Capitolul 7

1.2K 39 0
                                    

      Este dimineata si inca nu imi pot imagina ce s-a intamplat ieri. Ma simt de parca as pluti pe niste nori. Astazi vreau sa ma imbrac foarte frumos pentru Andy asa ca mi-am cumparat o rochie alba cu picatele negre si m-am incaltat cu niste patofi cu toc de culoare neagra. Parul mi l-am ondulat la varfuri si m-am dat cu un parfum cu miros de capsuni. Pentru buze am folosit un luciu putin rozaliu, iar la ochi un creion negru si rimel. Mi-am luat geanta si am plecat.

         Pe drum m-am intalnit cu Miranda si nu am putut sa ma abtin sa nu ii spun despre intamplarea de ieri.

        -Vaiiii!!! Ce frumos! Deci acum sunteti impreuna?

         -Inca nu sunt sigura. Adica a fost doar o intalnire, chiar daca a fost superba.

        -Trebuie sa fiti impreuna. Va sta foarte bine.

        -Mai vedem noi mai tarziu.

     Ajungem in curtea scolii si acolo apare Mihai. Dintr-un anumit motiv Miranda a inceput sa se inece ca proasta.

      -Miranda, esti bine? intreb eu razand din cauza ca ea se inecase exact cand la vazut pe Mihai.Ai nevoie de respiratie gura la gura ca sa iti revi?

      -Miranda, ai nevoie de ajutor? intreaba Mihai.

      Nu pot sa cred. El sa oferit sa o ajute doar cand am zis de respiratie gura la gura. Saraca Miranda cand la auzit s-a inecat mai tare.Nu ca nu si-ar fi dorit sa o ajute.

        Am mers in clasa sa imi las lucrurile, apoi am mers in clasa lui Andy. Cand i-am vazut suvitele acelea ondulate si ciufulite nu am putut sa ma abtin si am sarit in bratele lui. El m-a strans puternic in brate apoi m-a sarutat mai apasat simtindu-i caldura buzelor si dorinta lor de a le saruta pe ale mele.

    -Ce mai faci pitico ? intreaba el aratandu-si acel zambet strengaresc de care nu ma mai pot satura.

     -Bine, tu? ii spun eu fiind imbujorata.

     -Ma pregateam pentru ora de engleza. Nu am nici un chef sa o vad pe profa asta.

    -Lasa ca rezisti tu .

     Andy se apropie de urechea mea atat de aproape incat ii puteam simti respiratia pe gat.

      -Mi-a fost dor de tine! Imi sopteste el , iar dupa acea ma saruta usor pe gat .Asta m-a facut sa simt un fior prin tot corpul.   

       -Si mie, spun strangandu-l puternic in brate. Hai , ca trebe sa plec . Pa!

       -Pa, iubire!

     "Iubire"? Chiar a zis asta?Credeam ca ma va deranja asta , dar m-a facut defapt sa ma simt mai bine. In sfarsit mi-am dat seama daca suntem sau nu iubiti.

     Plec in clasa, iar profa se pare ca ajunsese deja.Nu mi-a zis nimica dar se uita destul de urat la mine. Oricum am ignorat-o si am mers in banca mea.

    Pe la jumatatea orei primesc un mesaj:"Poti iesi de la ora sa vi pana langa baie. Ca ma plictisesc aici. Te pup oricum. Te astept acolo  :* ". Imediat am gasit o scuza ca sa plec de la ora.

    -Ma scuzati doamna profesoara. Pot sa ma duc pana la baie, ca mi s-a facut rau.

   -Bine, du-te. Sa treci si pe la asistenta sa iti dea ceva de greata.

    In urmatoarea secunda am iesit pe usa si am fugit spre usa de la baie.Acolo l-am vazut pe Andy si am sarit sa-l sarut.

   -Ce faci tantalaule? Nu mai ai chef de ore?

   -Doar voiam sa mai stau cu tine. spune el cu un zambet fermecator.

   Am sarit in bratele lui prinzandu-mi picioarele in jurul taliei sale pentru al tine in brate mai bine.  Ma saruta cu pasiune impingandu-ma pe perete si incepand sa ma prinda de fund cu mainile. Simteam cum respiratia i se accelereaza.  Pentru cateva secunde mi-a prins buza inferioara cu dintii si a inceput sa se joace cu ea, iar dupa aceasta si-a strecurat limba printre buzele mele ceea ce m-a facut sa scot un geamat subtil. Pulsul imi crestea dupa fiecare miscare facuta de Andy. Mi-am prins degetele de parul lui cret  iar el a coborat cu buzele pe gatul meu incepand sa imi suga usor pielea mea catifelata. Atunci am simtit cum Andy si-a strecurat mana prin rochia mea incercand sa ajunga la sutienul meu. Deja eram putin alarmata . Am incercat sa ii spun sa se opreasca, dar nu am reusit deoarece ma saruta cu atata putere incat nu puteam sa spun niciun cuvant. Cand am simtit bagandu-si mana sub fusta prin spatele lenjeriei mele am inceput sa il imping, dar nu reuseam.

    In acel moment a aparut Vlad care se uita cu ochii larg deschisi la noi , dar Andy nici nu l-a bagat in seama.Vladimir s-a apropiat de mine si vazand ca ma zbat l-a tras pe Andy de pe mine.

   -Ce naiba faci ?! intreaba Andy maraind puternic.

   -Esti orb? Nu vezi ca vrea sa se opreasca? striga puternic Vlad.

   -Ce sti tu ce vrea iubita mea?! Acum dispari de aici!Spune Andy impingandu-l pe Vlad.

  Atunci, Vlad, nemaisuportand sa il vada cum ma trage spre el i-a dat un pumn puternic si asa a inceput bataia. Noroc ca a venit un profesor pentru ca altfel nu stiu ce se intampla.

   -Ce naiba faceti aici? Daca aveti nervi mergeti acasa si culcati-va! Striga profesorul de istorie despartindu-i pe baieti.

    Andy s-a uitat inspaimantator la mine, iar apoi a plecat nervos.

     -Esti bine? m-a intreaba cu o privire ingrijorata Vlad.

    -Da, cred ca sunt...Dar totusi ce a fost asta? Adica inainte nici nu vorbeai cu mine iar acum faci pe eroul? 

    -Am crezut ca te simteai rau si nu am vrut sa vad unde duce asta. Si despre ignorat, macar acuma sti la cine ma refeream cand am zis despre iubit, imi spune Vlad nervos.

      -Poftim? Pe atunci nu eram cu Andy.

      -Nu am chef sa ma cert Gaby. Trebuie sa plec.

   Vlad pleaca si ma lasa cu ochii in soare. Ma intorc la ora gandindu-ma la ce s-a referit Vlad atunci. Oare i-a zis ceva Andy inainte sa ies cu el?Chiar nu stiu. Tot ce stiu acuma este ca imi vine sa ma arunc in pat si sa incep sa tip.

Dragoste de adolescentiTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang