7

719 54 4
                                    

,, Hej, Jin vnímaš ma?" miestnosťou sa ozval jemný dievčenský hlas a potom tiché lusknutie prstov. Aj taký tichý zvuk dokázal ukončiť Jinov tok myšlienky. Hnedovlasý mladík zakrútil a pozrel sa na blonďaté dievča spýtavým pohľadom. Nejak si ani nevšimol že mala blondínka na neho vôbec niečo hovorila.

Hneď ako svadba skončila Jin si myslel. No myslel, dalo by sa povedať že sa až obával toho aká bude jeho teraz už manželka. Zo začiatku si myslel že bude upišťana, namyslená a bude sa snažiť vynútiť Jinovu veškerú pozornosť. Ale teraz, čo s Jisoo trávil už nejakých pár hodín zistil ako sa moc šeredne mýlil. Blondínka bola skôr odťažitá, nestarala sa do Jinovych vecí a hľadela si svojho. Jina ani neprekvapilo ako menšia dievčina tiež nie je rada že musí byť s ním. Ale čo mohla také spraviť? No nezmohla nič. Ako sa hovorí, mala zviazané ruky a mohla prijať realitu takú aká bola.

,, Hovorila som o tom že môj otec a tvoj chcú aby si s nimi viedol filmu." Jin sa neveriaco pozrel na blondínku a jeho zorničky sa prekvapením zúžili. On a viesť firmu so svojím otcom a otcom jeho manželky? To snáď nemyslia vážne! Hnedovlasok stále nemohol tomu uveriť že to po ňom chcú. Ale nebolo sa čomu diviť, takto to vždy funguje u rodín ktorý riadia nejakú firmu. Jin si fustrovane prehrabol vlasy do zadu. Začalo to byť na neho veľa. Najskôr fakt že je omega z čoho sa ako tak spamätal, ďalej tu bola svadba a teraz pracovať vo firme?

Prišlo mu ako veľmi zlej telenoveli ale toto nebola telenovela ale realita. Mal toho dosť, potreboval vyjsť na vzduch a prečistiť si hlavu inak by sa poriadne psychický zrútil. Jeho nohy automaticky zamierili ku vešiaku odkiaľ si zobral teplý kabát farby šedej myši. Ignoroval hlas dievčiny ktoré na neho volalo, proste sa zobral a vyšiel z domu von. No hneď ako vyšiel jeho telo ovanul studený vzduch. Hnedovlasý chlapec ďakoval tomu že si nezabudol zobrať teplý kabát. Jin si prehrabol svoje vlasy do zadu a rozišiel sa do parku.

Rád tam chodieval kvôli tomu že v parku bolo jedno väčšie jazierko v ktorom sa často krát kúpali kačky. Vďaka tomu že bola jeseň tak lístie stromov sa sfarbili a tým vytvárali až nádherný obraz ktorý by sa kľudne mohol vyvesiť na stenu. Preto Jin tak moc zbožňoval jeseň ale zimu ešte viac. Hnedovlasok vydýchol prebytočný vzduch ktorý bol vidieť. Zakrútil hlavou a nechal myšlienku s obrazom jesene tak. Vrátil sa ku hlavnej myšlienke a posadil sa na lavičku ktorá bola oproti jazierku.

Bolo zvláštne ako sa za jeden mesiac môže niekomu obrátiť celý život na ruby. Rozmýšľam nad tým všetkým čo sa udialo za ten mesiac a to všetko len vďaka jednému výsledku. Nešlo mu stále do hlavy prečo je omega, každý z Jinovej rodiny je beta. To že by skončil ako omega bola až nulová no hnedovlasý mladík aj tak bol omegou. Bolo to cele divne, niečo tu nehralo a Jin to mal na pláne to niečo vyriešiť nech to stojí čo to stojí.

V tom ucítil ako mu niekto položil ruky na ramena a jemne stlačil. Do nosu mu udrel smrad cigariet ktorý sa snažila prebiť vôňa mentolu. Pri uchu sa mu ozvalo tiché zasmiatie a ruky ktoré boli doteraz na jeho ramenách zmizli. Toho Jin využil a prudko sa postavil pričom sa otočil. Jeho pohľad sa stretol pohľadom neznámej alfy a hnedovlasý mladík mal tendenciu spraviť krok do zadu. No neurobil to. Miesto toho si začal mladíka prezerať. Jin mu tak tipoval sedemnásť. Viac nie. Hnedovlasok si začal mladíka prezerať. Vlasý mal nafarbené na oranžovo ale skôr to vyzeralo na ohnivú. Tvár bez akejkoľvek chybičky. Keď sa mladík usmial jeho úsmev vyrezal ako štvorec. Úprimne Jinovy sa ani nechcelo veriť že mladík pred ním bol Alfa.

