H32

522 3 0
                                    

~Zara pov~

Nooit gedacht dat ik samen met Dewi naar een feest ging. Ik had gewoon me kleiding aan een topje en jeans. Het feestje was al begonnen. Ik kwam maar niet los. Zayn kwam naar me toe met een drankje 'Deze vind jij zeker lekker' zei hij trots. 'Nee sorry ik hoef niet?' zei ik. 'Wat je neemt altijd een drankje' zij hij verbaast. Ik keek sad omlaag. 'Wacht je bent toch niet zwanger ofzo?' zij hij voor de grap. Ik keek hem aan 'Niall weet het al' zei ik. 'Okey' hij liep weer weg. 

Ik voelde me niet op me gemak ik ken niemand hier. Ik keek om me heen ik zag een blonde jongen staan. 'Niall' ik wou naar hem toe lopen maar toen zag ik dat hij een andere meisje een knuffel gaf. 'WTF' zei ik hard. 'Wat is er?' vroeg Dewi aan mij. 'Kijk' zei ik. 'Ik regel dit' ze liep naar hem toe. 'Jij Fuckboy zo maar meiden fucken en dan zwanger laten zitten jij bent ziek' je kon merken dat ze boos was. Ze gaf hem een bitch clap. 'Waar heb je het over?' vroeg het meisje dat bij hem stond. 'Hij heeft al 3 meiden voor jou zwanger gekregen en hier staan er 2' zei ze. 'Zara' zei hij zacht. 'JA inderdaad Niall Zara is zwanger van jou toch?' iedereen keek mij aan. Ik rende weg. 'Zara wacht' riep Niall. 

Ik rende weg van het feest. 'Zara wacht' riep Niall. Ik bleef rennen maar hij was sneller. 'Zara' hij keek me aan, een traan liep over zijn wang. 'Wat?' zei ik bitchy. Hij keek naar de grond en zij niks. 'Jezus er kan geen eens sorry van af komen ook' zei ik. Ik liep weer weg. 'Zara..' zei hij weer toen hij me arm pakte. 'We moeten praten' zei hij. 'Nou praat dan' zei ik. 'Okey kom' hij nam me mee naar zijn huis. Het was gelukkig dicht bij.


DIT WAS H32 XX LOVE YOU GUYS 


Sexlesson ft NiallWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu