4-Breaking:What?

157 12 2
                                    

-Jo-Jongin! Te mit keresel itt? -kérdem,kisírt szemeimet gyorsan megtörölve.
-Hallgass Hyung! Csak, hallgass egy picit kérlek! -és ezt kimondva szorosan átölel, szinte annyira, hogy levegőt sem kapok. Ledermedten állok egy helyben, az agyam nem képes normális gondolatokat találni, ellenben a szívem irtózatos tempóban ver.
Csak egyetlen gondolat ismétlődik a fejemben:Jongin ölel téged.Jongin, Jongin...
A kezeim akaratlanul mozdulnak és mire észbe kapnék már a másikat szorítják. Az arcom a vállába temetem és kábé annyira szorosan ölelem mintha ő lenne az egyetlen mentőöv az élet viharos tengerében.
Nem tudom mennyi ideig öleltük egymást, de lassan elhúzódott tőlem, hogy szemeimbe nézzen. Kezeit lassan levegeti derekamra és ha lehet még közelebb húz magához. Csak néz azokkal a csodás szemeivel én meg egyre jobban elvörösödöm. Miután már nem bírom lélegzetelállító szemei kereszttüzében félrenézek és próbálom megtörni a látszólag csak nekem kínos csendet.
-Kai, mi a baj? -kérdem,közben meg az irtózatosan érdekes, nemrégiben vásárolt sárga IKEA-s lámpámmal szemezek.
Gondolkodik, az arcomat fürkészi, engem meg egyre jobban zavarba hoz. Nem is értem, hogy lehet még ennél jobban is elvörösödni, de nekem úgy tűnik sikerül.
-Talán nem szabad hyung? -kérdi ártatlanul. -Vagy talán kellemetlen volt neked, hogy megtettem? -vált át hirtelen nagyon félénkbe .
-De,mármint nem, vagyis... -kezdek el össze vissza hablatyolni. Gyerünk Kyungsoo, szedd össze magad és beszélj már érthetően!! Levegő be és ki, menni fog ez! -biztatom magam
-Ömm, de-de szabad megölelned-(azt már nem tettem hozzá, hogy ha akarja töltse élete hátralévő részét az én ölelgetésemmel, esetleg csokólgatásommal, vagy... Na jó, állj le Do!) -és n-nem bánom, ha megölelsz, mindenki szereti ha megölelik(Jó kifogás Do nagyon büszke lehetsz magadra). De nem fogja zavarni a barátnődet, ha megölelsz majd?
Furán nézett rám, mintha nem tudná kiről is beszélek. Fura volt, nagyon fura.
-Ha csak ennyi akkor jó.Én most vissza is megyek a többiekhez. -mondja és már ki is lép a szobámból...
Mi az Isten?!Ez mi volt?

Sziasztok! Először is bocsánat, hogy ekkora kihagyással hoztam részt. 😅Az utóbbi időben elég sok dolgom volt.
Remélem tetszett ez a rövid és kissé unalmas rész! 💜

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 24, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Megöl(KaiSoo)Where stories live. Discover now