,, Asi si na mňa nespomínaš." zasmial sa chlapec čím si vyslúžil Jinov nechápavý výraz. Jasne že si na neho nespomína kedže si nespomína na väčšiu časť účastníkov ktorý boli na svadbe. Hnedovlasok si odfrkol a znova si prezrel chlapca pohľadom. Vážne, ako mohol niekto ako on mohol byť alfa. Chlapec z Jinovho pohľadu vyzeral ako nevinné dieťa ktoré by treba chrániť pred zlým svetom. Ale kto vie čo sa za tou maskou nevinného dieťaťa nachádzalo.

,, Som Kim Taehyung." mladík sa zasmial a pobavene sledoval staršieho chlapca ktorý sa na neho pozrel s prekvapením pohľadom. Takže si spomenul. Tae sa duchu bavil na hnedovlaskovej reakcii. Oči dokorán otvorené prekvapením a pery jemné po otvorené. Taeho tie pery dráždili, tak moc chcel schmatnúť Jina a okúsiť jeho pery. Ale na to bude ešte dosť času. Túžil po hnedovlaskovi ale vedel že to nebude ľahké pokiaľ sa nebude okolo hnedovlasej omegy pobehovať zelenovlása alfa. Ako on len nenávidel Namjoona, nebolo by to kvôli tomu že obidvaja boli alfy. Keď bol ešte Namjoon na strednej často krát ničil Taemu vzťahy.

A to bol možno aj dôvod prečo Tae chcel získať Jina. Označiť si ho za svojho a ukázať zelenovlásemu že je už neskoro. Ano presne tak, chcel vidieť Namjoona zničeného, smutného, rozzúreného. A teraz mu prišla príležitosť. Poháňala ho nenávisť a pomsta. Tieto dve veci pohltili jeho myseľ a nechceli odísť. Človek by povedal že je tým až posadnutý. Tae už mal všetko dobre premyslené len si bude musieť získať Jinovu dôveru. Ale to pre Taeho nebude vôbec ťažké keďže bude Jina stretávať každý deň v práci.

,, Počul som čo že máš od zajtra pomáhať vo firme. Teším sa na spoločnú prácu kolega." Tae venoval Jinovi úškrn ktorý hnedovlaska ešte viac prekvapil. Starší z chlapcov sa posadil a prehrabol si vlasy do zadu. Už len čakal aká ďalšia vec sa stane za tento deň. Hnedovlasok sa zhlboka nadýchol aby sa už načisto nezbláznil z toho všetkého. Ucítil ako mu Tae položil ruku na rameno a jemné mu ho stlačil. Pre niekoho toto gesto by nič neznamenalo ale pre Jina ano. Pozrel sa smerom ku mladšiemu chlapcovi a venoval mu ďakovný pohľad. 

,, Mali by sme sa vrátiť, Jisoo určite už vyvádza a nepotrebujeme ochorieť." mladší z chlapcov sa postavil pred staršieho a podal mu ruku s úsmevom. Jin sa najskôr neveriaco díval na ruku chlapca s vlasmi ohňa a potom ruku prijal. Tae pomohol hnedovlaskovi sa postaviť a do nosa nasal mladíkovu nádhernú vôňu mliečnej čokolády.hneď si tu vôňu zamilovala nol si istý že Jina bude ešte viac chcieť. JIn bude musieť byť jeho. Nebol až taký hajzel aby nevinnú omegu využil len na svoju pomstu.  Už dlho hľadal tu pravú omegu a Jin vypadal ako niekto koho hľadal.

Po ceste naspäť sa oba chlapci rozprávali. Zisťovali o tom druhom nejaké veci. Vyzeralo že si obidvaja padli oko. Zatiaľ čo sa dvaja mladíci bavili si nevšimli že ich niekto už dlhšiu dobu sleduje. Namjoon ich ani nechcel sledovať ale chcel zistiť čo ma Tae za lubom s omegou na ktorej mu zaleží. Presne tak, Namjoon si Jina dosť obľúbil  a chcel ho chrániť.  Preto chcel zistiť čo chce Tae spraviť a prekaziť jeho plány. V hlave mu ostávala otázka prečo práve Jin. Bolo veľa alternatív  ktoré by mohli vysvetliť prečo si oranžovovlásy vybral práve hnedovlásu omegu.

Ale ak to bolo už hocičomu Namjoon mal na pláne čo najskôr zájsť za Jinom a varovať ho pred chlapcom s vlasmi ako oheň. Nemohol dovoliť tomu aby Tae niečo spravil Jinovi, neodpustil by si to sebe ani Taemu.  Namjoon musel zastať keď uvidel ako sa dvaja chlapca približujú jednému domu. Zelenovlások venoval dvojici posledný pohľad a otočil sa pričom sa rozišiel domov.

,, Sledujem ta Tae."

Taak a siedma časť je tu. Ospravedlňujem sa ak sú tam chyby a za to že to vydavam tak neskoro. Ale až teraz sa mi podarilo túto časť. Dúfam že sa vám táto časť páčila a budem rada ak mi necháte komentár a názor na túto knihu. A taká vec. Koľkí s vás si typol že tajomna postáva bude práve Tae?

Secret Couple ✔Where stories live. Discover now