6.-Bunica in costum de delfin si curcubeul Aliosa?!

729 50 5
                                    

Hey biscuitei mici si dulci ca vata pe bat, am vrut sa va intreb ce faceti... Glumeam, am vrut sa va multumesc pentru cele peste 200 de reads si cele aproape 50 de comentarii. De fiecare data cand intru pe watty si vad ca am mai urcat un pic, mi se topeste inima. Va iubesc :) Acum nu ma mai lungesc, spor la citit!

---

Deschid ochii si incerc sa ridic ceasul de pe noptiera, dar ceasul nu era... Stai nu e nici noptiera. Ce am facut aseara? Ma ridic usor, apoi cad, dandu-mi seama ca dormeam cu susul in jos pe canapea. Ma ridic de jos in liniste si ma uit prin jur. E.J Dormea sub masuta, L.J imbratisand televizorul, Jeff cu telecomanda in gura, Sally pe una din pernele de pe jos, Ben cu capul in caciula lui de elf, iar Slendy saliva (habar nu am cum) pe o carte, intins pe fotoliu. M-am indreptat incet spre bucatarie pentru a lua o oala si un polonic. Cand intru inapoi, ma impiedic de... o soseta?! Si scap oala si polonicul pe jos, acestea facand un zgomot urias. Ca sa nu ma aleg cu o coma, mut soseta rapid si ma prefac(,)ca dorm. Slends se trezeste primul si da pagina spunand:

-Ananas cu aragaz, Unge cainii in gaoaz!

Eu ma uit prepeleaxa la el 15 secunde, apoi incep sa rad ca o nebuna.

-Ce vise nebune ai, mosule?! spun in gluma.

El se rusineaza si restul incep sa rada. Apoi Jeff da sa muste din telecomanda, crezand ca e o prajitura si a rupt-o in doua. Atunci Slender a devenit rosu.

-Strangeti mizeria pana nu va las afara cu lupii, spune uitandu-se la noi, si The Rake, uitandu-se la Jeff acesta din urma trandu-se repede pana la un colt.

-Bine, sefu', da' sa sti ca nu e corect sa curatam doar noi, e si casa ta! spun eu si restul aproband.

-Pai eu va fac de mancare! spune in apararea lui.

-Da, gatesti mancare pe care noi o aducem.

-Fie  fie. Eu fac(,) curat in bucatarie, fac masa si voi curatati aici. ofteaza, lasandu-se invins.

Toti ne-am apucat sa curatam. Am terminat inaintea lui Slends asa ca ne-am asezat pe canapea, pentru a ne odihni.

-Uneori imi imaginez cum am arata pisici... spune Ben ingandurat.

-Pai citeste "un cos de pisici" de Just_a_weird_girl_45. E cu voi pisici, dar... Lasa, tu doar citeste-o! spun si incep sa rad.

-Okeeey. spune el cu o voce dubioasa.

-La maaaaasa! striga slender.

Toti tavalim ca nehaliti pe usa, asezandu-ne care unde poate si incepem sa mancam. In jumate de ora, ne ridicam cu toti si ne asezam pe canapea, inafara de Ben care se duce in camera sa citeasca povestea. Cred ca o sa mor de ras. Dupa cam 1 ora in care Sally in tot batea la cap pe Jack sa se joace cu ea si noi ne uitam la T.V., vine Ben rosu la fata si cu cutitul in mana.

-Princess?! Serios, Princess?!! Si tutuu si fundita?!? Unde locuieste fata aia??? spune plin de nervi.

-Stiam ca vei reactiona asa... Sincer, habar nu am. spun amuzata de situatie. Ben incepe sa urle si sa strice tot ce ii apare in cale. Din furie, izbeste un raft care imi vine direct in cap si lesin.

***

Eram pe un nor, un nor mare...Dintrodata, o vad peBunica mea calare pe un curcubeu, inbracata in delfin si strigand "Mai repede, Aliosa!". Apoi ma observa si imi zice:

-Spune la toti ce ai pe suflet, nu fi ascunsa. apoi dispare cu tot cu(,)curcubeul ala dubios.

***

Deschid ochii si vad 6 perechi  de ochi holbandu-se la mine.

-Lucy, esti bine? spune Sally ingrijorata.

-Serios, ai lesinat si ai inceput sa indrugi ceva despre un curcubeu Aliosa si bunicata in costum de delfin... Cred ca delirezi. spune Slends ingrijorat.

-Vreu un scaun de hartie fierbinte...spun fara sa constientizez.

-Mi-e frica, daca am stricat-o! spune Ben ingrijorat.

-Prostule,cum sa strici un om? spune Jeff.

-Uite-asa! spune si ii da cu un lemn in cap. Ops, nu am vrut.

*Ben povesteste*

Oh, sunt un idiot! Ce naiba ma apucat?! Daca nu o sa isi revina? Daca moare?! Huh, mai bine nu ma mai gandesc la asta. Nu vreau sa moara! In fine, dupa inca jumatate de ora in care si Lucy si Jeff au dormit, Lucy deschide usor ochii.

-Hey, hey, esti bine?! spun repede.

-Daca norii ar cadea, te-as lasa in mijlocul unei campii undee  furtuna. spune usor, apoi zambeste.

-Sentimentul e reciproc... spun usurat ca totul e la normal.
"Ce adorabil, idiotul asta si-a facut griji pentru mine... E foarte de treaba, chiar daca uneori imi vine sa il fac granule pentru Smile."

Imediat ce am auzit asta, mi-am dat seama ca erau gandurile lui Lucy. E dubios, nimeni nu a mai spus ca sunt "foarte de treaba"... De obicei lumea imi spunea ca sunt cel mai enervand criminal de pe planeta. Gah, ce e cu sentimentul asta? E ca si cum as avea o armata in stomac... Cred ca mi-e foame, ma duc sa halesc ceva.

*Lucy povesteste*

Cred ca dintre toti, Ben a fost singurul care a stat cu mine pana m-am mai pus pe picioare. Bine, au mai trrcut si Slends si Sally, dar doar pentru a-mi aduce ceva pastile si mancare. Deci, lui chiar ii pasa. E adorabil. Sincer, daca as vrea sa fiu blocata cu cineva intr-o  camera, l-as alege pe Ben..

¤¤¤♡♡♥♥¤¤¤
Deci my magic mofos, cand termin acest capitol, e data de 08.09.2014, si nu am putut sa postez pana pe data pe care cititi aceast capitol, probabil 15-16.09.2014, pentru ca mi se terminase oferta telefonica si pe 16 ,maxim, ajung acasa in romania, unde am net de la romtelelcom. Oricum, am sa mai ma apuc de cateva capitole inainte, pentru a scuza intarzierea de, cred ca, 3 saptamani in care nu am dat semne de viata. Va super-duper-extra-mega iubesc!
P.s: Mi-a venit o idee, la fiecare capitol, am sa pun o intrebare. Iar cu prima ocazie in care mi se repara telefonul, am sa dau dedicatie persoanei care raspunde primul, si corect.
Intrebarica:Ce credeti ca se va intampla capitolul urmator?(stiu ca piteti vedea usor,avand in vedere ca o sa le pun una dupa alta, dat va rog sa raspundeti, apoi sa cititi urmatorul)
Buh bye ♥

We two and 100 killers→creppypasta←Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