•52•

21.1K 759 84
                                    

Ano zlata žiju 💗😂 Je mi hrozně, že mi to tak dlouho nepsala. Neměla jsem motivaci. I přes ty krásné komentáře jsem nedokázala psát. Mě samotné se už příběh nelíbí a dokonce jsem ho chtěla smazat...ale ještě tomu dám šanci ☺️☺️

Hej to není fér !" Řeknu a obmotám si nohy kolem jeho pasu.
„Líbí se ti tu ?" Zeptá se mě a já se Usměju a kývnu na souhlas. „Jsem tu moc ráda."
„Tak to rád slyším." Taky se usměje a dá mi pusu. Další hodinu něláme blbosti ve vodě. Je nám jedno, že je nějaká hloupá party a užíváme si společný čas. Když nám začne být zima vyjdeme ven z vody.
Po ošušení a oblečení,jsme šli zpátky na párty.
Byla jsem docela dost unavená a tak jsem Wesovi řekla, že už půjdu spát. „Dobře, já taky za chvilku půjdu." Řekne a odejde pryč za kamarády.Já mezitím vyšla schody na horu a došla do našeho pokoje. Oblékla jsem si pyžamo a vlezla do postele. I přes ten hrozný hluk jsem nějak usnula.

Ráno jsem se hrozně krásně vzbudila. Sluníčko mi svítilo balkonem do pokoje. Když jsem se podívala vedle sebe Wes tam nebyl. Nooo je možný, že už dávno vstal. Pak jsem vstala i já, vlezla jsem na balkon a kochala se výhledem, který jsem měla. Vzala jsem si telefon a nafotila pár fotek. Oblékla jsem se do letních šatů, udělala si ranní hygienu a učesala jsem si vlasy.

Dole už byl hluk a většina byla vzhůru."Dobré ráno." Pozdravila jsem všechny. Dylan i ostatní se na mě velice divně podívali. Že oni ví něco co já ne ? „Děje se něco ??" Zeptám se a v ten moment dojde Wes. „Ahoj zlato." Řekne a políbí mě na tvář. „Ahoj." Odpovím a Usměju se. Ostatní se mezitím otočí a hledí si svého. „Co si dáš na snídani ?" Zeptá se mě Wes, zatím co mě vede do kuchyně. Dojdeme ke stolu kde je plno jídla. „Myslím, že si něco určitě výberu." Usměju se a sednu si. „Dneska půjdeme oběvovat Hawaii. Doufám, že se ti moje prohlídka bude líbit." Napije se vody „To určitě bude," Usměju se a vezmu si ovoce.

Po snídani jsme všichni nastoupili do auta a jeli. Celou cestu jsem si hrozně moc užívala, že můžu být na tak krásném místě. Wes seděl vedle mě s rukou na mém stehně. Cameron se na nás pořád divně díval a já přemýšlela, co se stalo.

Prošli jsme si oblíbená místa turistů a potom jsme si sedli na koktejl do venkovního baru na pláži. Všichni jsme si sedli k na pohodlně sedačky. „Achh ten Hawaii mi chyběl." Řekne Denn a napije se. „To já bych se klidně podíval za váma." Řekl Dylan a Zasměje se. „Heeej není to Carl ??" Řekne Cam a ukáže na kluka, který seděl za náma. „Ale Jo...co tu dělá ?" Zeptá se Wes. „Jdem za ním ?" Zeptá se Denn." „Počkáš tady  nebo..." začne Wes. „V pohodě, já se zatím projdu k vodě." Usměju se a políbím ho.

Vstanu a jdu pískem k vlnám. Měla jsem chuť tam zase skočit a zaplavat si. Sedla jsem si do písku a dala poslala pár fotek Danovi. „Čau..." řekne někdo. Otočím se a uvidím Jasona. „Ahoj." Mírně se usměju a on si sedne vedle mě. „Všichni se ti to bojí říct, ale já myslím, že to vůči tobě není fér..." řekne a já se na něj zmateně podívám. „Co ? Co se mi bojí říct ?" Zeptám se a Jason se na mě podívá.  „Wes byl celou dobu co jsi byla pryč s Bellou. Pak s ní šel do pokoje a všichni mu to mají za zlé." Řekne a mě se zastaví srdce. Cítím slzy, ale pokusím se je zadržet. „Myslím, že si tě nezaslouží. Wesley nikdy nebyl na vztahy." Řekne a já se otočím aby jsem se na Wese podívala. Nevím co mám dělat. Jsem zklamaná ? Naštvaná ? Zlomena ?
Bez myšlení vstanu. „Kam jdeš ?" Zeptá se mě Jason. „Pryč....jdeš semnou ??"

FAKE? NO !CZ)Where stories live. Discover now