2-Breaking:Jealousy

131 14 1
                                    

√Do pow√

Napok teltek el a bejelentés óta az életünk meg úgy tűnik lassan kezd újra normális lenni. Fotózások, koncertek, próbák, interjúk, és sok más olyan dolog amit nekünk, mint Dél-Korea egyik leghíresebb fiúcsapatának nap-mint nap végig kell csináljunk. Én személy szerint örülök, hogy ,szinte semmi szabadidőnk nincs, hiszen így nem igazán jut időm az összetört szívemen és a napról napra növekvő féltékenységemen agyalni. Most is éppen szöveget tanulnék egy filmre amiben főszerepet játszok, de a többiek pont ezt az időd választották arra, hogy kisebb-nagyobb indokokkal megzavarjanak tevékenységemben. Alig két órája ültem neki az egyébként fantasztikusan megírt szöveg könyv tanulásának amikor is a maknae azzal ront be(megjegyzem kopogás nélkül), hogy elhagyta az egyik sushi mintájú zokniját és segítsek neki megkeresni, mert hanem összedől a világ. Miután megtaláltam a SZEKRÉNYÉBEN(!)és éppen csoszogtam volna vissza a szobámba Suho állított meg azzal a kérdéssel, hogy mit szándékozok ebédre főzni. Hiába vetettem fel ötletként hogy rendeljünk valamit a leader ragaszkodott hozzá, hogy én főzzek ma. Végül az lett, hogy fél háromkor elég indulatosan  és hangosan kiáltottam el magam, hogy mindenki biztosan meghalja:SRÁCOK KAJA!
Erre mint valami profi olimpiai futók rohantak az asztalhoz. Még el is várják, hogy kiszolgáljam őket, remek.
Miután én is helyet foglaltam az asztalnál és elkezdtünk enni észrevettem, hogy Kai ma sem eszik itthon. (A nagy sürgés forgásban fel sem tűnt először)
Suho láthatta, hogy nagyon figyelem Kai üres helyét és a pálcikáit letéve, torkát megköszörülve rám nézet. Az asztalnál hirtelen mindenki lefagyott és szokatlanul feszült lékkör szálta meg az egész helyiséget.
-Do beszélnünk kell valamiről. -monda a leader komolyan
Jól tudtam mit akar, Jongiról beszélni. Ő az egyetlen akit a bandából beavattam az érzéseimbe.
-Rendben beszéljünk! -álltam volna fel az asztaltól de Suho leintett
-Ülj csak vissza Soo! Mind beszélni akarunk veled-nézett sorba végig a többieken
Nem értettem, talán nem rejtettem el elég jól az érzéseimet, megsejtettek valamit, vagy köze sincs az egésznek az érzéseimhez és egy teljesen már dolog miatt akarnak most beszélgetni velem ilyen komoly és aggódó hangnemben?
-Do, figyelj rám. Napok óta nem pihensz semmit, folyton csak próbálsz vagy szöveget tanulsz, esténként nagyon későn fekszel le és egész este forgolodsz. Do, ez így nem jó, tönkreteszed magad. -néz a szemeimbe Suho.
-Hyung, én tudom, mind tudjuk, hogy neked a legnehezebb feldolgozni ezt az egész randizós ügyet, hiszen te nem úgy szereted Jongin-t mint mi.Te szerelmes vagy belé.-szólal meg Sehun is, a többiek meg bologatnak.
-E-ez nem igaz, tévedtek. N-nem vagyok szerelmes Kai-ba!-mentegetözők, de látom rajtuk nem hisznek nekem.
-Kyungsoo, arra gondoltam jó lenne neked és mindannyiunknak egy kis szünet, ezért beszéltem menedzser hyunggal és leszerveztünk egy 5 napos kirándulást, a Bahamákra. -közli velem Suho és egy halvány mosoly jelenik meg a száján.
Meglepődötség költözik az arcomra. Nem kis feladat a menedzsertől szabadságot kéri pláne a koncert szezon közepén, de Suho mégis megkérte és biztosan nem hátrált meg mikor a mendezser kiabált vele vagy esetleg elutasította, addig harcolt míg engedélyt nem kaptunk rá, ebben biztos vagyok. Mindig lenyűgöz a kitartásával és a csapat iránti odaadásával. Ő a legjobb vezető.
-Rendben! Pakoljunk! -mosolygok rájuk őszintén.Tényleg jól fog esni egy kis kikapcs. Bár ha a Bahamákra megyünk akkor valószínűleg fürdőruhát kell majd viselni.Mindenkinek.Így lopva csodálhatom majd Kai testét.
Persze csak néha-néha, egyszer-kétszer egy-egy gyors odapillantás... Na jó Kyungsoo most állj le-  mondtam magamnak.
-De Soo, nem lehetne, hogy előbb még megegyem ezt a felséges kaját? -kérdi Baek és sóvár tekintettel nézi az előtte gőzölgő ételt.
-Jajj, te , folyton csak a hasadon jár az eszed! -nevetek napok óta először. Cselekedetemre mindenki más is nevetni kezd. Az egész ház zeng éppen ezért lehetett, hogy nem vettük észre amint egy kocsi parkol le a ház elé, kinyílik az ajtó ,egy gyönyörű lány lép be melette meg kezét szorongató párja,az én angyalom.

Megöl(KaiSoo)Where stories live. Discover now