School Suck

28 0 0
                                    


Omlouvám se za chyby. Písemné. Budu se snažit to opravit. Ale dnes ne. Tak tady je další konečně díl I Want You ! Jo a varují vyskytují se tady no....Sexualní scény. Není to nic moc. Jelikož jsem se snažila to napsat na rychlo a taky s chybami a taky aby tam nebyli všechno. Až přijde správný čas napíšu to pořádně s vším všudy ! Ale ne dnes. Doufám že se bude líbit. Jestli něco nechápete tak se Běžte podívat na Curly160 tam jsou vysvětlení. Tam dobrou noc ~

Jeon TaeHyung:

Ugh. Snažím se najít moji třídu ale dá se to těžko. Kdo by řekl že je tu tolik lidí ? A všechny vůně se mísí a mě se z toho točí hlava. Potřebuju pomoc.

Jsem tu už druhý den a vím hovno. Jak je možné že nic nevím. Ach Kookie pomoc ! Ne Tae ! Tohle nesmíš ! Nemůžeš vždycky volat o pomoc svého mladšího bráchu. Povzdechl jsem se a zastavil. Je možné že by třída 4C neexistovala ?

Boom.

,,Dávej pozor ne ?!"zařve na mě vysoký kluk. Je svalnatý a podle vůni to bude určitě Alfa. Cítím to. Jeho vůně mě neskutečně vadí.

,,O-o-omlouvám-vám se."nic neřekne a projde jako by byl neviditelný. Vždyť to byla tvoje vína. Teda asi úplně ne no. Nakonec se dam do pohybu.

Jak to zvládnu ? Musím se snažit ne kvůli ně. Ani kvůli sobě, ale kvůli Kookiemu. Jo kvůli němu. Včera to byla dobrovolná sebevražda. První den do školy je vždy peklo ale první den na střední a ještě s všemi. I Alfy a Bety.

Na základce kde jsem chodil jsme byli samé Omegy. A tak nejsem na to zvyklý. A navíc tady je to tak velký ! Má to 3 budovy dohromady a já umřu. Musel jsem vypadat strašně jelikož když jsem přišel Kookie si myslel že se mi tam stalo něco strašného.

Nechci aby se pořád o mě strachoval. Musí se zvyknout že jsem Omega takže budu pořád takhle vystrašený.

Flashback :

,,Ah ~ Tak ty jseš omega hmm ?"
,,My jsme tady ještě neměli Omegu."
,,Jseš nádherný."
,,A tak krásné voníš ~"
,,Necháš nás ochutnat ?"
,,Vlastně nemáš na výběr."

,,N-ne...Pro-pro-s-sím přes-staň-te-te ."

,,Co říkali tvoje rodiče na to že jsi Omega."
,,Byli naštvaný ? Já by se styděl že mám za syna OMEGU."

,,Ne n-ne pro-prosím NE !"

Konec Flashbacku

Zastavil jsem se. Všichni takhle reagují. Všichni z nějakého důvodu jen ubližují. Zapomeň na to. Jo zapomenout je to správné. V tom narazím do dalšího člověka.

Super Taehyungu. Ty neumíš normálně chodit heh ? Spadla mi deska až se všechny papíry z ní se rozletilý a já už jsem znovu panikařil.

Proč jsem si to neuklidil.

,,O-omlouvam se."pokloním se a sehnu se k zemi aby jsem mohl uklidit papíry. Poté mě napadlo že se podívám do koho jsem strčil. Byl to vyšší- vyšší než já- chlapec.

Bylo to zvláštní, bylo vidět i přes oblečení že je svalnatý. Měl dobře vybudované tělo ale jeho obličej byl dětský, to nezměnilo nic na tom že byl krásný.

Měl oranžové vlasy a tmavé hnědé oči. Jeho tváře byly tak trochu do kulatá ale to mu neubilo na kráse. Nos, pusa, uši měl perfektní. Bez žádné chybičky, ale nejzajímavější na tom bylo že jeho vůně mi nevadila.

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: May 23, 2019 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

<I Want You A|B|O >Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon