27th of April

8.7K 210 28
                                    

Pro většinu Londýňanů byl dvacátý sedmý duben jen poslední sobotou v měsíci, zkrátka obyčejný den. Ale pro Harryho Stylese a Louise Tomlinsona byl výjimečný. Oba považovali každý den, který mohli být spolu, za svým způsobem vzácný, ale tato sobota byla přeci jen jiná.

Přesně v jedenáct hodin dopoledne se totiž budou brát. Před svými rodinami a všemi přáteli si slíbí lásku, úctu a věrnost do konce jejich životů. Z Harry Stylese se stane manžel a z Louise Tomlinsona bude Louis Styles, manžel číslo dvě.

Oba dva chtěli svatbu pojmout jednoduše a hlavně intimně. O obřadu proto mělo vědět jen pár nejbližších a následná oslava pak měla být soukromým večírkem. Jenže to by jejich společným kamarádem nesměl být blonďatý irský chlapec Niall Horan.

Když se dozvěděl o tom, že Harry Louise požádal o ruku, začal nejdřív nenápadně budoucím novomanželům předkládat svoje návrhy. Snažil se, aby to vypadalo jako náhodné zmínky, ale nikoho tím neoklamal.

Za měsíc od doby, kdy Harry poklekl a vyslovil se, se z Nialla stala svatební příšera. Tak mu v soukromí Harry s Louisem přezdívali, ale ani jeden neměli to srdce říct mu to do očí. Chlapec měl tedy volnou ruku a plánoval, připravoval, zařizoval, vybíral, a především všechny komandoval.

Harry dal poměrně rychle, a hlavně jasně najevo, že jediné, co chce, je vzít si svého přítele. A klidně by to udělal i nahý někde na pláži. Niall pochopil, že nemá cenu po něm cokoliv chtít a zaměřil se na Louise. Drobný modrooký chlapec nechtěl Nialla naštvat, a tak s ním probíral každičký detail jeho blížící se svatby.

Z původně malé a intimní oslavy společné lásky se pomalu ale jistě stávala událost století. A Niall, jako by mu snad bylo málo, že plánuje obřad i oslavu, se teď zaměřil na jejich líbánky a svatební noc.

Zhruba týden před svatbou ho tak blonďáček doslova vtáhl do obchodu se spodním prádlem a erotickými pomůckami. Louis se neuvěřitelně styděl a byl rudý snad až na zádech. Chtěl hned odejít, ale Niall si to odmítal nechat rozmluvit. Chtěl, aby Louisova svatební noc byla perfektní.

A tak spolu vybrali jemné a téměř průsvitně bílé pánské kalhotky. K tomu pár plyšových kočičích oušek a roubík, obojí v bílé barvě. A v nákupu nechyběla ani klasická kovová pouta, jaká s sebou často nosí policisté.

A přesně takhle teď čekal Louis na Harryho v jejich novomanželském apartmá v hotelu Savoy.

Obřad byl krásný a spoustu lidí – hlavně Louisovy sestry a Harryho maminka – během něj plakalo. Louis byl jen šťastný a rozdával úsměvy na všechny strany. Harry byl nervózní, jako by se bál, že mu brunetek uteče. To se ale nestalo a oni se po složení slibu políbili a za potlesku všech odešli z radnice v londýnské čtvrti Saint James.

Oslava byla přímo velkolepá. A to nejen počtem hostů, ale také výzdobou, programem a občerstvením. Harry i Louis museli přiznat, že se Niall překonal. Oba se ale nejvíc těšili na to, až spolu budou sami. Louis byl trochu zdrženlivější, ale Harry už od krájení dortu nemyslel na nic jiného než na to, jak z Louise strhá jeho oblek a ochutná jeho tělo.

Po několika hodinách, kdy Louis jen přijímal gratulace, tančil a pil šampaňské, si ho Harry ukradl jen pro sebe. Šeptal mu do ucha všechno, co by s ním chtěl dělat a drobný chlapec se jen červenal.

Když se blížila půlnoc, tak oba naznali, že je nejvyšší čas vyrazit do pokoje. Louis požádal svého manžela o chvíli strpení a vyrazil napřed. Do pokoje téměř vběhl a ani nevnímal jeho honosnost. Spěchal ke své tašce, ze které vylovil kousky z jeho posledního nákupu s Niallem.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Mar 11, 2019 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Hot MinutesKde žijí příběhy. Začni objevovat