HOOFDSTUK 23

2.4K 105 31
                                    

-Pov Julia-

We waren weer een paar weken verder, ik en Tyson waren weer terug uit Toronto en Shawn heeft zijn tour afgemaakt

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

We waren weer een paar weken verder, ik en Tyson waren weer terug uit Toronto en Shawn heeft zijn tour afgemaakt. Sinds gister is hij terug en ik heb hem nog niet gezien, ik zou heel makkelijk naar zijn huis kunnen gaan maar ik voel me zo opdringerig dan. Hij is net thuis en heeft zijn familie vast erg gemist.

Op dit moment lig ik op mijn bed een spelletje te spelen op mijn nintendo die ik terug had gevonden. Ik ben zeer verdiept in het spel als ik een klopje op het raam hoor, ik kijk op en zie Shawn staan, een grote glimlach komt op mijn gezicht en snel spring ik van het bed en open ik de balkon deur. "Was je nou op een nintendo aan het spelen" is het eerste wat hij zegt, ik knik lachend en hij slaat glimlachend zijn armen om mij heen terwijl hij mij dicht tegen hem aan trekt. "Ik heb je gemist" fluistert hij in mijn haar "ik jou ook" Shawn duwt een zacht kusje op mijn lippen en laat me dan los om me schaamteloos helemaal te bekijken.

"Nog steeds zo mooi" fluistert hij waarna hij me naar achter tegen de muur aan duwt om vervolgens een kusje in mijn nek te plaatsen.

"Laten we naar binnen gaan het is nogal koud hier" grijns ik, Shawn negeert mijn opmerking compleet en plaats kusjes vanuit mijn nek, over mijn kaak naar mijn lippen. Zijn handen glijden over mijn lichaam en blijven liggen op een ont blood stukje vel waardoor er kippenvel over mijn hele lichaam ontstaat. Ik kus hem terug maar niet veel later duw ik hem naar achter. "Het is koud" knipoog ik waarna ik door de deur naar binnen glip.

Ik loop naar binnen en neem weer plaats op mijn bed "dus hoe was het leven hier" ik haal mijn schouders op "nogal saai, soms waren er mensen die op de foto wouden en er was een keer Paperazzi wat een beetje raar was maar verder is er niks gebeurd" vertel ik, Shawn knikt "hoe was je tour?" Shawn glimlacht "geweldig" "nog wat spannends gebeurt" Shawn haalt zijn schouders op en grinnikt dan "er was een meisje die het podium op wou klimmen" ik schiet in de lach "serieus" hij knikt "en wat deed jij toen" "ik zei, girl hit me up" "echt niet" "nee klopt maar ik dacht het wel" ik rol mijn ogen en glimlach.

"Wanneer gaan we het bekend maken" vraagt hij dan "wat?" "Ons" ik haal mijn schouders op "nu?" Shawn knikt voorzichtig, hij pakt zijn telefoon "durf je op de foto met mij?" "Nee" piep ik terwijl ik hem bang aan kijkt "ik durf dat niet hoor" Shawn lacht "natuurlijk wil ik dat" Shawn glimlacht en opent zijn camera. Ik duw een kusje op zijn wang en Shawn lacht naar de camera en ik hoor een klik als teken dat de foto is gemaakt. Ik bekijk de foto en knik "schattig" Shawn glimlacht en zet de foto op zijn instagram.

@Shawnmendes: 💍 @JuliaMorgan

"Luister, het kan zijn dat je haat krijgt en- het is oké" glimlach ik "ik ben een grote meid" Shawn lacht "maar je moet je er niets van aantrekken" ik glimlach en knik "en anders kom ik wel bij jou uithuilen" Shawn grinnikt en duwt een zacht kistje op mijn lippen "ik hou van je" "ik ook van jou"

--

Hoi beetje kort hoofdstukje maar Hey tis toch wat.

EN WE HEBBEN 10.000 READS YALALALA.

Oké en ik had dus een prachtige vraag: in welke kleur lezen jullie? Dus gwn wit, beige of zwart. (Eigenlijk vraag ik dit voor de Comments maar ja) Bc ik lees meestal zwart Idk waarom maar Jaa Xoxo

EENNNN

Wil iedereen het boek van xprinsesmendes lezen: you stole my heart. Het is een super leuk boek alleen staat nog op comming soon maar Mare is een beetje onzeker dus allemaal lezen Xoxo

My Annoying Neighbor 1 / 2❀ Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu