1-Breaking:Dating!

175 14 2
                                    

√D.O pow√

Nem tudom van-e nyomasztóbb érzés annál, minthogy az ember akibe titkon szerelmes vagy bejelenti, hogy randizik. A nappaliban ülünk, itt az egész banda és az előttünk álló Jongint hallgatjuk miközben elmeséli nekünk hogyan is jöttek össze a barátnőjével. Mindenki döbbenten hallgatja, nem sejtette senki, hogy mi állhat Kai hónapok óta tartó fura viselkedése mögött, de most a fiú személyesen avatott be titkába.
-Az előtt szerettem volna elmondani nektek, mielőtt az ügynökségek bejelentenék. -mondja kicsit szégyenlősen Kai a szőnyeget bámulva. -tudom, hogy váratlanul ért ez titeket, de amig nem voltam biztos az érzéseimben nem mertem elárulni senkinek.
-Hát haver én megértem, de még mindig nehéz feldolgozni. Jennie Kim? Komolyan? -húzza fel a homloka közepéig a szemöldökét Chanyeol.
Hát igen, Jongin titokzatos barátnője nem más mint a BlackPinkes Jennie, aki igazán tehetséges, okos, kedves és nem mellesleg gyönyörű. Így hát nem csodálom, hogy Kai,aki szintén nagyon intelligens, segítőkész és szószerint olyan mint egy földreszállt angyal beleszerettett a fent említett lányba. Tökéletes pár. Mindketten nagyon keményen dolgoznak ,megérdemlik, hogy boldogok legyenek.
Akkor mégis miért érzem ezt a szorító érzést a torkomban?
Debütálásunk óta Jongin és én legjobb barátok vagyunk. Az elején részemről sem volt semmi több barátságnál, aztán egy nap észrevettem, hogy többet bámulom mint azelőtt, hogy koncerteken fél szemmel mindig őt figyelem, hogy egyre többször keresek rá olyan oldalakra, amelyek engem és őt shippelnek. Aztán egy szép nap rájöttem:Beleszerettem Kim Jonginba

Már délután öt is elmúlt, én meg a Suhoval közös szobám erkélyén ülök kakaóval a kezemben és a kedvenc pingvin plüssöm társaságaban kémlelem a kihalt utcát. A bejelentés utan mindnyájan megveregettük Jongin válát és gratuláltunk neki. Azután valamilyen indokkal mindenki elvonult valahova. Chen és Baek vásárolni mentek, Chanyeol dalszöveget írni, Xiu és a leader a házunkhoz tartozó kisebb táncterembe vonultak vissza míg Sehun a szobájába ment mert egy fontos hívást várt Kínából. Habár nem árulta el, mindenki tudja, hogy a mi LuHanunkal beszélget. Az a két srác teljesen egymásba van bolondulva és mióta Luhan elhagyta a bandát úgy tűnik még erősebb a kapcsolatuk mint azelőtt. Nagyon örülök nekik, jó a legfiatalabbat ilyen boldognak tudni. Bár én is elmondhatnám magamról, hogy boldog és felszabadult vagyok. Ha boldog lennék, akkor most nem figyelném az utcát ,lesve azt mikor gördül be egy kocsi és mikor száll ki belőle Kai. Tudom, hogy randizni ment. A 'bejelentése' után félrehívott és megkérdezte nem-e haragszom amiért engem is csak most avatott be. Egy széles, bíztató mosollyal megnyugtattam, hogy ne aggódjon nem haragszom és mégegyszer gratuláltam neki. Láttam a szemében, hogy mostmár (tudva, hogy nem haragszom rá) teljesen felszabadult és boldog. Jó volt így látni őt még akkor is, hogy tudtam ezt a boldogságot leginkább nem én okoztam neki, hanem a barátnője. Barátnő, milyen furcsa, szokatlan szó, főleg úgy, hogy ha ezt a szót hallom akarva akaratlanul Jennie fog eszembe jutni ahogy széles mosollyal köszönti Kai-t minden találkozásukkor és, hogy mennyire örül majd mikor megkapja a kisebb -nagyobb ajándékokat amiket valószínűleg Kai nagy odafigyeléssel válogat majd neki csakazért, hogy szíve választottját boldoggá tegye. Ismerem Jongin-t, tudom, hogy akárhányszor a lánnyal találkozik majd, mindig meglepi valamivel. Mert egyszerűen ő ilyen figyelmes és szereti meglepni a szeretteit ilyen apró figyelmességekkel amik sokszor nem drága ékszerek vagy kiegészítők hanem sajat kezűleg barkácsolt tárgyak.
Nem lepődtem meg, mikor arra a kérdésemrw, nem-e lenne kedve megnézni velem egy filmet azt válaszolta:Sajnálom hyung, de tudod Jennie és én megbeszéltük, hogy ma találkozunk. Nem hallaszthatnánk el máskorra?
Erre én azt válaszoltam:Dehogynem, érezzétek jól magatokat!
És mindezt mosolyogva mondtam remélve, hogy nem látja megbújó könnyeimet

Megöl(KaiSoo)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora