7.rész

67 4 0
                                    

Kettősséget éreztem a mondat hallatán. Örültem neki, hogy tudja, de szomorú is, mert el fogom veszíteni. Gondolkodtam, hogy megkérdezzem-e tőle amin már egy ideje gondolkodok és úgy döntöttem, hogy elég volt a sok fölösleges idegességből, rákérdezek:

-TaeTae, mit fogsz csinálni ezután?

-Még nem tudom-bújt hozzám.- Talán veszek belőle egy házat és összeköltözök veled-pirult el.

Hatalmasat dobbant a szívem. Örültem, hogy így gondolja a dolgokat.

-Minek vennél házat ha már van egy?

-Ebben a házban nem minden rád emlékeztet-hajtotta le a fejét.

A kínzás, hát persze...

-Biztos, hogy velem akarsz lenni ? Taehyung, milliomos leszel, ezer meg ezer csaj fog körülvenni és bár lehet mind a pénz miatt, azért még bőven akad választásod. Lesz egy csinos kis feleséged, sok gyereked, én nem kellek az életedbe.

Keze közé fogta arcomat és mosolyogva megcsókolt. Még mindig bizseregtem az érzéstől és alig tudtam elszakadni tőle. Mindenestől akartam Taehyungot. Nem akartam elengedni és nem is tudtam volna. De nem tehettem ezt vele. Ő sokkal többet érdemel, mint egy mogorva férfit.

-Nekem csak te kellesz Yoongi. Te fogadtál be, te törődtél velem és ami még fontosabb, kétszer is megmentetted az életem. Nem csak hálás vagyok neked, de én azt hiszem, azt hiszem, hogy beléd is szerettem.

Arcára pír ült ki és kedvem lett volna újra és újra megcsókolni őt. Én is szeretem, de még mennyire, hogy szeretem.

-Én is szeretlek TaeTae- kezeim közé fogtam övéit és mélyen a szemébe néztem. – Lennél a párom?

Kérdésemre hevesen bólogatni kezdett és én úgy éreztem ennél boldogabb már nem lehetek

Fél óra múlva Tae már nagyban aludt mellkasomon és én is kezdtem elbóbiskolni. Álmomból halk neszezés riasztott fel, ami a hálóból hallatszott. Tae még mindig mellettem feküdt, így ő nem lehetett. Hát persze, valamelyik benga állat... Nem nyitottam ki a szemem, kíváncsi voltam mit akarhat. Ám mikor Tae mellé állt kétségem se volt afelől, hogy ezek is csak a pénzt akarták egész idő alatt... De hogy ezt most hogy akadályozom meg egyedül?

Never ends? ~TaeGi~Where stories live. Discover now