24.

1.9K 70 0
                                    

Cameron's POV:

Pred jej domom som bol hneď. Zazvonil som, a čakal. No potom ma čakalo prekvapenie.

,,Ty hajzel!"pustil sa do mňa jej brat. Za tričko ma strhol do vnútra  a zabuchol dvere.

,, Čo si jej to znova urobil?! Len jej ničíš život!"pritisol ma k stene a kričal po mne.

,, Ale ja som jej nič nespravil!"zvreskol som a snažil sa dostať z jeho zovretia.

,, Prosím ťa, aspoň neklam! Vždy sa to točí len okolo teba!"povedal a silnejšie ma zovrel.

,,Bol to Blake" povedal som a vytrhol sa mu.

Postavil sa oproti mne a ruky si zložil na hrudi.

,, Myslíš si že ti na toto skočím áno?''Opýtal sa a zvraštil obočie.

,, Myslím to vážne! Veď som sa s ním v škole rozprával! Povedal, že je mu úplne jedno čo je s ňou! Hneď po tom som išiel za ňou! Prisahám!" Vzdychol som si, a pristúpil k nemu.

,, Počuj, viem, že som urobil množstvo hlúpych vecí, ktoré sú neodpustiteľné ale prisahám ti, že som sa poučil. Už nikdy by som jej neublížil." Jack pokrútil hlavou a vzdychol si.

,, Taylor, je jediná osoba v živote, ktorú ľúbim najviac. Z rodiny, mám už len ju, a ona mňa. Nechcem o ňu prísť chápeš? Je mojou malou sestričkou, ktorú musím chrániť a stále ňou bude."povedal a vybral sa do obývačky.

Ja som sa vybral za ním: ,,Kde je?'' opýtal som sa.

,, Zavretá vo svojej izbe"povedal, sadol si na gauč a hlavu si vložil do dlaní.

,,Nesmiem o ňu prísť"povedal plný obáv a zaťahal sa za vlasy.

V tom momente mi hlavou prebehlo to, o koho v tejto chvíli prichádzame obaja. Srdce mi začalo biť ako splašené a rozbehol som sa hore schodmi.

Začal som jej búchať na dvere a kričal som jej meno. Za chvíľu ma dobehol i Jack. Spoza jej dverí nebolo počuť žiadne zvuky a ja som sa nesmierne bál.

"Vypáčme tie dvere"povedal som náhle a pozrel na Jacka ktorý bol s môjho nápadu trošku vykoľajený.

,, Nevieš čo sa jej mohlo stať, veď neotvára"povedal som celý vystrašený. No potom zrazu, ich otvorila. Oči mala celé uplakané a červené. Keď nás tam oboch uvidela stáť rozplakala sa, a hodila sa mi okolo krku. Ja som si ju zavinul pevne do svojho objatia a nič som nehovoril. Myslím, že teraz slová nie sú potrebné.

Taylor's POV:

Keď som sa zavrela vo svojej izbe, v hlave mi začalo behať mnoho nepekných myšlienok. Chcela som umrieť, chcela som sa zbaviť tých intríg a všetkej tej bolesti ktorú som už nedokázala viac znášať... Oči som mala tak uslzené, že som na ne ani poriadne nevidela. Zdola som započula hádku. Jeden hlas patril Jackovi a druhý Cameronovi. Chcela som ísť dolu, a celú tú hádku ukončiť, no nemohla som. Ledva som sa postavila na nohy. Počula som ako obaja kráčajú schodmi hore a následne klopú na moje dvere.  Keď som počula čo má Cam v pláne, tak som radšej otvorila pretože vylomené dvere som mať nechcela.

Otvorila som, a snažila sa nespustiť ani jednu slzu, no márne. Keď som ich tam oboch zbadala stáť s obavami v očiach, rozplakala som sa. Hodila som sa na Cama a on ma silno objal. Toto som práve teraz potrebovala najviac.

V takomto objatí sme tam ešte chvíľu stali, a následne sa od seba odpojili. Potom som sa obratila k Jackovi a objala i jeho. Ľúbim svojho brata a nikdy o neho nechcem prísť.

Bad Boys GirlWhere stories live. Discover now