8.

2.6K 91 3
                                    


,,Taylor?! Ty si ešte tu?!" zobudila som​ sa na mamin hlas.

,,Ešte päť minút mami" zahundrala som a pretočila sa na druhý bok.

Mama sa zasmiala: ,,Ja nebudem tá ktorá bude učiteľke vysvetľovať prečo si prišla neskoro" po tejto vete som oči prudko otvorila. A kurva. Škola.

Nahmatala som mobil na nočnom stolíku a pozrela na čas. 8:13 faaaajn. Veď to nie je vôbec také zlé.

,,Mami?" povedala som a otočila sa smerom k dverám.

,,Nemôžem dnes ostať doma? Povieš, že mi bolo zle a bude to vyriešené" nahodila som na ňu psie a oči a čakala čo povie.

,,Keďže som včera počula tvoj plač a vidím ako vyzeráš dnes, nechám ťa doma" povedala a sadla si ku mne na posteľ. Vlasy mi odhrnula z tváre a pozrela mi do očí.

,,A preto, že ťa veľmi dobre poznám, nebudem sa pýtať, čo sa stalo lebo viem, že mi aj tak nič nepovieš" zasmiala som​ sa a ona sa postavila.

,,Raz ti to poviem" povedala som a ona ma pobozkala na čelo.

,, Učiteľke zavolám a papier jej odniesieš zajtra" usmiala sa a ja som prikývla.

,,Už idem do práce, tak ahoj. Keby niečo, je tu Jack" zakývala a opustila priestor mojej izby. Spala som ešte do desiatej. Potom sa s veľkými ťažkosťami kvôli škvrkajucému bruchu vytrepala z postele. Ťarbavo som zišla dolu schodmi a otvorila chladničku a vytiahla som z nej jahodový jogurt. Vzala som si ešte jednu malú plastovú lyžičku a znova ťarbavo vyšla schodmi hore. Dvere do svojej izby som nechala pootvorené. Sadla som si na posteľ do tureckého sedu a otvorila jogurt. Medzi tým som na mobile zapla wi-fi a čakala.

Ako som čakala, prišla mi správa od Blakea.

Blake: povedz mi, že sa ti nič nestalo a do školy prídeš o.O

Taylor: poviem ti len, že žijem, a že  neprídem:*

Blake: :(

Taylor: neboj, veď to tam bezomňa zvládneš:3

Blake: obávam sa, že nie, nemám do koho podrypovať :P

Taylor: no to teda ďakujem :D

Blake: aj ja ťa mám rád :*

Potom som mu už neodpísala. Len som sa usmiala na displej. Tá trúba mi dokáže vždy vyčariť úsmev na tvári. Jogurt som dojedla a kelímok položila na nočný stolík. Keby toto videla mama, hneď by ma okričala, ale odpratala by to za mňa. Postavila som sa z postele a zo skrine si začala vyberať veci na seba. Vybrala som z nej čiernobiele Adidas tepláky a čierne tielko. Obliekla som sa a znova skočila na posteľ. Oprela som sa o stenu a nohy si zakryla dekou.

Vzala som do ruky mobil a klikla na hudbu. Zapla som náhodný výber skladieb a len tak čekovala čo nové na Instagrame a ostatných sociálnych sieťach. Práve mi hrala pesnička od Our Last Night-Sunrise, keď mi pípla žiadosť o sledovanie na insta. Otvorila som Instagram a klikla na žiadosti. Dobrá nálada ma v tej chvíli opustila.

camerondallas want to follow you. ✓ ✖.

Nevedela som čo robiť. Nevedela som, prečo ma začal sledovať. No vedela som, že mu to prijať nechcem. Nechala som to tak a vypla wi-fi. Ďalej som sa venovala počúvaniu hudby a oddychovaniu. Pospevovala som si text jednej pesničky, keď mi niekto zaklopal na dvere.

,,Môžem vojsť?" bol to Jack.  ,,Poď ďalej" odpovedala som a on vstúpil dnu. Usmial sa a sadol si ku mne na posteľ.

