19

365 29 4
                                    

,, Vážne nepôjdeš s nami?" hlas hnedovlasého chlapca sa zdal byť starostlivý. A to donútilo striebrovlasého chlapca zdvihnúť hlavu k staršiemu. Yoongi sa donútil k malému úsmevom pri čom nezabudol zavrtieť hlavu. Chcel si prezrieť mesto keďže pred tým na to čas nemal ale chápal že sa o neho Jin bojí. Predsa len. Nie je pre omegu ako je on takéto mesto moc bezpečné. Ale jemu to nejak nevadilo. Vedel sa brániť. Keď bol menší, učil sa sebaobranu. A vyplatilo sa mu to, nie raz si zachránil život.

Striebrovlasý mladík chvíľu sledoval dve postavy jeho kamarátov ako vzdialujú do kým nezmizli úplne. Úst mu unikol malý obláčik páry a chlapec s striebornými vlasmi sa vydal na druhú stranu ako šiel mladí pár. Ruky zastrčil do vačkov na kabáte a sklonil hlavu dole. Robil to vždy aj keď to dopadlo tak že sa zrazil okolo idúcim. Častokrát si vypočul štipľavé poznámky na jeho osobu a to sa stalo aj tentoraz. Po zrážke okolo idúcim ktorý do neho vrazil keď bežal mu venoval jednu z nadávok a bežal ďalej. Yoongi sykol keď sa jeho pozadie stretlo s tvrdou zemou a nenávistným pohľadom sa pozrel za seba. Ako len nenávidel ľudí.

,, Si poriadku?" známy hlboký hlas ho dostal z myšlienok. Striebrovlasý chlapec zdvihol hlavu k o niečo vyššiemu chlapcovi ktorý s ním a ešte dvoma ďalšími chlapcami zdieľali jeden stôl. Mladík s oranžovými vlasmi natiahol staršieho pomocnú ruku. No stiahol ju k sebe keď sa Yoongi postavil. Svojimi tmavými očami sa pozrel na mladíka ktorý mu chcel pomôcť a založil si ruky do vačkov. Tae si až teraz všimol že nikde nevidel ešte dvoch mladíkov. Čakal že Namjoon a Jún budú s Yoongim. ,, Kde sú ty dva?" Taeho to dosť zaujímalo. Myslel si že hnedovlasý chlapec nenechá samú omegu ísť len tak po meste. Svoj pohľad opäť presunul na nižšieho chlapca pred ním. Yoongi mykol plecami a prehrabol si vlasy do zadu.

,, Vraj chceli ešte niekam zájsť." už podľa tónu akým to chlapec povedať bolo poznať že ho nezaujíma kde sú jeho dvaja kamaráti a bolo to tak. Nezaujímal sa. Bola to ich vec kde sú ísť a čo chcú ísť. A nechcel im byť na obtiaž.

,, Keď ani jeden z nás nemá nič na práci, môžem ti kľudne ukázať mesto." striebrovlasý mladík prekvapene zdvihol hlavu k staršiemu ktorý mu venoval jeden zo svojich úsmevov. Dúfal že menší chlapec povie áno. Chcel by sa s ním lepšie poznať. Vedieť niečo o ňom. Taeho srdce poskočilo radosťou keď menší ale za to starší mladík iba povzdychom prikývol. V hlave ho už napadalo veľa miest kde by ho mohol vziať. Hlavou pokynul striebrovlaskovi aby ho nasledoval. Tae čakal že starší mladík bude po celú dobu mlčať a nič nehovoriť ale bol milo prekvapený. Bola pravda že zo začiatku bol ticho ale nakoniec sa rozhovoril. Oranžovovlasy mladík sa o striebrovlaskovi dozvedel dosť vecí. A on mu na oplátku povedal niečo o sebe. Yoongi bol veľmi dobrým poslucháčom.

Bolo to iné ako s Jinom aj keď nie o veľa. Ale predsa len sa s Yoongim cítil lepšie? Chcel toho chlapca objať a nikdy ho nepustiť. Ochraňovať ho vlastným telom a byť mu po boku do konca života. Tae vážne nevedel povedať čím to bolo. Či to bolo tým že on bol alfa a striebrovlasok omega alebo tým že si hneď padli do oka. Ale, bolo mu to jedno. Nechá nech srdce vedie tým smerom ktorým chce ono ísť.

Vtom mladší z chlapcov zastal čoho si starší ani nevšimol. No to čo ho donútilo zastať bolo menšia bolesť v oblasti zátylku kde ho neznáma vec začala chladiť a stekať po jeho strieborných prameňov. Yoongi zastal a otočil sa za seba len aby videl mladšieho mladíka ako zo snehu tvorí snehovú guľu. Na perách mal malý obdĺžnikový úsmev a vyzeral ako malé dieťa. Yoongi pokrútil nad Taem hlavou a otočil sa čo bola chýba. Tento raz však snehová guľa nezasiahla jeho zátylok ale chrbát. Mladší sa uškrnul keď si všimol ako sa starší mladík nenápadne dáva do kľaku aby mohol zobrať hrsť snehu do jeho malých rúk. No než ako Tae stihol spraviť ďalšiu guľu tak proti nemu letela už jedna vyrobená snehová vec a on sa jej len tak tak vyhol. Pozrel sa na mladíka ktorý mal ďalšiu guľu spravenú a veľmi nebezpečne sa približoval.

