31.

1.1K 46 8
                                    

Ostala som len zarazene stáť. Dvere sa zavreli a on zdvihol pohľad. Keď som videla s kým sa bozkáva a kto bol na ňom nalepený, bol to pre mňa ešte väčší šok. Blake sa bozkával s Vicky. Obaja na mňa prekvapene pozreli.

,,Taylor? Čo tu robíš?"opýtal sa a odlepil sa od nej.

,, Podstatné je, čo ty, práve teraz robíš tu" opýtala som sa pre zmenu ja a chystala sa odísť. On však prístupil ku mne a chytil ma za lakeť.

,, Počkaj..'' snažil sa má zastaviť No ja som sa mu vytrhla.

,, Vypočuj ma!"skríkol a rukou zaterasil dvere.

,,A v čom!?''skríkla som aj ja a o krok od neho odstúpila.

,, Aspoň si mi nemal klamať že ma tak strašne ľúbiš!" slzy sa mi začali tlačiť do očí.

,,Tak mi sakra povedz čo chceš! Taylor miloval som ťa roky! Miloval som ťa skoro celý čas čo sa kamarátime! Lenže ty sa vždy buď zamiluješ do najväčšieho kokota storočia alebo keď si už myslím že by to medzi nami malo zmysel, dokonca to vyzerá tak že budeme spolu, tak ty ma začneš úplne odbíjať! Taylor ja na teba nemôžem čakať večne. Nemôžem čakať že sa ťa konečne dočkám a že budeme konečne spolu. Ja chcem byť už šťastný, a keď to nemôže byť s tebou chcem byť šťastný aspoň s niekým iným a to ty budeš musieť pochopiť"povedal jedným dychom a ja som sa bez slova dívala niekde so neznáma. Keď som sa spamätala, len som sa na neho neprítomne zadívala. Pozrela som na Vicky, ktorá len v rohu čakala čo bude ďalej. Bez slova som obišla Blakea a znova vyšla z toaliet do rušného baru.

Neprítomne som sa snažila predrať cez tancujúcich ľudí, ktorí do mňa narážali. Blake mal úplnú pravdu. Nemohol na mňa predsa čakať večne. A ja som bola tak slepá a hlúpa... Do očí sa mi znova začali hrnúť slzy. Prečo som taká slabá? Prečo nedokážem životom prejsť ako silné dievča s pevnými nervami a vysokým sebavedomím?

Cez slzy v mojich očiach, ktorým som bránila vyjsť na povrch, som skoro nič nevidela. Len tak ledabolo som kráčala davmi a snažila sa nájsť Jacka. Potrebovala som morálnu oporu.

Zrazu som pred sebou znenazdania zbadala akúsi vysokú postavu. Bol oblečený v tmavom a keď som uvidela ako sa stále približuje, zavrela som oči, ani neviem prečo. Už som pomaly ani nevnímala hudbu a zvuky okolo seba. Nevedela som kto bol danou osobou a nevedela som kde je Jack.. Cítila som len, ako ma silné ruky niekam odnášali, až som nakoniec hudbu ktorá tu hrala nepočula vôbec. Cítila som ako ma jemne položil na sedadlo auta a niečím zakryl. Naštartoval auto a niekam vyrazil... Mojou hlavou kolovalo kopec myšlienok. Práve som po nervovom zrútení v aute s človekom ktorého som doteraz nevedela identifikovať, neviem kde je môj brat a ani kde sa práve nachádzam. Potichu som sa rozplakala a snažila sa nevnímať nič okolo seba, až som upadla do spánku.

Cameron's POV:

Keď som pred sebou uvidel Taylor neveril som vlastným očiam. Neveril som, že by to mohla byť ona a vôbec by ma nenapadlo že by som ju stretol zrovna tu. Snažila sa dostať cez dav ľudí, keď som zrazu videl ako padá. Hneď som sa natiahol a chytil ju za ruku. Zdvihla pohľad a naše oči sa stretli. Vtedy to bolo akoby moje srdce prebodlo tisíc nožov. Znova som mohol vidieť jej krásne oči. Hlavou mi prebehli spomienky a potichu som vyslovil jej meno. Stále som sa na ňu díval. Postavila sa a okamžite sa mi vytrhla. Len som sa díval ako smeruje k toaletám, a pomaly sa mi vzďaľuje.

Keď sa mi zdalo že tam bola až priveľmi dlho, chcel som ísť za ňou no potom sa dvere otvorili a ona sa tam zjavila celá zmätená. Duchom bola úplne mimo a znova sa snažila predrať cez dav. Všimol som si jej uslzené oči a vybral som sa k nej. Dívala sa mojim smerom, no mne bolo jasné že nemá tušenie kto sa k nej blíži. Zavrela oči a ja som ju zdvihol na ruky. Keď som znova cítil teplo jej tela, srdce sa mi rozbúchalo. Vyšiel som s ňou von z baru a naložil ju do auta. Prikryl som ju svojou mikinou a ihneď vyštartoval. Za pár minút sme boli pred mojím domom. Rýchlo som vystúpil, otvoril zadné dvere a pomaly si ju vzal do náruče. Vošiel som potichu do domu a namieril si to ihneď do mojej izby. Položil som ju opatrne na posteľ a zadíval som sa na ňu. Aj keď bola zničená a strapatá, vyzerala naozaj nádherne.

Obaja sme smrdeli po cigaretách a alkohole tak som zo skrine vybral nejaké svoje tričko a čo najopatrnejšie ako som vedel som ju vyzliekol z jej šiat a navliekol na ňu svoje tričko. Prikryl som ju perinou a potichu opustil izbu. Vošiel som do kúpeľne a pomaly sa začal vyzliekať. Vošiel som do sprchy a zapol studenú vodu. Kvapky mi pomaly dopadali na telo a ja som tam len tak stál a premýšľaľ. Premýšľal som o nej. O tom ako hnusne som sa k nej správal, ale aj o tom ako som si uvedomil že ju bezvýhradne milujem. Ked mi už začalo byť v studenej sprche chladno a môj mozog nestačil premýšľať, zapol som teplú vodu a začal na seba nanášať sprchový gél. Umyl som sa a vyšiel zo sprchy. Obliekol som si trenky a tielko a osušil si hlavu. Vyšiel som z kúpeľne a vybral sa dolu schodmi do obývačky. Dnes budem spať na gauči. Ak do rána samozrejme zaspím...

___________________________________

Dočkali ste sa novej časti🙈 aké z nej máte pocity vy? A aké budú Taylorine pocity ráno keď si uvedomí kde sa nachádza?🤔😏

Ďakujem za všetky pekné ohlasy❤️❤️

VikinessDallas🙈

Bad Boys GirlWhere stories live. Discover now