HOOFDSTUK 3, deel 2

489 12 0
                                    

Ik miste hem ontzettend. Toen ik zijn bruine krulletjes zag en zijn mooie lach hoorde schoten de tranen meteen in mijn ogen. 'Ik mis je echt' zei ik zacht, hij glimlachte naar me vanuit het kleine schermpje van mijn IPhone. 'Ik jou ook Juul' ik zuchtte diep, 'ik heb een beetje ruzie met mijn huisgenoten, nou ja discussie' 'want?' Ik legde uit wat er zo net aan tafel gebeurd was en Shawn begreep me meteen. 'Maar je zit nu toch al 3 weken met ze, en Eliana was een goeie vriendin zei je. Ik denk dat ze nu echt wel vrienden met je zijn om jou en niet om mij'

Ik knikte langzaam 'het is gewoon lastig' mompelde ik 'dat begrijp ik, maar hun zijn ook gewoon benieuwd' zei hij 'trouwens, die Eloy vraagt om een pak rammel' ik lachte om zijn opmerking 'maak je om Eloy maar geen zorgen, ik vind jou leuk Shawn' een lach sierde zijn lippen. 'Wat als ik dit weekend naar je toe kom?'

Mijn ogen werden groot door wat hij zei 'dat zou geweldig zijn'

-

Het was zaterdag ochtend toen ik op het vliegveld stond te wachten. Shawn zijn vliegtuig zou pas over een half uur aankomen maar ik was zo enthousiast dat hij kwam dat ik super snel op het vliegveld was gekomen. Ik had Shawn nu 4 weken niet gezien en het waren de langste 4 weken van mijn leven. Ik miste hem ontzettend, ik kon niet wachten om hem weer vast te kunnen houden, hem weer te kussen, gewoon weer met hem samen zijn.

De tijd ging langzaam voorbij, te langzaam voor mijn gevoel. Het leek wel uren te duren voordat hij eindelijk aan kwam in de aankomst hal. Hij had een witte hoodie aan met daaronder een paar grijze sweat pants. Zijn haar was niet gedaan en zijn krulletjes kwamen onder de muts van zijn hoodie vandaan. Een grote glimlach sierde mijn lippen.

Binnen een paar seconde was ik bij hem en had ik mijn armen om zijn nek geslagen en mijn benen om zijn middel. Ik snoof zijn heerlijk vertrouwde geur op. 'Hey baby' zijn stem klonk een klein beetje schor. Hij hield me stevig vast alsof hij me nooit meer los zou laten.

'Ik heb je zo gemist' mompelde ik in zijn oor. Het liefst bleef ik hem voor altijd zo vast houden, dicht tegen me aan, alsof er niets anders meer was dat telde. 'Ik jou ook' fluisterde hij terwijl hij me langzaam los liet. Ik stond weer op de grond en keek omhoog naar hem. Ik was al weer bijna vergeten dat mijn 1.70 niks was vergeleken met zijn 1.87.

Met zijn vinger streek hij zacht over de zomer sproetjes die over mijn neus en wangen zaten verspreid. 'Schattig' glimlachte hij, ik rolde mijn ogen naar hem 'wie jij?'

Hij plaatste zijn grote handen op mijn heupen en trok me dichter naar hem toe. Zijn rechter hand streek een plukje haar uit mijn gezicht achter mijn oor, langzaam leunde hij naar voor en plaatste een zacht kusje op mijn lippen. Hoe erg ik het wel niet had gemist om zijn lippen op die van mij te voelen. Een glimlach ontstond op mijn gezicht en ik duwde gauw nog een kusje op zijn lippen.

Hij glimlachte en pakte mijn hand vast, ik voelde me veilig met hem naast me, alsof ik heel de wereld aan kon. 'Weten je huisgenoten dat ik kom?' vroeg hij toen we richting mijn auto liepen 'ze weten dat mijn vriendje komt' Shawn zuchtte 'en ze gaan straks toch niet helemaal fangirlen dat ik opeens bij jullie in huis slaap' ik grinnikte zacht. Eliana zou er waarschijnlijk niet warm of koud van worden, en Benjamin zou misschien proberen mee te liften op zijn fame. Maar echt gaan fangirlen, dat waarschijnlijk niet.

Op de weg terug hadden we het over hoe het was in Toronto, hoe ik het hier had gehad, of school moeilijk was. Een simpel gesprek. Maar ontzettend fijn omdat ik het had gemist om zo met hem te kunnen praten in het echt.

'Julia Morgan je had me echt wel mogen zeggen dat Shawn Mendes je vriend is' met grote ogen keek Eliana me aan toen ik met Shawn in de deuropening stond 'hij is Shawn Mendes toch, of lijkt hij er gewoon echt heel erg op' 'hij is Shawn Mendes' grinnikte ik. Eliana opende haar mond, sloot hem weer, en herhaalde dat een paar keer waardoor ze eruit zag als een vis.

'Ik moet dit even verwerken neem me niet kwalijk' ze draaide zich om en liep zo weer de hal uit. 'Normaal is ze iets socialer' zei ik terwijl ik Shawn glimlachend aan keek. 'Wil je mijn kamer zien?' knipoogde ik, Shawn kreeg een grijns op zijn gezicht en knikte 'natuurlijk' ik liep voor hem uit de trap op 'goeie kont' een lach verliet mijn lippen door zijn opmerking, ik liep door naar boven en wachtte aan het eind van de trap op hem terwijl hij zijn koffer mee omhoog trok. Ik opende de deur van mijn kamer en liet Shawn als eerst naar binnen lopen. Shawn keek kort de kamer rond 'leuk' merkte hij op. Ik glimlachte en liep ook naar binnen. Shawn trok me naar hem toe en duwde zijn lippen tegen die van mij, zijn handen gleden naar mijn kont en zijn tong drong gauw mijn mond binnen. Ik sloeg mijn armen om zijn nek en trok mezelf dichter naar hem toe. De wereld om me heen leek niet meer belangrijk te zijn als ik met hem kuste, ik liet mijn handen over zijn gespierde borst glijden ik was geïrriteerd door de stof die tussen ons in zat.

'Gad-ver-damme ew ew ew de volgende keer dat je zo iets vies doet hang je een bordje op je deur Julia!' verbaast liet ik Shawn los en draaide ik me om naar de deuropening waar Benjamin met zijn handen voor zijn ogen stond. 'Of je klopt gewoon' Benjamin schudde zijn hoofd 'nee nee jij hebt de deur niet dicht gedaan' ik rolde mijn ogen naar Benjamin die Shawn van top tot teen aan keek hij stak zijn hand uit en liep naar Shawn toe 'Benjamin Martinez Julia's favoriete huisgenoot' nog eens rolde ik mijn ogen. Hij was alles behalve mijn favoriete huisgenoot.

'Shawn, Julia's vriend' 'dat had ik ook al door' mompelde hij. 'Anyways vanavond viert Jaxx een feestje ik wou vragen of jij ook mee ging, en Shawn jij mag ook mee natuurlijk' ik keek Shawn aan die niet heel enthousiast leek te zijn door het idee 'zeg maar tegen Jaxx dat hij een andere keer nog eens een feestje geeft, dan ben ik wel aanwezig' Benjamin knikte een beetje teleurgesteld.

'Oké dan'

My Annoying Neighbor 1 / 2❀ Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu