•9•

33.9K 940 105
                                    

U našeho stolu se objevila Cara. žu s tebou mluvit Wesley ?"

Horká čokoláda

Wes se na ni nechápavě podíval. "Jasně. Mluv." Řekl před všemi. "Myslím o samotě." Upřesní to a Wes s váháním vstane. Spolu s Carou odejde pryč a já tam zůstanu sama s Cameronem a s klukem, kterého moc neznám. Vím, že se jmenuje Tom a kamarádí se  Wesem. " Nevadí ti, že šel pryč s tvou sestrou ?" Zeptá se mě Cam a já se na něj otočím. "A mělo by ?" Zeptám se po chvilce. "No nedávno se rozešli..." Trochu se zasměje, ale mě do smíchu není. "Já bych ho nepustil..." Ozve se Tom.

Když se rozhodnu odpovědět, objeví se u nás Wes

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Když se rozhodnu odpovědět, objeví se u nás Wes. Vypadá docela naštvaně a když příjde ke mě, vezme mě za ruce a vytáhne mě na nohy. "Jdeme odtud." Řekne mi a pak mě táhne ven. "Kam jdeme ? A co ti řekla Cara ?" Zvědavě se zeptám. "Nechce se mi o tom mluvit." Řekne otravně a nastoupí do auta.

Myslela jsem, že jedeme domů, ale cesta mi nebyla vůbec povědomá. V autě nám hrálo rádio, které zakrývalo trapné ticho. Zastavili jsme u kavárny. Nikdy předtím jsem v ní nebyla a ani jsem nevěděla, že něco takového je. Proč vlastě jdeme do kavárny ? Wesley nevypadá na kluka, který chodí do kaváren.

Oba vystoupíme a jdeme dovnitř. "Co tu děláme ? " Zeptám se, když si sedneme ke stolu. Kavárna byla moc hezká. Vypadala přesně jako Pop's v Riverdale. „Už jsem na to neměl náladu." Řekne a opře se o opěradlo. Nevím co dál říct.... potichu sedím a pak řeknu naprostou blbost. „Hele, můžeš semnou mluvit ??" Nebo to nebyla taková blbost ? „Proč bych měl ?" Řekne naštvaně. „To jsem ti něco udělala ? Jestli máme dělat, že spolu chodíme." Trochu to ztiším „Tak budeš mluvit."

„Asi tomu začala věřit." Konečně řekne. „Cara ?? Tak to je dobře ne ?" Zeptám se, ale on nevypadá moc nadšeně. „Hlavně to vypadá, že mě nechce zpátky. " To je to co ho naštvalo. „To příjde. Znám Caru...vždy chce to co mám já." Trochu se zasměju.
„Co si dáte ??" Příjde k nám milá paní. „2x horkou čokoládu." Řeknu dřív než Wes. Nechápavě se na mě koukne. „Dobře, hned to bude." Usměje se na nás a odejde. „Proč jsi to udělala ? Já určitě čokoládu nechtěl."

„Čokoládá je na lásku nejlepší. Hlavně na zlomené srdce." Řeknu a pokrčím rameny.
„Vždyť ty si ještě nikdy kluka neměla." Řekne a to mě dostane. „No právě." Šeptnu.

Wes mě pozoruje, ale nic dalšího neříká. Když nám číšnice donese čokolády. Oddechnu si a napiju se. To my vždy zvedne náladu. Wes na to jen kouká a šklebí se. „Dělej ! Zkus to!" Přikážu a on se napije. Šlehačka mu udělá falešný knírek pod nosem. Začnu se smát a Wes si to rychle setře. „Moc vtipný.." Protočí oči a napije se znova. „Dobrý co ?" Usměju se.
„Hmmm..." nechce si to přiznat, ale nakonec se taky usměje.

Po dalších tématech jak je čokoláda dobrá, a že ji pijí jen borci, začalo být pozdě.
„Nechápu, že si sestra Cary. Vždyť jste úplně jiný." Řekne a dopije poslední kousek. „Taky si to někdy říkám." Uchechtnu se. „S ní bych si takhle nepovídal. Zvlášť o čokoládě." Oba se zasmějeme. Pozoruju jeho tetování. Nikdy jsem i nevšiml, že jich má tolik. Zeptala bych se, co znamenají, ale asi by to bylo moc osobní.

Najednou mi příjde zpráva od Dana

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Najednou mi příjde zpráva od Dana. Mám se kouknou na nové drby ??? Otevřela jsem školní stránku a uviděla fotku Wese a Cary. Vykulila jsem oči. „A to jsem myslela, že tě nechce." Ukážu Wesovi naštvaně fotku ho a Cary, jak si dávají pusu.
Teď vypadám jako kráva.

Wesley vypadal stejně překvapeně a naštvaně jako já. Myslela jsem, že mi k tomu něco řekne, ale on mlčel. „Dobře." Zvednu se, na stůl položím drobné na čokoládu a odejdu.

„Počkej Beth." Zavolá na mě a já se zastavím. Zajímá mě jak to vlastně bylo. Třeba mi jen dneska chtěl říct,že už jsou zase spolu. „To Cara se na mě nalepila." Začal. „No, tak proč si tu teď semnou. Chce tě zpátky. Bylo to rychlejší než jsem myslela, ale to je celá Cara." Vysvětlím a dám se na odchod. „Řekl jsem, že k ní nechci." Zastavím se a otočím se k němu.. „A to proč ??"

FAKE? NO !CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat