Capitolul 9

1.1K 36 0
                                    

     Toata ziua m-am gandit daca Andy i-a spus ceva lui Vlad inainte sa fim impreuna.Nu stiu daca sa il cred pe Vlad sau pe Andy fiindca nu vreau sa fiu ranita.Si pe langa aceasta nu pot sa uit gustul buzelor lui Vlad. Acele buze cu o sete de nedescris, cu o catifelare si frumsete nemaivazuta si cu o pasiune imensa. Bine, sa revenim pe pamant.

    Astazi m-am intalnit cu Andy in oras si ne-am hotarat sa mergem in parc.Ne-am asezat pe o banca si am inceput sa vorbim.

    - Mi-a fost tare dor de tine, imi spune Andy  dezvaluindu-si gropitele.

    -Si mie.

    -As vrea ca fiecare zi sa fie asa. Sa stam si sa vorbim pana ne plictisim de vorbit.

    -Si cand ne plictisim de vorbit ce sa facem ca deja sunt umpic plictisita? intreb eu aparandu-mi un zambet pervers pe fata.

    -Pai am putea face asta.

    Andy mi-a zambit si el si m-a tras mai aproape de el, dupa care a inceput sa ma sarute.Buzele lui erau contopite cu ale mele, iar limba lui se juca cu a mea, insa acel sarut nu se compara cu cel cu Vlad. Sarutul cu Vlad era mai pasional si mai placut. Pe tot parcursul sarutului m-am gandit la Vlad si de aceea nu mi-am dat seama ca m-am oprit din sarutat si il lasam pe Andy sa faca toata treaba. S-a desprins de mine o secunda si s-a uitat in ochii mei.

      -Ce s-a intamplat? ma intreaba Andy putin ingrijorat.

      -Nimic, nimic. Nu-ti face griji.

      -Sigur?

     -Sigur! Acum ce mai astepti? vrei ca buzele mele sa se raceasca?

  Andy mi-a zambit si am inceput din nou sarutul. De data asta Andy m-a sarutat mai apasat  ca sa fiu atenta si la el. In timp ce il sarutam ma jucam cu parul lui cret, iar el imi mangaia fata.M-am oprit putin findca se vedea ca vrea sa ma intrebe ceva.

    -Gaby, nu vrei sa vi la mine acasa?Nu te gandi la altceva doar ca deja se face cam frig si oricum casa mea este chiar aici.

   -Bine. Hai sa mergem

   Am mers intr-o cladire inalta si am urcat cu liftul pana la etajul 2. Ne-am indreptat catre o usa maro si el a scos cheile.

    -Andy, am uitat sa te intreb. Mai este cineva la tine acasa?

    -Nu. Locuiesc singur.

    -Bine atunci.

    A deschis usa si am intrat. Casa lui era destul de mare . Avea 4 camere 2 bai si o bucatarie. Camera lui, in care si intrasem, era de culoare albastra.  Era frumos decorata si de la el din camera puteai sa iesi pe balcon.Dintr-o data m-am apropiat de pat si am vazut ca se misca ceva sub patura.M-am dat jos din pat si am ridicat usor patura. Cand am ridicat-o ce credeti ca am gasit. Era o mata intinsa pe tot patul. Era cu o blana mare si pufoasa de culoare gri si niste ochi verzi.

    - Oh! Scuze. Am uitat sa iti zic ca am o pisica, imi zice Andy putin rusinat. Stiu la ce te gandesti. Te gandesti ca sunt ca o baba dinaia care sta singura si are o pisic.

    -Nu m-am gandit la asta. Defapt mie imi plac mult pisicile. Si imi pare destul de sexy ca un baiat de liceu sa aibe pisica.

    -Serios? imi spune Andy ridicand din o spranceana intr-un fel fermecator.

    -Serios! Si uite ce ma face sa fac asta.

   Am sarit pe Andy daramandu-l pe pat si asa am inceput sa ne sarutam. Sarutul era tot mai pasional in fiecare secunda. Limba lui o cuprindea pe am mea, iar buzele lui nu imi dadeau drumul. Ma tinea strans in brateu mainile prinse de talia mea, iar eu l-am cuprins cu picioarele de talie pentru al strange mai bine. Simteam cum incerca sa imi dea jos bluza, dar apoi s-a oprit amintindu-si ce a promis, asa ca a coborat mainile si m-a prins de fund ceea ce m-a facut scot gemete destul de puternice. A inceput sa coboare cu sarutul pe gatul meu si a inceput sa imi suga usor pielea incat mi-a lasat un semn rosiatic. Era o senzatie asa placut cand  imi lua usor pielea cu dintii si apoi o saruta. Cobora din ce in ce mai jos pana ajunsese pe sani . Voiam sa ma opresc , dar nu stiu de ce nu puteam sa o fac. L-am lasat deci sa imi deschida sutienul de la spate fara sa imi dea bluza jos. Sarutul a continuat tot mai jos dar cand ajunsese la acel loc al sanului l-am impins usor ca sa stie sa se opreasca. De data asta Andy nu a mai continuat si s-a ridicat uitandu-se in ochii mei.

    -Nu iti face griji. Daca vrei sa ma opresc ma voi opri.

    -Multumesc! Te iubesc asa de mult.

    Am sarit sa-l sarut din nou fara sa il mai las sa imi raspunda.

Dupa ce am terminat sarutul Ne-am dus in bucatarie sa mancam ceva.Am mancat niste aripioare de pui si niste cartofi prajiti cu salata si ne-am dus apoi la televizor.  M-am pus la el in brate ca sa pot sa il strang la piept cand aparea ceva infiorator ,deoarece el a vrut sa vedem un film de groaza. Filmul a fost destul de bun dar nu sunt un fan prea marea a filmelor de groaza.  

La sfarsitul filmului Andy m-a condus pana acasa unde mi-a dat un pupic de noapte buna si a plecat. M-am dus in camera mea si am inceput sa ma joc un joc  de pe calculator impreuna cu alti colegi din clasa. Asa cred ca am ajuns sa ma culc abea pe la ora 3 jumate. Noroc ca maine nu aveam scoala. M-am pus in pat dar cand am vrut sa adorm am auzit telefonul meu primind un mesaj. Am deschis telefonul somnoroasa, dar cand am vazut ce am primit mi-a impietrit tot corpul. Primisem o poza de la Vlad in care aparea Andy tinand-o de mana si sarutand-o pe obraz pe.... nu-mi vine sa cred...pe Kendy. 

Dragoste de adolescentiWhere stories live. Discover now