H21

734 7 0
                                    

~Niall pov~

'Zara Niall wakker worden' riep haar zusje. Ik keek op de klok shittt nog een half uur en dan moet ik al op school zijn.

We haasten zich allemaal naar school. 

'Ik zie je vanavond he' zei Zara toen ze haar klas in liep. 


'Nou jongens dit is de laste training voor de wedstrijd' zei de trainer. We rende het velt op ik zag Zara met een groen shirtje op de tribune zitten. Ik doe het voor haar. Het spel begon yeah gelijk een doel punt toen ik voor de 2de x wou scoren zag ik dat een rood harig meisje met Zara aan het praten was. Shitt dacht ik bij mezelf ik maakte snel een doel punt. 'Harry zie je die meisjes daar?' vroeg ik. 'Nou die met bruin haar is mijn girl maar hou die roodharige in de gaten oke' Ik was echt bang dat er iets met Zara zal gebeuren. 

~Zara pov~

'Ben jij hier om mijn vriendje te supporten?' vroeg Dewi boos. 'Nee ik ben hier voor mijn vriendje' antwoord ik terug. 'Jij bitch laat Niall gewoon met rust hij wilt niet zo slet als jij' Ik voelde boosheid op komen ik moet het in houden. 'Maar ja toch wilt hij deze slet' zei ik terug. 'Ow ja hij neemt je vast nog een keer vanachteren en dan is jullie avondtuur ook weer afgelopen' zei ze. 'Hoe bedoel je?' vroeg ik aan haar. 'Denk je nu echt dat jij zijn eerste meisje bent die hij van achteren neemt?' Vroeg ze. 'Nee maar...' begon ik. 'Nou ik ken hem denk iets langer dan vandaag hij doet alle stantjes en dan wilt hij weer een nieuw meisjes' zei ze. 'Ik geloof niet dat hij zo is' zei ik. 'Oke dan geloof je me niet maar kom dan niet huilend naar me toe als het wel zo is' ze liep weg. Ik voelde me zo in de war.


'Heey waar hadden jij en Dewi het over?' vroeg Niall na de training. 'Ow Niks bijzonder' zei ik. 'Ik moet nog wat huiswerk maken' zei Niall uit het niks. 'Oke, succes' zei ik. Hij gaf me een kus en fietsen naar huis. Ik voelde me echt in de war normaal is hij veel liever en alles en nu zo???? 

HEEY DIT WAS H21 IK ZIE JULLIE BIJ H22 XX 


Sexlesson ft NiallWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu