Twerker Ice Creams Quenn v.s. Bad banana king

31 6 3
                                    

Neden gidemem ha! Hem bana geçmişimi hatirlattiği gibi bir de gidemdzsin diyor! Bu ne YÜZSÜZLÜK!

"Afedersin ama senin kafan mı güzel? Nasıl gidemem ya!"

"Seni bırakıcağımı zannetin... değil mi? Hayır seni bırakmayacağım. İstesende istemesende burada kalacaksın."

"Ne? Siktir ordan!"

Kapı kolunu açtığım gibi dışarı çıktım. Bu çocuk tam bir psikopat. Neymiş? Gidemezmişim! Af buyurda, bunu rüyanda görürsün! Sen kimsin ki , bana emir veriyorsun!

Biliyorum, dışarıdan bakınca saf gibi gözüküyorum. Öyle değil mi? Ayrıca benim arkam var Felix beni abim ve koruyucu bir twerk yapan dondurmam var ve ben onu yedim hıh! (Pewds♡.) Yani.... (I'm twerker ice creams quenn ) Neyse. Evet. Nerde kalmıştık. Kıvırcıkta, bir daha ona yaklaşmayacağım. Evet, ona bir daha yaklaşmayacağım. Hiç bir şekilde. Erkeklerde soğudum

Bahçe kapısını açmaya çalıştığımda açılmaması ile sihirle inledim! Arkamı döndüğümde,  bana alayla bakan bir Harry vardı. Galiba haklıydı. O anahtarı bulmam lazımdı yoksa sonsuzu dek burada kalacağım (Neverland'de bulunan gök kuşağı ile uçan bir unicornla kaçarım HIH!) Acaba Selanayı cağırsam mı?  Hani. Şu. Sarışın. Olan. Aman boşver.

"Anahtar nerde?"

"Boxer'ımda."

"Twerk yapan Dondurma aşkına! Harry. Bebeğim. Harbiden. Malsın. Batınca. Ne. Halt. Yiyeceksin?"

"Bir de kız arkadaşıma s*rt*k diyor!"

"Arrgh! O kızın seni kaç erkekle aldattığını bir ben, bir Tanrı bilir. Ayrıca Felix, gitmeme izin vermediği bir yere unicornla gitmemem için bu yöntemi uyguluyirdu."

"Senin Unicorn'yn mu var?"

"Bir tek buraya mı takıldın?"

"Neyse, evet artık yeni evindesin. "

"Maalesef."

"Ve artık sen benim oyuncağımsin."

"Grinin elli tonunda değiliz, Sen Christian değilsin,  ben Anastasia değilim. Andırsıtand me?"

"Sen benim sinir oyuncağımsin"

***************************************************

"Harry! YETER LÜTFEN VURMA!"

"BANA BAĞIRMA"

Dedi ve kemeri sırtıma vurdu

Bir kez

Bir kez

Ve bir kez daha.

Gözyaşlarıma hakim olamıyordum çünkü, hem canım acıyordu hem kalbim. Acıyı somut olarak algılayamıyordum. Hissettiğim tek şey sırtımdan akan kanın vücudumda bıraktığı histi. Beynim artık algılayamıyordu. 2 saattir bana işkenceler yapmıştı, ve ben güçlü kalmak için, bütün algılarımı kapatmıştım. Yine bir kemer sesi geldiğinde şaşırmıştım, çünkü bu ses sırtımdan değil, yerden gelmişti. Arkama baktığımda bana duygusuzca bkan bir Harry görmüştüm.

"Bu günlük bu kadar yeter.Ayağa kalk."

Ayağa kakmaya çalıştım. O kapıya doğru gidince bende tökezleyerek arkasından geldim. Bir kaç oda sonrasında durdu ve kapıyı açtı. O içeriye girdi, ben de arkasından. Ben içeri girdikten sonra ise kapıyı kilitledi ve kendi odasına doğru yol aldı. Odada bi tek kanlı bir koltuk vardı. Mecburen oraya uzandim ve uykunun beni sonsuza dek içine çekmesine dua ederek gözlerimi kapattım.

Single Lady Harry'nin Bakış Açısı:

Umarım Chelsea'ya fazla kötü davranmamışımdır. Biliyorum, şuan WTF modundasiniz. Fakat ben lanetliyim. Günün belirli bir bölümünde Bed boy Harry oluyorum. Chelsea'yı uyandırmak için onun için ayırdığım odaya girerken, ona zarar vermediğimi dua ederek girdim. Aman Tanrım! Bunları ben mi yaptım. Onu uyandırmak için onu nazikçe dürtünce, gri ve beyaz karışımı gözlerini nazikçe açtı. 1 dakika.... BEYAZ VE GRI GÖZ MÜ? ONUN GÖZLERİ KAHVERENGİYDİ!

You're PERFECT To MeWhere stories live. Discover now