Capitolul 18

1K 42 3
                                    

   A trecut o saptamana de la acel incident insa eu nu mi-am revenit. Tot nu puteam sa uit tortura pe care am suferit-o. Stateam in pat si ma fataiam in el incercand sa uit tot ,dar nu mergea. M-am ridicat putin dupa care m-am uitat in oglinda din camera mea. Aratam groaznic. NU mancasem aproape nimic, doar cateodata mai rontaiam niste biscuiti, iar ochii imi erau rosii si umflati de la atata plans. M-am dus in baie si am aprins apa la dus. Am lasat-o sa curga pana cand s-a incalzit suficient apoi m-am pus sub  jetul de apa. Apa calda imi curgea usor pe pielea mea uscata si rece, ceea ce ma facea sa am mici fiori. Am luat gelul de dus cu aroma de ciocolata si am inceput sa mi-l masez pe piele. Toata baia era umpluta de acel miros de ciocolata pe care eu il iubeam.

   Dupa ce am stat cateva minute acolo, am inchis apa si am luat pe mine un prosop pufos.M-am sters pe tot corpul dupa care m-am imbracat in niste pantaloni largi negri si un maieu. Am coborat pana in bucatarie unde se afla mama mea care bea o cafea. S-a uitat putin la mine dupa care m-a salutat si mi-a oferit o farfurie cu paine prajite, sunca, unt si cascaval.M-am jucat cateva minute cu mancarea dupa care am inceput sa mananc.

    Dupa masa am auzit pe cineva la usa asa ca m-am dus sa o dechid. Acolo ma astepta Miranda cu o geanta mare. Am ridicat o spranceana uitandu-ma nedumerita la geanta dupa care am lasat-o sa intre.

        -Ceau, ce faci?ma intreaba Miranda.

        -Putin mai bine. Azi am reusit sa mananc ceva. Ce este cu geanta asta?

        -M-am hotarat ca nu pot sa stau fara sa fac nimic asa ca azi vom iesi in oras la cumparaturi.

        -Miranda, chiar nu am chef de asta acum....

       -Fara discuti! Trebuie sa iesi! Asa ca hai cu mine sus sa ne schimbam , zice  Miranda aratand spre treptele din spatele meu.

         -Chiar nu pot refuza, nu?

         -Nu! spune Miranda mandra, mergand spre camera mea.

     Cand am ajuns acolo, Miranda a deschis geanta cea mare, iar din ea au cazut o multime de haine, farduri si pantofi.

        -De ce ne trebuie toate astea? intreb eu uitandu-ma cu ochii mari la multimea de haine.

        -Ne trebuie deoarece trebuie sa fim frumoase.

         -Chiar nu am nici un chef sa fac asta, zic eu, aruncandu-ma in pat.

        -Crede-ma . Ne vom distra.

   Miranda a inceput sa aranjeze hainele pe pat dupa care a ales o imbracaminte pentru mine si una pentru ea. La mine erau niste pantaloni scurti, o bluza albastra stramta, un hanorac putin baietos si niste tenisi . Ea si-a ales niste pantaloni lungi taramti, o bluza larga si niste sandale. 

   Dupa ce am ales hainele, Miranda a inceput sa isi faca parul cu placa, dar eu doar l-am prins  intr-un coc dezordonat. A venit la mine dupa care a inceput sa ma fardeze. Mi-a conturat ochii cu tusul dupa care m-a dat cu un luciu de buze.Am luat gentile si am plecat.

       -Deci, unde mergem?intreb eu.

       -Pai , prima data mergem prin magazine apoi la un suc, iar apoi ne plimbam.

      -Bine.

   Ne-am plimbat prin toate magazinele proband fel si fel de haine si cumparand dulciuri de pe drum.Dupa ce am obosit ne-am dus la un suc si am inceput sa povestim.

       -Deci, ce mai zici?ma intreaba Miranda.

      -Mai nimic...astept sa vad ce se v-a intampla cu toata nenorocirea asta. Tot nu pot sa cred ce se intampla.

Dragoste de adolescentiWhere stories live. Discover now