İGAP Duyuru

2.9K 129 68
                                    


Sevgili can dostlarım, malum bir süre önce İGAP serisinin kitap olacağını duyurmuştum. Maalesef yaşanan bazı talihsiz durumlardan dolayı basımı gerçekleşemedi ve Müptela Yayınları ile yollarımızı ayırma durumu gündeme geldi. Kim haklı kim haksız konusuna girmek istemiyorum, sadece arada husumet olmadan bu kararı aldığımızı bilmelisiniz. Kitaplarımın basımı aşamasında emeği geçen, üzerimde hakkı olan herkese teşekkür ederim. Her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerim.

Kütüphaneden seriyi takibi bırakanlar için devam eden hikayemde de (Tahir) duyuru yapmayı uygun gördüm. Bu arada yaşanan birtakım gelişmeler oldu ve kesinleşene kadar duyuru yapıp yine sizlere hayal kırıklığı yaşatmak istemedim. İGAP serisi için Parola Yayınları ile görüştüğümü ve anlaşma yaptığımı artık söyleyebilirim. Kısmetse İdeal Gelin Adayı Projesi ile en kısa zamanda kitap olarak elinize alabileceksiniz. Kesin tarihi belli olunca buradan ve instagram hesabım mine_selen sayfasından mutlaka bilgi vereceğim. Şimdilik kitabın nisan sonu mayıs başı gibi basılacağını söyleyebilirim. Düzenlediğim yeni versiyonunu daha çok seveceğinizi düşünüyorum :) Asena ve Gabriel'imiz geliyor hem de tam gaz :) Daha ayrıntılı ve eğlenceli olduğu için diyelim.

Her şeyin yolunda gitmesi ve en kısa sürede kitabın basılması dileğiyle, siz sevgili kitap sever dostlarıma yanımda olduğunuz ve verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Her şeyin yolunda gitmesi ve en kısa sürede kitabın basılması dileğiyle, siz sevgili kitap sever dostlarıma yanımda olduğunuz ve verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim. Seviliyorsunuz.

Sevgiyle sağlıcakla kalın, sevgiler :) 

🎉 İGAP İdeal Gelin Adayı Projesi (KİTAP OLDU) hikayesini okumayı bitirdin 🎉
İGAP    İdeal Gelin Adayı Projesi (KİTAP OLDU)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin