17. Fejezet Álmatlanul

893 42 6
                                    

- Ginger - suttogta Tom a fülembe.
- Igen? - kérdeztem vissza, miközben behunytam a szememet, de olyan szorosan, hogy pici sárga csillagokat láttam.
- Szinte kész a bájitalos vér - nézett rám, szemei alatt, csak most veszem észre, sötét karikák húzódnak.
- Ezen dolgoztál? Egész éjjel? - simítottam végig az arcélén. A kezeit az enyémre kulcsolta, és puszit adott az orrom hegyére. Elköszöntünk egymástól, egy hosszú csók kíséretében, majd 1 körül feltámolyogtam az ágyamba. Gyors zuhany, apróbb pattanások és miteszerek csekkolása, alvás. Lett volna, ha el tudok aludni. De nem tudtam, álmatlanul forgolódtam az ágyamban. Az ágy felmelegedett, és így kurva nehéz aludni. Én a hideget szeretem. Leültem az ágy mellé, és a kockás pizsamanadrágom alját basztattam kínomban. Az ablakhoz léptem, és az orromat a hideg üveghez nyomtam, a leheletem párás nyomot hagyott az ablaküvegen. Egy szívet rajzoltam bele. Mindig azt szoktam. Lehunytam a szememet, és hagytam, hogy egy apró könnycsepp végig csússzon az arcomon. Stef-re gondoltam. De mindjárt vége! Mindjárt vége ennek az őrületnek, és mehetek haza. Ihatom a fahéjas kávémat, meg ülhetek németen és persze, bámulhatom a rohadt Andrew-et és hisztizhetek, hogy ő mégis Sharont választotta, ja meg járhatok tollasra. Olyan furcsa, hogy itt élek. Egyszerre vagyok egyedül, és mégis valakikkel. Akik egyre jobban kezdenek elfogadni. Odaléptem a kabátomhoz, és a zsebébe túrtam. A kezembe akadt egy órai levelezés, egy fizika puska, egy kávékeverő bisz-basz (amit aztán kidobtam), pár zsepi. És...a mobilom. Próbáltam bekapcsolni, de nem ment. Vagy nem működnek a Roxfortban a mugli faszságok, vagy pedig lemerült. Egyszerre tippeltem mind a kettőre. Végig simítottam a fekete képernyőn, amin az ujjaim zsíros nyomot hagytak.
- De meg a Merlin búbánatos szakállára nem alszol? - ásítozott mellettem Corall, miközben a hajába túrt. Teljesen elaludta.
- Miért mennyi az idő?
- Fél öt - jött a válasz. - Csak ki akartam menni pisilni, meg inni egy kortyot. Kurvára összeragadt a szám. De te, hogyhogy nem alszol?
- Nem megy - szegeztem előre a tekintetem a sötétben is kivehető birtokra.
- Szarság. Húzás aludni, mert fáradt leszel - húzott fel a hideg földről. - Kérsz? - nyújtott felém egy doboz cigit.
- Aha - sóhajtottam, és kivettem belőle egy szálat.
- Nekem segít, ha tele van a fejem - nyomott egy puszit arcomra, majd elsietett a folyóügyeit intézni.
- De, várjál már. Hogy gyújtom meg? - suttogtam magamnak. Előszedtem a pálcámat, és azzal meggyújtottam. Először letüdőztem, ezután halkan köhécseltem. A cigaretta illata elbódította az agyamat. Az utolsó emlékem az volt, hogy a földön fekszem, és kurvára fázik a derekam.

