H13

956 5 1
                                    

~ Zara pov~

'Ga je mee babe' fluisterde Niall in mijn oor. 'Oke' zei ik een beetje verlegen. Hij tilde me op. En nam me mee naar zijn slaapkamer. Hij legde mij neer op zijn bed. Hij geeft allemaal kusjes in mij nek. Hij doet zijn shirt uit. En we draaiden om. Ik was nu boven. Ik geef hem allemaal kusjes in zijn nek. Zijn handen proberen mijn shirt uit te doen. Mijn shirt ging nu ook uit. Ik ging weer verder met kusjes te geven aan hem.  Ik deed snel mijn rokje uit. Ik was nu alleen in mijn ondergoed. Ik deed de knop van zijn broek open. Je zag al dat zijn erectie hard en stijf was. Ik deed zijn broek uit.

We draaide weer om. Niall was nu boven. Hij deed mijn clip van mijn bh open en kuste mijn boobs. Hij ging steeds lager. Met zijn tanden trok hij mijn slipje uit. "ow hij wilt mij echt bad" dacht ik. We draaiden weer om. Ik gaf net als hij kusjes steeds meer naar beneden. Ik wou net zijn boxer uit doen 'tanden babe' zei Niall. Ik deed met mijn tanden zijn boxer uit. Niall pakte snel zijn condoom uit zijn nachtkastje. Ik deed het bij hem voorzichtig om. 

We draaiden weer om. Niall is nu boven. Hij keek mij nog 1x recht in de ogen aan. Zijn erectie gaat in mij. Ik begon te kreunen. 'omg' zei ik een paar x.  Zijn linker hand steunde op het bed en zij rechter hand was onder mijn boobs. Mijn handen waren verdeeld over zijn rug.  'Ik kom' zei hij. 

Niall ging van me af. Ik zag dat ik een beetje bloede. 'Dat hoort bij je eerst keer' Zei hij op een gerust stellende manier. Hij lag naast me op adem te komen. 'I love you' zei hij voor het eerst. Ik keek op. 'Meen je dat?' vroeg ik. 'Ja ik hou heel veel van je' zei Niall. 'Ik ook van jou' zei ik. Hij af me een kus op mijn voorhoofd en we vielen in slaap in elkaars armen.


DIT WAS HET HOOFDSTUK VAN DE SEX OMG :) WAT VONDEN JULLIE? IK ZAL DENK IK NOG WEL VERDR SCHIJVEN HOE HUN ALS STELLETJE ZIJN. IS DAT EEN LEUK IDEE?  IK ZIE JULLIE MESCHIEN BIJ H14 XO 

Sexlesson ft NiallWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu