I Wish

32 5 2
                                    

Boom Clap I - Charlixcx başa sarın.

1 Yıl sonra**************

"Hadi ama Chell's"

Kırmızı rujumuda sürdükten sonra Victoria'nin koluna girdim ve evden çıktık. Bu süre içerisinde ne mi oldu? Bildiğiniz üzere Harry ile ayrıldık  sonra ise yeni evime (!) Tıkılı kaldım. ve benim gibi olanlarla takılmaya başladim. Harry'e asla baska ir erkekle cıkmayacagim için sorun yok tu. Bad girl tiplemesindeydim I DON'T CARE bakışlarım sayesinde insanları basimdan savabiliyorum. Tumblr popisi oldum. Ve bir kurt kızım, hala. Emeyzing! Kolum dövmeyle dolu ve evim dahil her şey siyah. Dikkat çekmeyim derken, pof! Evimin yanındaki ev pembeye boyanmış!

Bara ulaştığımızda beraber içeri girdik. Müzik yoktu. Bu barı bugün ayarlamıştık ve bir bakalım ile aynı ortamda olacağız? tabikide Hazzey ile! Hey! Öyle bakmayın, onu dikizliyeceğimi söylemiştim. Yanımda hissettiğim beden ile kafamı cevirirken aşırı derecede çok sürülmüş Blue De Chanel kokusu beni engelledi. Tanrım! Bu kokuyu her yerde tanırım. Harry? Tanrım hemen oradan uzaklaşmalıyım. Oradan hızlıca uzaklaştığımda bana şaşkınca bakan bir çift göz hissetmiştim. Tanrım! Beni görmesi asla istemeyeceğim bir şey. Arkana sakın bakma! Ama 1 yıldır herhangi bir kıvırcık görmedim *I dont care* ( i don't care yazarken i don't care şarkısının başlaması galp ben) karanlık bir köşeye geçip onu dikizlemeye başladım ( sınıfta sürekli beni dikizleyen bir zürafa var ordan biliyorum)

Summertime sadness

Bir dakika.... bu kadın az önce Harry'e dokundu mu? Bir saniye 1. 2. 3. Oha ! 5 tane! Gözlerim dolduğu için rimelimin akmaması için bardan çıktım. Nefesim sıkışıyor kalbim atmak ile atmamak arasında kararsızdı. İhanete uğramış gibi hissediyordum. Fakat neden? O benim olamamıştı ki.... Birbirimize sarılmamıştık bile. Belkide sadece onun oyuncağıydım. Belkide kullanılmıştım. Kim bilebilirdi ki? Yarısı olan kalbimin tamamen kırılıp bin parçaya ayrılacağını? Kim bilebilirdi ki benim bitkisel yaşama girme nedenimi? Zaten aşk bu değil midir? Seviyorsun fakat, fakat o, o senin değil. Galiba hiç bir aşk sonsuz aşk değildir. Seni asla bırakmayacağım der fakat, fakat bir bakmışsın. O gitmiş. Her gün beklersin, sana kapıyı açıp sarılmasını. Aylarca, belki yıllarca. Tam umudunu kesecekken o geliyor, başka kadın ve bir çocukla. Onun yanına gidiyorsun. Fakat o seni tanımıyor bile. Sonra ise depresyona girip intihar ediyorsun. Zaten aşk bu değil midir sevdiğin için ölmek değil midir? Sana, senin için dünyayı yakarım der fakat, eline bir Çakmak bile almaz. Hayat okuduğunuz gibi değil. Bazen düşünüyorum, niye biz Hazel ile August Waters gibi değiliz? Aşık olmak için illa ki kanser mi olmam gerek. Öyleyse, gerekirse öleyim fakat, fakat, sadece biri beni sevsin. Lütfen, birisi içimdeki ağlayan kıza sevmeyi òğretebilsin. Buna çok ihtiyacım var. Kimse bilemez senin her gece onun için döktüğün gözyaşlarını. Bazen, öyle bir duruma geliyorsun ki şizofren olmayı diliyorsun. Sadece, bir kez bile olsun onun suratını görmek için. Sen hiç diledin mi peki? Hiç ulaşılmazı diledin mi. Hiç sevmesi için bileklerini kesmeyi, asılmayı, hap içmeyi? Denedin mi? Nasıl bir hismiş? Sakın kendinizi benim yerime koymayı denemeyin, koyamazsınız.

Dünyada, ölümü göze alabilecek kadar cesur musun? Sırf o yaşasın diye ona kalbini verdin mi? Hiç ölümü tattin mı? Öldükten sonra yinede tek kalan o olsa bile onunla neslini devam ettirmek istedin mi? Ben hissettim, zaten bu yüzden ayaktaydım. Yaşadığım şeyler ve hisler beni yenilmez yaptı. Stay Strong dövmemi oluşturdu. Son sadece bir başlangıçtır dövmemi oluşturdu. Şimdi, hadi, diyin bakalım,  hala boşver diyebilecek misiniz?

Harry'nin Bakış Açısı:

Kızlar daha fazlalışırken, onları iktiriyordum. Normalde geri cevirmezdim, fakat kafam şu benden kaçan kıza takılmıstı. Ve o nu bulacaktim. Ben Harold Styles isem bu kızı bulacaktım!

Y/n

Ağladım, bölüm bana göre duygusaldı. Aynı yıldızın altında'yı okuyordum ve puf!  Bir eser! Vote ve yorum yazın, aklınızda yatan soruları ve düşüncelerinizi. Ayrıca Love In The Dark'a ve Sadece YAŞA! Onuda okuyun  çok sevdiğim bir kız gamerin hikayesi (Beril Sergün) yb'de görüşürüz.

You're PERFECT To MeWhere stories live. Discover now