- Ginger! Nyakon öntelek! - rázta meg a karomat Corall. Placcs! Egy újabb adag jeges víz zúdult a fejemre.
- A kurvára dèja vu-m van - dörzsöltem meg a szememet. Mint ne mondjak, jó szarul aludtam. Konkrétan újra álmodtam a Voldemortos merengős részeket. Fasza volt. Lent, a Nagyteremben gépiesen tömtem magamba a gombás omletet, és a töklevet. Töklé? Mi van velem? A való életben utálom a tököt. De itt totál Harry Potter-hangulata van. Ekkor valaki levágódott mellém.
- Jó reggelt! - nyomott egy gyors puszit a számra Tom. Azt se tudtam, hogy hol vagyok kábé.
- A Nagyteremben vagy, és mindjárt magadra borítod a töklevet - nézett rám Denem pimaszul.
- Hülye legilemencia! - toltam beljebb a poharat, mielőtt komolyan leöntöm magamat. Erre a reggelre elég volt a hideg vizes "zuhany".
- Most mi a baj? Amúgy jó étvágyat - szedett magának egy nagy darab angolmuffint. A haja most nem befésülve, hanem kócosan omlott a homlokába, jegeskék szemei érdeklődően csillogtak, a nyakkendője pedig ki volt lazulva. Ez az a Tom Rowle Denem, akit én ismerek? Vagy valami elbaszott klón? Esetleg gonosz ikertestvér?
- Fejezd be az agyalást! Tudom, hogy döglesztően nézek ki, de egyél - mondta jókedvűen.
- Seggfej - motyogtam.
- Kösz - harapott egy nagyot a péksüteménybe.
- Mivel kezdünk? - vettem ki egy szelet mazsolás kuglófot a tálból.
- Dupla mágiatörténet - fasza! Másra se vágytam. De azon legalább aludhatok.

Miután végig ültem egy dupla mágiatörit, egy átváltoztatástant, bájitaltant, rúnaismeretet meg még egyéb agyzsibbasztó baromságokat a klubban tanultam. Egy vajszínű pulóvert vettem fel, mert jó meleg volt; és egy méregzöld kordszoknyát. A zoknim pedig nagyon vastag, bundás és szürke volt. Imádom, mert baszott kényelmes!
- Helló - suttogta a fülembe Tom. Majd egy puszit nyomott a nyakamra és felült a karfára.
- Mi jót tanulsz? - csavarta az ujjára a hajamat.
- Bájitaltan - válaszoltam oda se nézve. Bágyadtan pislogtam, és próbáltam értelmezni a folyton elcsúszkáló szavakat, amely egy óriási fekete-fehér pacáva olvadt össze előttem.
- Feladom - dobtam el a könyvet.
- Gingeeer - vette fel a könyvet Denem és a kezembe adta.
- Nem akarok tanulni! - mondtam dacosan, és magamhoz húztam egy csókra. Pech (vagy inkább nem), hogy a csók közben rám esett, így egész érdekes pozícióban feküdtünk a fotelben. Khm. Tom lihegve elengedett, majd felállt. Megigazította az "enyhén" kócos haját és szorosabbra húzta - az egyébként kilazult - nyakkendőjét. Majd otthagyott. Köszi, Tom, én is szeretlek. Ezek után felbattyogtam a lány részbe, és benyitottam a fürdőbe, ahol Corall állt. A haját igazgatta, és az ajkaira vörös rúzst kent.
- Randi? - dőltem az ajtófélfának.
- Bezonyám.
- Ki a szerencsés? - sétáltam mellé, és ittam egy keveset a csapból. A hideg víz némileg felfrissített.
- Egy hollóhátas, végzős srác. Baszott jól néz ki! Szőke haj, barna szemek, hófehér bőr. Kviddicsezik, szóval izmos is. Ja, meg kurva okos - olvadozott. A tükörbe néztem, és én is beletúrtam párszor a hajamba.
- Na, hogy nézek ki? - állt meg előttem csípőre tett kézzel. Bézs pulcsi, és nagyon rövid sötétbordó farmerszoknya, és bakancs. Csinos volt.
- Bordó? Meg fognak lincselni! Az a Griffendél színe. Amúgy jól - nevettem fel.
- Reméltem is. Na csókpuszi, rohanok - dobott a levegőből egy csókot. Az ágyra dobtam magam, és beszívtem az ágyneműm illatát. Szinte azonnal elnyomott az álom.
_________________________________________
Sziasztook! 💚💫
Új résszel jelentkezem. Remélem elnyeri a tetszését mindenkinek!

Jövőhétig (illetve talán holnapig, ha lesz rész);

Outlaaw 😗

BIZALOMJÁTÉKWhere stories live. Discover now