Beautiful creatures

150 12 0
                                    

Titel: Beautiful creatures

Auteurs: Kami Garcia en Margaret Fohl

Winkel: standaard boekhandel

Prijs: €12,50

Aantal pagina's: 528 pagina's

Korte inhoud: Ethan droomt de hele tijd over een meisje, maar hij heeft geen idee wie ze is. Telkens valt ze en hij kan haar niet opvangen. Tot er in school een nieuw meisje arriveert weet hij zeker dat zij het is. Hij is vastberaden te ontdekken wie ze is en waarom hij over haar droomt. Uiteindelijk komt hij erachter dat Lena een Caster is die bij haar oom woont. Alleen heeft die oom een reputatie in de stad en wil niemand iets met hun te maken hebben. En het wordt nog erger wanneer blijkt dat Lena opgeëist zal worden op haar verjaardag door oftewel het duister oftewel het licht. Ze willen de vloek verbreken die haar voorouders hebben gecreëerd maar haar verjaardag breekt bijna aan en er is niet veel tijd meer...

Recensie: het is een leuk boek omdat je het volgt vanuit het hoofd van een jongen. Wat eigenlijk eens iets anders is. Maar het is een dik boek en bepaalde hoofdstukken mogen voor mij best wel weggelaten worden. Soms wordt het ook best wel ingewikkeld en bepaalde dingen zijn te vergezocht. Toch is het een aanrader voor mensen die van mysterie en romantische boeken houden.

Bijkomende informatie: er is een film uit over het boek (maar het is niet bepaald een aanrader want het verschilt redelijk veel van het boek).

Book reviewsWhere stories live. Discover now