,, Ani na to nemysli." na perách striebrovlasého chlapca sa objavil malý úsmev. Ale aj sa Tae rozbehol utekajúc pred starším mladíkom ktorý chcel po ňom hodiť snehovú guľu. Začal smiať. Bol šťastný že vidí na chlapcovej tvary úsmev. Už sa aj chvíľu obával že nedonúti staršieho sa usmiať ale opak bol pravdou. Obidvaja mladíci behali po parku a snažili sa toho druhého zasiahnuť s snehovou guľou ale nie vždy to vyšlo ako si to priali. Yoongi už pomaly dobiehal Taeho ale všimol si ako sa mladší pošmykol na skrytom ľade ktorý bol pod snehom. Lenže striebrovlasok nedokázal zastať a dopadol najstaršieho. Aspoň že mal príjemné pristane.

Yoongi pocítil ako sa mu okolo pása obmotali dve ruky a pevne ho chytili aby nedošlo ďalšej nehode. Svoj pohľad presunul na mladšieho ktorý ho držal. Na perách mladíka bol jeho typický úsmev a nižšieho chlapca hladil po boku. Mohol cítiť chlapcovi vôňu z ktorej sa mu točila hlava. Bola to vôňa jahôd. Tae zhlboka dýchal aby si túto vôňu čo najviac zapamätal. Ale neuniklo mu pohľad na staršieho ktorý na ňom stále bol a s červenými líčkami sa díval na svoje ruky. Táto situácia mu prišla trápna ale cítil sa prekvapivo dobre? Nevedel to povedať. Aj cez to že sa v jeho rodnom meste už nejaké alfy o neho pokúšali ale nikdy sa im to nepodarilo. Ani sa ho dotknúť či dostať sa k jeho maličkosti. A teraz sa nechal kľudne objímať úplne cudzou alfou ale cítil sa pri oranžovovlasým mladíkovi v bezpečí. Aj cez že sa cítil trápne nechal vyššieho chlapca aby ho pevnejšie objal a on sa oprel jeho hruď. Mohol počuť ako mladšiemu pravidelne bije srdce. Bolo to uspávajúce ale mladík vedel že nemôže zaspať. Ale keď to nešlo.

,, Poď, už sa začalo poriadne ochladzovať." Tae sa pobavene pozrel na staršieho ktorý nesúhlasné zamrmlal a viac sa natisol na mladíka. Z úst mladšieho utieklo tiché zasmiatie a pohladil staršieho po jeho strieborných vlasov. Opatrne sa postavil aj s mladíkom na rukách a prezrel si ho. Vyzeral tak nevinne, pripadal mu ako porcelán s ktorým sa musí narábať veľmi opatrne. Tae odhrnul mladíkovi ofinu z tváre a jemné ho pohladil po spiacej tvári. Sám pre seba sa usmial. Možno by oranžovovlasý mladík ostal stáť a obdivovať krásu chlapca jeho náručí, ale sám pociťoval ako sa mu telo začína triasť kvôli zime.

*****

Zvuk padajúcej neznámej veci zobudilo striebrovlasého mladíka. Yoongi s trhnutím vyletel do sedu a vystrašene sa po obzeral okolo seba. No to čo ho ešte viac vystrašilo bolo to že nebol u Jina doma ale u niekoho iného. V hlave pátral po posledným udalostiach ktoré sa stali. Spomenul si že sa naháňal s Taem a guľovali sa. Striebrovlasý mladík sa len modlil aby sa nachádzal u mladšieho chlapca. Chlapec sa posadil na koniec postele a svojimi bosými nohami sa dotkol chlpatého tmavého koberca. Svojimi až čiernymi očami prezrel celú izbu.

Izba bola zladená na sivo a nábytok v izbe bol z tmavého dreva. Miestnosť nebola nejaká veľká. Bol tam menší písaní stôl, jedna väčšia skriňa a manželská posteľ s mäkkým matracom.

Mladík sa už chcel postaviť aby zistil u koho sa nachádza keď sa vtom dvere začali otvárať. Striebrovlasý mladík v tej chvíli spozornel a zatajeným dychom vyčkával. Vyčkával na to až sa dvere otvoria a v nich sa objaví človek u ktorého sa nachádzal. Yoongiho srdce poskočilo keď uvidel mladšieho chlapca s oranžovými vlasmi s úsmevom na perách.

Dobré. Tu to ukončím. Dúfam že sa vám táto časť páčila kde bolo Taegi. Túto časť venujem sexywonseok. Dúfam že sa ti táto časť páčila a čo sa týka vás ostatných budem rada za komentár a ospravedlňujem sa za chyby ktoré boli v tejto časti. No a uvidíme sa nabudúcu sobotu pri ďalšej časti

Secret Couple ✔Where stories live. Discover now