[1]

83 1 0
                                    

POV Maud
Vandaag is mijn zoveelste dag op Beacon Hills high school, ik zit nu al bijna een maand op. Ik kijk verveelt vanaf mijn tafeltje naar het bord, de docent legt uit maar eigenijk krijg ik er niks van mee. Ah eindelijk de bel ik loop gehaast uit de klas en loop naar mijn klusje, ik heb zo gym.

Garret komt op me aflopen, 'heyy' zegt hij. 'We hebben zo gym hé!' 'Jaja weet ik' zeg ik beetje kortaf terug. Garret is sinds een week mijn vriendje, ik vind hem zelf een beetje klef maar dat zal wel aan mij liggen. 'Ik ga me even snel omkleden' zeg ik en loop naar de meisjeskleedkamer.

Ik zie al dat er een paar meisjes zijn, ik zie en boze blik me aankijken. Hayden...
We zitten in het zelfde jaar en ik heb al vaak geprobeerd contact met haar te maken maar ze mag me echt niet. Ik kleed me snel om en loop naar het groepje dat rond om coach staat. 'Hup lopen, stelletje luilakken! Door het bos!' schreeuwt coach opeens. Ik schrik me de pletter en ren snel achter iedereen aan. Garret komt naast me rennen, 'Bah ik haat dit' zeg ik. 'We hebben dit vorige keer ook al gedaan!' 'Rustig, rustig het is maar een klein stukje' zegt Garret vol enthousiasme.

Ik zie een paar jongens+ Hayden en Liam voorop rennen. Ik zou ik willen dat ik z'n goede conditie had, er lopen ook wat jongens uit het lacrosse team. Liam en Hayden lopen schattig naast elkaar opeens voel ik een steek van jaloezie, Liam is erg knap en te perfect voor Hayden.

Na een paar minuten ben ik al helemaal dood op, ik hijg me te pletter. Ik doe even mijn ogen dicht en haal diep adem maar voor dat ik het weet val ik vol. Ik hoor mijn bot breken en schreeuw het uit.

Oehhh eerste deel!! Please zet in de reacties wat beter zou kunnen en of je het leuk vond
Dit boek gaat over Maud Miller (zie foto) en natuurlijk over haar leven in Beacon Hills.
Ik gebruik veel mensen uit teenwolf zelf, ze komen uit alle seizoenen dus er kunnen wat spoilers inzitten. Veder probeer ik me niet te veel aan de verhaallijn van teenwolf te houden. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Hiding from my own shadow }TeenwolfWhere stories live. Discover now