20.

2K 80 2
                                    

Keď som sa už išla chytiť kľučky, niekto ich zvnútra začal otvárať.

Na krok som od nich odstúpila. A potom sa tam zjavil. V plnej kráse. Kvapky z jeho mokrých vlasov mu ešte dopadali na jeho dokonalú tvár. Bol bez trička, čiže som mala skvelý 3D výhľad na jeho priam dokonalú hruď. Okolo pása mal obmotaný biely uterák. Z môjho nenažraného civenia som sa presunula späť na jeho tvár. Díval sa na mňa uprene a vystrašene.

,, Cameron"šepla som a on sa mi zadíval do očí.

,, Taylor?"opýtal sa a ja som videla ako sa jeho dych zrýchlil.

,,Čo-čo tu robíš?"opýtal sa a zavrel sa sebou dvere.

,,Som tu s Vicky"povedala som s kľudom a stále sa snažila pozerať len na jeho tvár, a nevnímať jeho naozaj dokonalé telo. Bolo ťažké to priznať, ale vyzerá fakt sexy.

,,Aha.."povedal trochu skleslo.

,,Taylor ja...Stále ma mrzí čo sa stalo..Viem že všetko je len moja vina a že ma z celého srdca neznášaš ale..."nedokončil, lebo som mu položila prst na pery. Začal dýchať ešte rýchlejšie.

,,Nič nehovor"povedala som šeptom a jemne som sa usmiala. Usmial sa tiež. Vždy niečo musí pekné chvíle prerušiť a samozrejme to nebolo inak ani teraz. Znova sa ozval močový mechúr a ja som myslela že sa v tej chvíli pocikám.

,,Ach...Nerada ruším túto peknú chvíľku, ale ja sa asi ochvíľu pocikám"zasmiala som sa a prekrížila som si nohy. Cameron sa zasmial tiež a odstúpil od dverí.

Cameron:

Vo chvíli keď sa so mnou rozprávala, vo mne kolovali rôzne pocity. Bol som strašne rád že ju vidím, no z druhej strany sa ma zmocňoval strach že by ma od seba poslala preč so slovami, že ma nikdy nechce vidieť. Nečudoval by som sa. Správal som sa ku nej ako zviera. Najradšej by som sa za to prefackal. No strata môjho otca vo mne zachovala obrovskú dieru, ktorú nevedel nikto zaplniť, až ona. Pri nej mám pocit že môj život naberá nové obrátky. Zachránila ma. Začala vo mne tu dieru prázdnoty zaplnovať. Už teraz si neviem predstaviť život bez nej. To ako sa dotkla mojich pier, ma úplne zelektrizovalo. Akoby mnou prebehlo tisíc voltov. Bola taká zlatá keď sa začala smiať. Keď som​ si uvedomil, že stojím v strede chodby len v uteráku a usmievam sa na stenu, presunul som​ sa do svojej izby.

Zhodil som​ zo seba uterák a nahodil na seba čisté trenky. Následne som si obliekol sivé tepláky a biele tielko. Vlasy som si presušil uterákom a hodil som sa na posteľ. Som ochotný zmeniť sa kvôli človeku ako je ona. Musím napraviť všetky svoje doterajšie chyby.

Taylor:

Sedela som na záchode a sledovala nádhernú kúpeľňu s veľkou vaňou, jedným sprchovým kútom, moderným veľkým zrkadlom a mohutným umývadlom. Stále som premýšľala nad tým čo sa pred chvíľou stalo. Správa sa inak. Úplne inak. Akoby to ani nebol on. Vždy keď som ho videla v škole na mňa zazeral len pohŕdavo a egoisticky. Teraz hľadel milujúco a priateľsky. No v jeho pohľade som zazrela aj ľútosť a smútok. Žeby ho tá nehoda vážne poznačila alebo si uvedomil že sa správal zle? Alebo ťa vážne miluje... Keď som došla k tejto myšlienke postavila som sa a vybrala sa preč. To určite nie. Mňa nemiluje. Prečo by aj mal? Vošla som do izby a sledovala divne zazerajúcu Vicky.

,,No konečne. Už som si myslela že ťa pôjdem zachraňovať lebo si sa utopila"zasmiala sa a napravila svoju polohu v sede.

,, Niekoho som cestou stretla"povedala som a sadla si vedľa nej.

,,Koho takého?"opýtala sa a zamračene sa na mňa zadívala.

,,Camerona"povedala som.

Nachvíľu v izbe nastalo hrobové ticho. Potom na mňa Vicky zodvihla zrak: ,,A? Hovoril ti niečo? Všetko mi povedz"povedala a doširoka sa usmiala.

,, Nič, len znova to, že ho to čo mi robil mrzí. A potom sme sa na seba len dívali." Predstavila som si, ako som prešla svojimi prstami po jeho plných perách. V sekunde mi nabehli zimomriavky. Aby som nevyzerala divne, potriasla som hlavou a vrátila sa späť do reality.

Vicky sa usmiala. Nevedela som rozoznať, čo za úsmev to bol. Zrazu na mňa skočila a objala ma. Skríkla som, začala som​ sa smiať a objala som ju tiež. Konečne mám kamarátku. Blake bol pre mňa stále najlepším kamarátom číslo jedna, no Vicky bola mojou prvou dievčenskou kamarátkou a zato som bola rada.

______________________________

Ukončila som to trochu blbo ale tak 😅 ospravedlňujem sa 🙈 dúfam, ze aj tak sa vám časť aspoň trochu páčila ❤

Ďakujem za každý vote a koment 😘

VikinessDallas​🙈

Bad Boys GirlWhere stories live. Discover now