Capitolul 3

1.6K 51 0
                                    

Astazi este Halloween-ul. Incerc sa imi gasesc un costum pentru petrecerea organizata de profesori anul acesta.Acest costum trebuie sa fie perfect pentru ai atrage atentia lui Vlad. Am ales sa imi iau o rochie neagra scurta si sa ma vopsesc pe fata ca si cum asi fi o papusa din filmele de groaza.Cred ca am stat mai mult de 2 ore ca sa imi fac machiajul ,dar cel putin e perfect.Ma incalt cu niste pantofi negri inalti si plec spre scoala.

        Imi imaginam ca va fi perfect.Ca ma voi intalni cu el si ma va chema la dans si vom sta imbratisati toata noaptea.Dar desigur asta a fost doar un vis care s-a spulberat cand am ajuns in sala de dans.Profesorii au facut dintr-o petrecere amuzanta o ora de la scoala  la carenu aveam voie sa vorbim sau sa dansam.A fost ca naiba.Si cea mai rea parte a fost ca i-a adus numai pe cei din clasele cu 2 ani mai mici decat noi.

      Cand s-a terminat am mers afara unde m-am intalnit cu Vlad:

      - Ce faci aici?il intreb eu.

      - Am vrut sa vin si eu dar femeia de servici m-a dat afara din scoala cand m-a vazut si a zis ca doar elevii au voie, mi-a spus Vlad in timp ce ma studia cu atentie.Am incercat sa ii explic ca fac parte din scoala asta ,dar nu ma crezut.Mi-a spus ca nu are cum sa fie elev aici un"HANDRALAU" ca mine .

       Am inceput sa rad impreuna cu Vlad.

Atunci apare Kendy ,cea mai ingamfata si fitoasa persoana pe care o stiu, si ii sare pe gat lui Vlad  tragandul spre ea ca sa nu se mai uite la mine.

        -Ce zici Vlad, eu nu sunt foarte sexy? intreaba ea cu o voce pitigaiata si uitanduse cu invidie la mine.

        - Da...arati...bine... .

         Apeoape am bufnit in ras cand i-am auzit raspunsul lui Vlad.

         Atunci ii spun pe curand lui Vlad si plec spre casa uitandu-ma pentru o secunda in spate si vazandu-l pe Vlad cum ma soarbe din priviri.

Dragoste de adolescentiWhere stories live. Discover now