Capitolul 17

1K 30 0
                                    

      Povestea Gabrielei

  Mat mi-a dat drumul din brate facandu-ma sa cad pe jos. Se dase putin in spate incat sa nu-l poata lovi Andy, dar nu a reusit. Andy a sarit pe el si a inceput sa ii dea picioare si pumni ca unui animal.Pe toata fata lui Mat se vedea doar sange. Vlad a venit repede la mine si mi-a dat geaca lui si m-a luat in brate. S-a uitat la Andy si a sarit sa-l opreasca deoarece deja Mat incepea sa nu mai fie constient. L-a tras de pe el si a inceput sa strige:

         -Gata, Andy! Daca-l mai lovesti il vei omori.Stiu ce simti. Si eu vreau sa fie mort, dar nu asa rezolvi problemele.Uita-te la Gaby! In loc sa il omori, mai bine verific-o pe Gaby!

        Andy si-a intors capul spre mine,darnu am putut sa il privesc. Inima mea era sfasiatasi nu mai puteam sa indur si asta.Lacrimile imi alunecau necontrolat pe obraji, iar loviturile de pe corpul meu imi formau dureri cumplite.Andy se uita cu ochii mari la mine. Se vedea ca era pe cale sa plang si el. A cazut in genunchi., iar apoi a inceput sa strige atat de tare incat simteam cum totul se darama. S-a ridicat si impreuna cu Vlad au enit spre mine si m-au luat in brate, incepand sa planga cu mine. Dra deja era prea tarziu penrtu asta. Deja se intamplase aceasta tragedie si doar gandindu-ma la asta ma facea sa vreau sa fiu moarta.Andy si Vlad s-au indepartat putin de mine si au inceput sa ma priveasca. 

         -Gaby... nici nu stiu ce sa spun, zice Andy printre lacrimi. Daca mi-as fi dat seama mai repede asta nu s-ar fi intamplat. E numai vina mea. Doar vina mea.

     Andy a inceput sa planga si mai tare, dar nu puteam spune nimic.Acum nu mai puteam simti nimic. Viata mea se duse de rapa.

         -Gaby....Imi pare rau, spune si Vlad, incercand sa isi stapaneasca lacrimile.

         -Spune ceva! Te rog! striga Andy in timp ce imi mangaia fata, dar cand i-am simtit mana am indepartat-o imediat incepand sa tip si sa ma ascund sup geaca.

          -Nu!! Nu ma atinge! Lasa-ma sa plec! Te rog. Nu mai suport. Nu ma mai atingeti niciunul! Vreau sa merg acasa!

   Tipam si plangeam. NU stiam ce sa fac. Nu stiam ce se intampla. Stiam doar ca atunci cand m-a atins m-am simtit exact ca atunci cand Mat m-a atins. Nu voiam sa mai simt asta niciodata. Vlad si Andy s-au ridicat si m-au luat in brate ducandu-ma spre casa. In timp ce mergeam Vlad a sunat l-a o salvare . 

     Cand am ajuns, au batut la usa, iar cand mama mea a deschis usa i s-au facut ochii plini de lacrimi si si-a pus o mana la gura. A cazut pe jos si a inceput sa planga, iar eu m-am aplecat la ea si am imbratisat-o, incepand sa plang si eu.

              -Draga mea, cine ti-a facut asta? Zi-mi te rog. Nu te pot lasa sa fi asa.

  Mama si-a ridicat capul si s-a uitat la Andy si Vlad cu o privire pe care nu o mai vazusem. In ochii ei se citea o ura imensa.

               -Voi i-ati facut asta fetei mele?! 

    Mama s-a ridicat si a sarit pe ei cu pumnii si picioarele, dar baietii nu ripostau.

               -Mama, opreste-te! Nu ei mi-au facut asta. Ei m-au salvat. Din pacate nu au ajuns la timp. Este prea tarziu acum.

         Mama s-a uitat la ei apoi la mine si ne-a chemat pe toti in casa pentru ai zice ce s-a intamplat. In timpul discutiei nu mi-a dat drumul nicio secunda la mana, iar lacrimile ii cadeau neincetat. La sfarsitul povesti, mama m-a luat in brate si a inceput sa planga si mai tare.

                   -Imi pare rau, e doar vina mea! zice Andy.

                   -Nu. Este si vina mea, zice Vlad. Nu trebuia sa te las singura. Mai ales pentru ca stiam ce periculos este.

Dragoste de adolescentiWhere stories live. Discover now