1.

26.6K 780 249
                                    


Bir evin önündeyim. Camları yeni silinmiş, bahçe temizlenmiş ve evi bitkiler sarmıştı. O kadar güzel gözüktü ki gözüme hemen merdivenleri çıktım ve kapıyı çaldım.

Kapıyı nur yüzlü bir kadın açtı.İçeri geçmem için hafif çekildi. İçeri doğru iki ,üç adım attım ve yere serilmiş halının üzerine çıktım. Koltuğa oturdum ve evi incelemeye başladım. Duvarın üstündeki ince işlemeli dekoratifler dikkat çekiciydi. Merdivenlerden inen benim küçüklüğüme benzeyen siyah saçlı bir kız indi. Gözleri mutlulukla parladı ve annesinin yanına gitti. Merdivenlerin başındaki çocuk çarptı gözüme. Öfke ve intikam gözlerinden okunuyordu.

Çocuk birkaç adım attı ve çıplak ayaklarıyla halının üzerine çıktı. Çocuk anında alev alev yanmaya başladı.Yaklaşık 4 yaşındaki çocuk gözlerimin önünde alev alıyordu.Panikle ayağa kalktım ve çocuğa doğru koşmaya başladım.Ne kadar koşarsam koşayım yetişemiyordum.Çocuğun derisi yere düştü.

Artık bakamıyordum.Çocuğun kanı ayaklarımı ıslatıyordu. Bana doğru yaklaşmaya başladı. Koşamıyordum ve bu benim sinirime gidiyordu. Çocuk gittikçe yaklaşıyordu. Etrafıma bakındım. Göz yaşlarım o kadar hızlı akıyordu ki silsemde tekrar yenileri geliyordu. Çocuka baktığImda dibimde olduğunu gördüm. Elleri ile boğazımı kavradı. Nefes almam zorlaşıyordu.

Son bir umutla bağırmaya çalıştım ama sesim kaybolmuştu sanki.Çocuk kulağımı sağar edercesine bağırdı.Ellerim kulaklarıma gitti ve sıkı sıkı kapatmaya çalıştım."SUS" diye sesimin çıktığı kadar bağırdım.Gittikçe gözlerim buğulandı ve görüntü kayboldu."

Rehber öğretmenime kabusumu anlattığımda anlından boncuk boncuk terler akmaya başlamıştı.En sonunda ağzını açtı ve "nutkum tutuldu" dedi. Başka birşey demeyince ayağa kalktım ve odadan çıktım. Kimseye kendimi ezdiremezdim. Çünkü küçükken ismimle çok dalga geçerlerdi. Bu yüzden 'bad girl' modundayım.

***

Çıkışta lacivert kablosuz kulaklığımı takmış yürürken mesaj sesi geldi.

Bilinmeyen: Bu kadar güzel gülmen şart mı?

Bilinmeyen: Sana birşey söyleyim mi?

Bilinmeyen: SENİ SEVİYORUM!!!!

Çok şaşırmıştım. Beni sevebilecek biri kesinlikle akli dengesi olmayan biri olurdu. Sonuçta sorunları olan biriydim.

Arca(Peri): Eğer benle dalga geçiyorsan siktir git. Birde senle uğraşamam.

Bilinmeyen: Peki uğraşma ama ben sana yazmaya devam edeceğim.

Arca: Peki yazabiliyorsan yaz !

Arca kişisi sizi engelledi

Bilinmeyen: Nasıl ? Engelledin mi beni ?

İletilmedi

Bilinmeyen: Beni nasıl engellersin?!

İletilmedi

Bilinmeyen: İletilmedine sokuyum!

İletilmedi

Bilinmeyen: Görüşücez güzelim. 😚

İletilmedi

***

TATLI RÜYALAR GÜZELİM-TEXTİNGHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin