16.

2.1K 73 2
                                    

,,Dallas?" Opýtala som sa trochu zarazená.

,,Áno. Som Cameronova sestra. Ale neboj, nepriznávam sa k nemu keďže sa ani on nepriznáva ku mne. Nemáme sa veľmi v láske ale to teraz nieje podstatné"povedala. Videla som, že sa jej o Tom veľmi rozprávať nechcelo a nechcela som ju s tým ďalej otravovať.

,,Vráťme sa späť k našej téme." Povedala a posnažila sa o úsmev.

,,A čo škola? Ochvíľu začína ďalšia hodina"povedala som a ukázala na dvere.

,,Pár minút, čo budeš meškať ti neublíži ver mi, mám to už odskúšané"žmurkla na mňa, no ja som si tým stále nebola istá. Aj tak ju predsa stále nejak dobre nepoznám. Vôbec neviem čo je zač. Ale myslím, že mi dôveruje. Povedala mi vec, ktorá je trochu... Súkromná. Dosť si to vážim. Možno by som jej mohla veriť...

,,Tak dobre" Povedala som po chvíli a vzdychla. Chcem to mať čo najrýchlejšie za sebou.

,, Miluješ ty vlastne jedného z nich? Blakea alebo Camerona? Pretože ak k žiadnemu z nich nič necítiš, nieje tu čo riešiť a budeš im to musieť povedať"povedala a ruky si založila na hrudi.

,,Nechcem zlomiť srdce ani jednému z nich. Ja ani neviem čo vlastne cítim...Cameron sa ku mne chová inak, a ja ani neviem či ku mne vôbec niečo cíti, a predtým mi ubližoval. A pre zmenu s Blakeom, sa poznám už dlhé roky a sme najlepší kamaráti. Všetko je tak zložité"znova som vzdychla a sklonila hlavu.

,,Ak ti ale môžem povedať, Cameron nieje zlý chlapec len má veľmi ťažký život a dosť si toho už prežil. Ty o ňom nevieš skoro nič, on má dobré srdce, ktorému však bolo nejakými okolnosťami ublížené. Je to však všetko len na tebe. Musíš dostať zo seba to, čo cítiš"usmiala sa a pohladila ma po chrbte.

,,Tak poď, aby si neprišla neskoro na hodinu"Zasmiala sa a pretočila oči. Usmiala som sa a nasledovala ju von z kúpeľne. Na chodbe už skoro nikto nebol, čo naznačovalo že už zrejme zvonilo. S Vicky sme sa rozlúčili a každá sme sa vybrali našim smerom. Žeby som si našla novú kamarátku? Pomyslela som​ si keď som kráčala do učebne. Lenže je to stále Cameronova sestra... Ja ničomu nechápem. Čo keď ju za mnou poslal on? Ale veď sa predsa nemajú radi.. alebo? Ach..Znova rozmýšľam len o blbostiach. Pokrútila som nad sebou hlavou a vošla do učebne. Našťastie som tam prišla ešte pred tým, než učiteľka. Divné bolo, že som si tam nevšimla Cama. Prečo sa vlastne starám kde sa nachádza? Veď ma vôbec nezaujíma... Je pravda čo mu Vicky povedala? Je to o Cameronovi pravda? Odcudzila som ho a ani ho nepoznám...Ale veď mi ubližoval. Ja už neviem čo mám robiť. Znova sa mi chcelo plakať.

,,SLEČNA SKEENSOVÁ!"počula som ako niekto zakričal moje meno. Bola to učiteľka. Celá trieda sa dívala ma mňa a ja som si uvedomila, že jediná stále sedím.

,, Pardon"povedala som a postavila sa. Učiteľka​ pokrútila hlavou a sadla si za katedru aby zrejme zapísala nové učivo.

Myšlienky mi stále behali len okolo neho. Dnes ma pobozkal. Chcel mi týmto daj dôkaz toho že ma miluje? Neviem o čo mu išlo. Možno má ma naozaj rád a možno sa naozaj zmenil. Po skončení vyučovania som znova zabratá do svojich myšlienok vyšla zo školy. Prechádzala som okolo ľudí a nevnímala okolitý svet.

,,Haló"prebrala som sa až keď mi niekto zamával rukou pred tvárou. Bola to Victoria.

,, Ahoj''pozdravila sa mi  a ruky si založila na hrudi.

,, Prepáč, ja..Som trochu mimo"povedala som a poobzerala sa okolo seba. Všimla som si ho. Stál obďaleč so zrakom upretým na nás a rukami založenými na hrudi.

,,Nedívaj sa tam"povedala Vicky a Ja som otočila znova k nej.

,,Nevšímaj si ho"videla som že aj ona sa tam na chvíľu pohľadom zastavila. Strašne ma zaujíma čo sa medzi nimi stalo. Chcela som to vedieť no chcela som aby mi to povedala sama.

,,Chcela som sa ťa opýtať či by si si niekedy nechcela niekde vyraziť"opýtala sa a usmiala sa.

,, Jasné, rada"usmiala som​ sa a prikývla.

,,Som rada"povedala a objala ma. Objatie som jej opätovala. Potom som sa znova vrátila k svojej činnosti, a to k svojej ceste domov. Bola som rada že som sa s Vicky skamarátila no stále som si ňou nebola veľmi istá. Možno keď spolu pôjdeme von, zistím viac. A ja chcem zistiť viac. Chcem zistiť pravdu o ňom.

_________________________________

Vítam vás 😅 ospravedlnujem sa že časy dooosť dlho nebola ale nemala som čas keďže sa krúžkovali známky a podobne veci 😶 ale som späť  a dúfam že sa aj časť páčila, i keď je trochu kratšia❤

Ďakujem za každé prečítanie, vote aj koment 😇

VikinessDallas ❤

Bad Boys GirlWhere stories live. Discover now