acum stau in pat langa baiatul pe care il iubesc si am parte de o dimineata perfecta. Totusi... Mi-e foame! Am incercat sa ma ridic, dar el m-a strans si mai tare, punandu-si si unul din picioare peste mine. Deci efectiv imi transform meseria in perna umana.
Am incercat sa ma intorc cu fata spre el, si am inceput sa il gadil.. Poate se trezeste. Pfff... Nici daca il gadilam cu toporul nu se trezea. Asa ca mi-a trecut prim minte ceva ce am citit intr-o carte. Mi-am aplecat capul in asa fel incat fata mea sa fie in dreptul fetei lui. I-am respirat peste buze, apoi l-am muscat usor.
-Oh la naiba, treci aici! mormaie si isi lipeste buzele de ale mele.
Dupa asta ne-am ridicat, si el s-a dus la dansul in camera, iar eu la baie.
Am facut un dus scurt, m-am spalat pe fata si dinti si mi-am periat parul, etapa foarte grea avand in vedere lungimea. Am inceput sa il impletesc, asa scurtandu-i lunginea pana la solduri. Am intrat inapoi in camera si am scos din dulap o pereche de pantaloni scurti si un maiou ambele negre. Mi-am luat niste papuci de casa in picioare si am coborat jos, unde toti tembelii se uitau la un film.
-La ce ne uitam? ii intreb asezandu-ma jos, langa canapea. In stanga mea, tot pe podea se afla Jeff.
-Un film horror. Acum shh... spune E.J. atent la film.
-Unde e Ben? ii intreb cand nu il vad cu noi.
-La baie, face dus. raspunde Alice, care se vede ca ar fi vrut sa fie si ea in dus, dar nu al ei.
-Oh, ok! spun si incerc sa ma concentrez la televizor, unde ruleaza o scena cu un fierastrau... Uu, dragut..
Dupa cateva minute si cateva scene sangeroase, a aparut si Ben, care s-a asezat langa mine.
Si-a incolacit nratul in jurul taliei mele si a onceput sa se uite lsi el la film. Parca eram o familie normala... Familie.. Oh nu! Familia McDance! Nu am mai fost la ei de asa de mult timp.
-Ben, poti sa vii un pic? il intreb, tragandu-l spre bucatarie.
-Desigur, da ce s-a intamplat? ma intreaba la randul lui.
-Stii... Um... Trebuie sa faci cunostiinta cu cineva. ii spun. Acum ceva timp am cunoscut o familie care m-a acceptat asa cum sunt. Ei practic sunt familia mea. Trebuie sa ii cunosti! continui uitandu-ma atent la expresiile fetei sale.
Apoi, a facut ceva la care nu m-am gandit niciodata. A inceput sa zambeasca.
-Oh prostuto! Bineinteles ca voi venii cu tine! Acum hai! spune si ma trage dupa el spre usa.
-Stai sa ma imbrac! rad si il smucesc spre scari.
Am urcat rapid spre camera mea si am luat din dulap un plover lung, albastru si niste strampli grosi, turcoaz. M-am incaltst cu tenesii mei si am iesit pe hol. In acelasi moment a iesit si Ben, cu un plover negru in locul tricoului pe care ii avea inainte.
-Mrrr... Imi plac hainele astea... spune analizandu-ma atent.
-Si mie, dar acum trebuie sa plecam. i-o tai repede.
El a facut o fata suparata si a inceput sa mearga. Eu m-am luat dupa el pana la usa, ca apoi eu sa merg in fata. Am mers asa o perioada, razand, imbratisandu-ne si sarutandu-ne pana am ajuns la casa lor.
-Acum e acum... spun inainte sa bat la usa.
Sper sa ma recunoasca... Usa s-a deschis si in fata ei a aparut Mary, avandu-l in brate pe Thimoty.
-Cine... Lucy?! Ce Dunezeu ai patit?! striga aceasta parand speriata.
-E okay Mary... E ceva ce trebuia sa se intample. Oricum, nu am venit ca sa discutam asta, ci sa va prezint pe cineva... spun si ea ne indeamna sa intram.
