Mi A...

871 35 4
                                    

Harry szsz:

Miután kicsengettek Mordon professzor órájáról, mint a szellemek úgy indultunk következő órára. A mi évfolyamunkon kívül senki nem értette, hogy miért.
Amikor elindultunk Bájitaltanra és a folyosón sétáltunk Hermione megszólalt.
-Ez teljesen lehetetlen. Az varázslók és a boszorkányok se képesek ilyen szintű átváltozásra. Ráadásul még soha nem is hallottam ilyen emberről.
Ekkor a hátuk mögül egy hang szólalt meg.
-Nem láttátok esetleg Piton professzort? Sürgős megbeszélnivalóm lenne vele.
-Elnézést Miss.. - és várta a megszólítás lehetőségeket.
- Hívj csak simán Miss Kálinak.
- Nos khm Miss Káli, sajnálattal közlöm, hogy nem tudjuk hol lehet Piton professzor.
-Oh. Nos, semmi baj, majd még érzésem. - mosolygott rám.
- További szép napot. - köszöntem el.
-Nektek is gyerekek. - mondta, majd ahogy elhaladt mellettem, egy cetlit csúsztatott a zsebembe.

Később mikor már egyedül voltam, megnéztem :

Harry
Találkozzunk az irodámban este 7-kor.
Ne tudja senki.
K. K.

18:58 :
Éppen csak odaértem az iroda elé, de már nyílt is az ajtaja. Miss Káli szétnézett és mikor meggyőződött arról, hogy egyedül vagyok, berántott a szobába.
- Valamit el kell mondanom. - szólalt meg hirtelen.
-Miről van szó, Miss Káli?
-Hívj csak Kálinak, de jelenleg nem rólam, hanem Dumbledoreról kell beszélnünk. Éppenséggel arról, hogy ő egy gonosz varázsló és a megtévesztésével és manipulálásával, rángat mindenkit drótokon. Voldemort, eredeti nevén Tom Marvolo Denem, az ő közbenjárása miatt lett gonosz. - miközben beszélt, éreztem, hogy kifut a vér a fejemből, ezért az akkor megjelenő székbe rogytam. nem tudtam elhinni amit mondott. - Tudom, hogy nehéz elhinni, de gondolj bele szerinted ő nem tudta, hogy bejött a troll vagy, hogy a Weasley kislánynál volt a napló, de a szüleid ők nagyon érdekesek, rájöttek, hogy Voldemort a jó és megengedték egy jóslat és a lélektársi kötelék miatt, hogy magához láncoljon az elméden keresztül, de a szertartás végén Dumbledore megjelent és megölte mind a szüleid, mind az akkori Tom Denemet, ám a kötelék még nem volt elég kitartó, így lehasított néhány darabot a lelkéből pontosan 7 darab horcruxot készített és az egyik te vagy, viszont ebbe beleőrült.  Egy már elpusztult, de én összegyűjtöttem a többit. Egyesíteni szeretném a lelkét, mert régen ismertem őt és barátok voltunk, már csak a te beleeggyezésedre várok Harry.

Nem tudtam mit mondjak, így, hogy ezt elmondta sok dolog, elszólás értelmét nyerte.

Szóval összegezzük :

<Dumbledore gonosz

<Voldemort jó és a lélektársam, bennem van a lelkének egy része

<Káli össze akarja illeszteni Voldemort lelkét és jó barátja, tehát több, mint 65 éves (Voldemort kB. 50 éve járt a Roxfortba)


-Beleegyezek. De, ha felépült szeretnék vele találkozni. - mondtam mosolyogva

- Köszönöm - s Káli fejet hajtott. - Természetes. De pár dolgot tudnod kell. Módon nem az akinek mondja magát, ő igazából az ifjabbik Barty Kupor, de Perselus  és az ifjú Malfoy ők mind Voldemort oldalán állnak, de muszály megjátszaniuk magukat, de az ál Mordon be fog nevezni a Trimágus tusára a végén egy zsupszkulccsal egy temetőbe fogsz jutni, én is ott leszek, de egy régi, nemkívánt patkány is ott lesz, mint szolga, ám így a főzet el lesz rontva, mert a szolga egy hűséges házimanóra van szükség. Nem is ez számít. A segítséged szeretném kérni, hogy vissza hozhassam. - elgondolkoztam.

-Segítek.


Boldog Karácsonyt! 😁🎄🎁🎀😁

522 szó
Puszi Vivi

Az Azkaban királynőjeWhere stories live. Discover now