,, Taylor.. vieš, mama nie je jediná, ktorá si všimla, že ti včera niečo bolo. Si moja jediná sestra a ja ťa musím chrániť. Vieš, že mi hocikedy môžeš hocičo povedať. Tak, čo sa stalo?" opýtal sa a jemne sa pousmial. Povzdychla som si a lepšie sa usadila na posteli.

,,Včera som bola na pizzu s Blakeom. Bol to úžasný večer, zabávali sme sa smiali, rozprávali, ako už dlhší čas nie. Keď sme mali pizzu skoro dojedenú, do pizzerie vošiel Cameron. Povedala som Blakeovi, že chcem odísť, a on prikývol. Keď sme boli skoro von, Cameron mi však podložil nohu a ja som pred zrakmi všetkých ľudí ostala ležať na zemi. Ešte začal narážať na to že mám dávať pozor kam idem a podobne veci. V tej chvíli som sa rozplakala a vybehla von "

Jack na mňa hľadel do skrčeným obočím.

,,Znova on. Raz mi prasknú nervy a ten chalan skončí so zlomeným nosom v nemocnici" Povedal a ruky zložil v päsť. Chytila som ho za ruku a pousmiala sa.

,,Nechaj to tak, raz s tým určite prestane" povedala som a pozrela mu do očí. Usmial sa, no vedela som, že on to len tak nenechá. Pokrútila som hlavou a on sa postavil z mojej postele.

,, Jedla si?" opýtal sa a zdvihol ukazovák.

,,Áno jedla neboj" povedala som a ukázala na kelímok na mojom nočnom stolíku. Prikývol a opustil moju izbu. Za okamih sa za dverami objavil znova.

,,A keby si čokoľvek potrebovala, som vo svojej izbe, zaklop, alebo rovno vojdi. Som ti vždy k dispozícii" Usmial sa a ja som prikývla. Po jeho odchode som do ruky vzala svoj notebook a zapla ho. No hneď na to, ako sa rozsvietila obrazovka, mi naskočilo oznámenie o pomaly vybitej batérii. Zapojila som doň nabíjačku a začala prehliadavať súbory. Narazila som na film Podfukári tak som ho zapla. Na ten film sme raz boli s Blakom. Bol to nezabudnuteľný večer. Niečo podobné ako včera. Až na to, že tam sa neobjavil ten človek, ktorého z celého srdca neznášam.

Keď bol film skoro v polovici, niekto mi zaklopal na dvere.  ,,Ďalej!"zakričala som a čakala.

,,Tay, máš návštevu" povedal Jack a usmieval sa. Prikývla som a on na niekoho zavolal. Tušila som, že to asi bude Blake, a bola to pravda.

,,Ahoj" pozdravil sa mi a ja som mu odzdravila. Ľahol si ku mne do postele a ja som ho zakryla perinou.

,, Doniesol som ti úlohy" povedal a nadvihol kútiky úst.

,, Prosím, dopozerajme najprv film" nahodila som psie oči a on pretočil očami.

,,Tak fajn" povedal a lepšie sa usalašil na svojej polke postele. Počas celého zvyšku filmu sme sa navzájom šteklili a rozosmievali, no aj tak to bol ten najlepší film aký som kedy videla. Keď sme dopozerali, vytiahol zo svojej tašky učebnice, a teraz už som nemala žiadnu výhovorku ako sa tomu vyhnúť, tak som si vytiahla aj svoje a Blake mi začal vysvetľovať učivá, o ktoré požiadal moju triednu učiteľku. On kvôli mne urobí toľko vecí, že tomu ani sama neviem uveriť. Niekedy ma to až mrzí, pretože ja som kvôli nemu nikdy nič také neurobila. A tak sme tam sedeli v mojej posteli a vysvetľovali učivo z dnešného dňa, ktoré sa mi zdalo ešte ťažšie než ostatné učivá ,ktoré sme v škole doteraz preberali. Tento deň bol úžasný, no keď si spomeniem na to, že zajtra ma znova čaká škola, až tak úžasný mi už nepríde.

________________________________

Koniec 😶

Dúfam že sa vám časť páčila.

Venujem ju Sima_Dallas

Ďakujem za každý vote a koment 🙏🔥

💩 VikinessDallas 🙊

Bad Boys GirlWhere stories live. Discover now