Ne-am asezat pe canapea, tinandu-ne de mana, in timp c ea ii striga pe restul.
-Oh doamne, Lucy, ce ai patit? ma intreaba John speriat.
Dupa ce le-am explicat tuturor cam cum sta treaba, am adaugat:
-Acum trebuie sa faceti cunostiinta cu Ben, iubitul meu.
-Oh, ce bine va sta! Ce cuplu adorabil! Draga, adu o sticla de sampanie; azi sarbatorim! spune Mary, facand o fata ciudata.
-Dar nu e nevoie! spune Ben. Si pana la urma urmei, suntem impreuna de nici 24 de ore. Inca nu ne casatorim. adaiga razand si eu ii dau dreptate.
-Tinere, sa te puna Dumnezeu sa o ranesti pe Lucy, ca e vai s-amar de tine! spune John, comportandu-se ca tata.
Miscarea asta m-a facut sa ma intepe spatele ochilor, dar am mascat totul cu un zambet fals.
"Hei... Esti bine?"
Se pare ca nu am fost indeajuns de convingatoare... Ben si-a dat seama.
"Aproximativ, doar ca John mi-a adus aminte de tata..." ii raspund.
El nu mi-a mai spus nimic doar m-a strans in brate. *cand am pus punct aveam 969 de cuvinte... Mrrrr!*
Dupa cateva minute a aparut si John cu sampania, iar Mary a adus pahare. Pana si cei doi micuti au luat cate o gura din sampania dulce. Dupa ce am toastat in numele relatiei, Mary a spus:
-Acum, vreau sa vad un sarut!
Eu am devenit rosie ca un globulet de Craciun si Ben a ras emotionat.
-Haideti! Nu e ca si cum am fi niste straini! ne zoreste si John.
Asa ca manati de ei, Ben si cu mine ne-am sarutat. In timpul sarutului am auzit aplauze, of-uri si chiuituri.
Dupa ce ne-am despartit din sarut am inceput sa radem de ce fete aveau ceilalti.
Am mai stai cateva ore pe la Mary si John, in care ei ne-au pus diferite intrebari ciudate, gen: "Cand v-a fi nunta?", "Cati copii vreti sa aveti?", "Va mutati intr-o casa noua?!". Intrebari la care bineinteles ca eu doar am ras si atat.
Pe drum spre casa eu i-am sarit in spate lui Ben si i-am spus sa ma care pana acasa sub pretextul ca "nu ar vrea sa ii oboseasca soteoara!" ... Si mai tot drumul m-am jucat prin parul lui, uneori tragandu-l si enervandu-l. Totusi, chestia nu mi-a mers prea mult pentru ca atunci cand am ajuns acasa, mai exact in camera lui, m-a trantit in pat *perversilor, stiu la ce va ganditi ‡]* si a inceput sa ma gadile. Si totusi el a iesit in pierdere, pentru ca a prinit un picior in gura de la marmota subevoluata de eu.
-Cu crezi ca te mai cara soteorul tau daca il bati? ma intreaba tinandu-se de obraz.
-Pai nu e ca si cun ti-am dat in spate, si in fond, tu ai inceput sa ma gadili. Eu reactionez mai... Special. am inceput sa ii explic.
-Ca sa te iert, am nevoie de un pupic. spune zambind inocent.
Eu doar am ras usor si i-am dat un "pupic" care a ajuns cu noi doi impleticiti pe canapea, sarutandu-ne de parca ar depinde viata noastra de asta.
------------
Well, i'm so fucked. Capitolul asta l-am inceput acum fix 2 luni, cand a fost ziua mea. *mai exact pe 28 noiembrie, de acolo si mesajul de inceput*  pur si simplu nu am stiut cum sa termin capitolul, am scris cam 100 de cuvinte in plus fata de ce aveam *1267* si am grabit absolut totul. Sorry ca nu postez la fel cum ar fi trebuit...
Incerc, dar abea mi-am facut internetul acum 3 saptamani, dar am fost ocupata cu scoala...
Scuze inca o data.
~cyaa

We two and 100 killers→creppypasta←Where stories live. Discover now