Perfektní omega part 2

7.9K 264 15
                                    

Hned první den, kdy jsem Louise potkal, jsem věděl, že on je TEN pravý, a že si ho jednou vezmu. Netušil jsem ale, že to bude trvat tak dlouho.

První týdny jsme se neustále popichovali, což bylo neskutečně vzrušující, ale pak přišel můj první rut a já se málem zbláznil touhou po něm. Snažil jsem se potom s Louisem vážně sblížit, protože mi bylo jasné, že ho nutně potřebuju udělat svým, ale on mě od sebe neustále odháněl.

Skvěle ale zapadl do naší party a hodně se sblížil se Zaynem. Věčně zadumaný a záhadný tmavovlásek pod Louisovým vlivem přímo tál. A moje alfa z toho šílela žárlivostí.

Druhý rut od doby, co jsem poznal Louise, byl nejhorší v mém životě. Bylo to shodou okolností v době, kdy Louis zůstal doma, protože měl heat. Byl jím lehce cítit už odpoledne ve škole, a to vyprovokovalo můj rut. Další důkaz, že jsme si souzeni...

Byl jsem zavřený ve svém pokoji a masturboval jsem snad každou minutu. Nedíval jsem se na porno, ale jen proklikával Louisovy fotky nebo videa, která se mi povedlo udělat, když jsme všichni někde byli.

Připadal jsem si jako nějaký úchylák, ale nemohl jsem si pomoct. Myslel jsem si, že se hanbou propadnu, až se s Louisem uvidím, i když mi bylo jasné, že o tomhle neměl ani tušení.

Jenže pak jsme se potkali. On čerstvě po heatu a já po svém rutu. Věděl jsem, že mu nejsem lhostejný, a že ho přitahuju. Ale ten pohled, který jsme si tenkrát vyměnili... Nedokážu to popsat, ale jako bychom se najednou spojili.

Louisovo neustálé odmítání mi dost snížilo sebevědomí, ale to bych nikdy nahlas a veřejně nepřiznal. Donutil jsem se tedy posbírat zbytky své odvahy a šel za ním. Pozval jsem ho na schůzku a on? Souhlasil.

A tak jsme měli první rande. Vzal jsem ho bruslit a byl jsem jím naprosto fascinovaný. Doprovodil jsem ho pak domů a jako pravý gentleman se vzdálil. Přímo jsem hořel touhou ho políbit, ale nechtěl jsem na něj tlačit.

Takhle jsme měli několik dalších schůzek, kdy jsem ho maximálně chytil za ruku nebo obejmul kolem ramen. Snažil jsem se držet zpátky, ale pomalu mě to zabíjelo. Moje vnitřní alfa na mne křičela, že musím Louise tvrdě ošukat, označit si ho a celému světu ukázat, že je můj. Jenže jsem měl pocit, že by se mu to asi moc nelíbilo. Tedy minimálně ne teď. Jenže to jsem se pletl.

**********

Tři týdny od naší první schůzky jsme šli do kina. Bylo to přesně deváté rande, ale kdo by to počítal, že?

Vybral jsem horor, i když j sem věděl, že bude Louis mít strach. Jenže jsem byl hajzl, který toužil po tom, aby se ke mně ten drobeček tisknul a schovával si hlavu do mého krku.

Ovšem už když jsem Louiho vyzvedával, věděl jsem, že je něco jinak. Jindy veselý a rozesmátý chlapec mi jen odsekával a sotva se na mně podíval. V kině jsem mu koupil jeho oblíbené bonbony, ale ani to s tím nepohnulo.

Když se v sále setmělo a na plátně se začaly dít ty hrozně věci, tak jsem čekal, že mně aspoň chytí za ruku. Ale Louis si jen odfrkl a vytáhl mobil.

Chtěl jsem ho po filmu vzít ještě na procházku, ale v jeho rozpoložení mi to nepřišlo jako dobrý nápad. V tichosti jsem tedy radši rovnou zamířil k jeho domu.

To ticho se už nedalo vydržet, takže jsem se ho rozhodl zeptat, co mu je.

„Louisi, promiň, ale děje se něco? Přijdeš mi takový..." v tu chvíli ke mně poprvé za celý večer otočil pohled a já se málem utopil v té božsky modré barvě.

Hot MinutesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum