•26•

29.4K 864 51
                                    

Moje sestra tě vidírá ?!" Zeptám se a na suchu polknu.

Moje sestra je mrcha

Nejdřív mlčí, ale pak kývne na souhlas. Zděšeně na něj kouknu. „A to proč ?!" Zeptám se. „Má důkazy o tom, že mám drogy a že je beru. Taky ví, že obchoduju s mafii." Začne a já opravdu nevím co říct.

„Jestli to řekne...." začne mít skleněné oči. „ půjdu do vězení a to nemůžu. Moje máma by to špatně nesla. A co teprve Christy ? To ji nemůžu udělat." Dá si hlavu mezi ruky a začne ještě víc brečet. Nikdy jsem ho takhle neviděla.

„ A proč to dělá ??" Wes zvedne hlavu a koukne na mě. „To je jedno. Už bys měla jít." Vstane a chystá se odejít. „Ne není to jedno ! Řekni mi to Wesley !" Křiknu na něj a chytnu ho za ruku.

„To kvůli tobě jasný !!!" Otočí se na mě. Nechybně stojíme v místnosti. „Cože ??" Pokrčím obočí. „Chtěl jsem se s ní rozejít...ale ona řekla, že jestli to udělám, tak půjdu do vězení."

Opravdu je moje sestra taková mrcha ?? Vm jaká je, ale netušila jsem, že je schopna něčeho takového. „To jsem nevěděla." Nevím co víc k tomu říct.

„Pojď se mnou pryč." Musím ho odtud dostat. „Neposlouchala jsi mě ? Cara mě nemůže vidět s tebou." Řekne a dá si ruce do kapes.
„Tak aspoň jděte všichni do hotelu. Přece nechcete mít malér." Kouknu se i na Camerona a Denna. „Jsme v pohodě Beth. Jdi." Řekne se zlostí a já se otočím a odejdu pryč.

No alespoň jsem se snažila ne ? Mám ještě 35 minit čas. Před barem si dám sluchátka a dám se na cestu. Opravdu jsem mu chtěla pomoct. To co dělá Cara je špatný, ale to že Wes bere drogy atd. to taky není skvělí.

Chci si písničku ještě víc zesílit, ale najednou uslyším své jméno. Otočím se a uvidím Wese, který jde rychle ke mně. Když už je úplně u mě, vezme mou tvář a dá mi pusu. Je z ní cítit touha. Pak mně začne líbat a já se hned přidám.
Když nám dojde dech, Wes se odtáhne. A já na  něj nechápavě kouknu. „Seru na Caru. Chci tě Beth. Ani nevíš jak moc." Šeptne, vezme mě kolem pasu s přitáhne si mě k sobě. „Ale co budeš dělat ?" Zeptám se a Wes se bezmocně kouká na svoje boty. „No uvidím..." řekne a já ho vezmu za tváře. „Nějak to zvládneme. Tohle ji nemůže projít." Koukám se mu do očí s pak sleduju jeho rty, které se zvednou do úsměvu.

„Jsi tak sladká když se snažíš být zlá." Zastrčí mi pramínek vlasů za ucho a já ucítím jak se červenám.
„Ale teď musíme do holetu. A taky zavolej kluky.." Přikážu a Wes kývne na souhlas a napíše jim zprávu.

Do hotelu jdeme s rukou v ruce. Cítím se opravdu dobře, i přes to jaký mám strach. Může nás kdokoli vidět, ale je tma, takže nás stejně nikdo nepozná. Před hotelem raději rozpustíme naše ruce. „Měla bych jít dřív než ty." Šeptnu. „To je dobrej nápad." Řekne Wes. „Tak...dobrou." Usměju se na něj, otočím se a chystám se odejit, ale on vezme mou ruku, otočí mě k sobě a políbí mě. „Dobrou noc krásko." Šeptne mi do ucha a já okamžitě dostanu husí kůži. Odtáhnu se od něj a odejdu do hotelu. Po schodech dojdu do našeho pokoje, kde sedí Max, Alex a dokonce i Dan, Corbyn a Zach. „Vás tu je." Zasměju se a oni mě Pozdraví. „Co ti tak trvalo ?" Zeptá se Dan.

Přemýšlím co říct. Danovi bych asi řekla pravdu, ale je tu více lidí, takže vyhrává možnost b), lhát.
„Jen jsem se trochu zakecala." Usměju se a sednu si na postel. „No, tím pádem může začít párty !!"

Taak další díl je tu. Doufám, že se vám líbil. Mám vás opravdu moc ráda ❤️❤️ Taky už se blížila k 2k sledujících, což je neuvěřitelné. Děkuji moc ❤️❤️❤️❤️ -Beth

FAKE? NO !CZ)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt