H1

1.2K 10 2
                                    

~Niall pov~

wiskunde les

'Harry Styles een 6,4 goed gedaan, Liam Payne 7,3 goed gedaan,'  En zo ging meneer Jansen nog effe door. 'Niall Horan een 2,3'  Wat alweer??  zei ik tegen mezelf. 

Thuis

en hoe ging je wiskunde? vroeg Mam. 'Huh niet zo goed ik heb een 2,3' Wat alweer' zei ze verbaast. 'Ja dat dacht ik ook al mam' Niall als het zo door gaat moet je echt stoppen met voetbal en meer tijd besteden aan school' WAT ECHT NIET' zei ik boos.  Waar ga je heen? vroeg Mam. 'Huh trainen ik heb zaterdag een wedstrijd vergeten?  En ik verliet het huis.

Voetbal

'Hey Nialler, riep mijn team blij. We begonnen gewoon met de warming up. dan Voetbal ( de training) en dan gewoon gezellig met het team voetballen. 

Ik fiets weer terug naar huis. Toen ik thuis aan kwam lag er een briefje. " Heey schat ik ben vanavond niet huis het eten staat in de koel kast x mam" 


~Zara Pov~

'Lieverd kom je we gaan' Ik maakte me klaar voor de B&Q van me vaders werk. ik keek nog 1x in de spiegel. Mijn lange bruine haren waren in een staart. Ik had een groene shirt aan waardoor mijn groene ogen mooi in uit kwamen. Ik heb een zwarte skinny jeans aan waardoor mijn kont mooi in vorm komt. En witte Adidas sneaks. Ik pakte nog snel mijn Jas en liep naar beneden. 

Er waren veel mensen bij de B&Q ik kende niemand maar gelukkig trok op met me zusje. MIjn vader was met een paar vrienden aan het praten. en mijn moeder met een vrouw. Ik stond op om bij het verhaal te joinen. "Ja ik snap het ook niet waarom" hoorde ik de vrouw zeggen.  Om het verhaal het een beetje te breken vroeg ik aan me moeder "wil je nog wat drinken' Nee ik heb nog lieverd". 'Dit is Maura ook een collega van je vader. Ik schudden haar hand. "hoi ik ben Zara" 'Ow nu je er toch bent'  zij mij moeder spontaan.  'Is het een goed idee om Maura's zoon extra wiskunde les te geven' Ik keek me moeder verbaast aan "huh" Je krijg er ook nog wat voor als hij een voldoende heeft' zij Maura. 'Ow dat is heel lief maar.." ik kon me zin nog geen eens afmaken. "kan je morgen?' 'Huh Ja'  zei ik stoterig. 'Oke ik je het aders nog wel door' zei Maura. 'Je moet het zien als een soort bijbaan' zei mijn moeder trost.  



HEEY DIT WAS H1. BEST EEN KORT STUKJE MAAR MIJN HOOFDSTUKKEN ZIJN NIET HEEL LANG :)  DE SEX STUKJES KOMEN NOG I PROMMIS MAAR JE MOET EERST NIALL EN ZARA LEREN KENNEN ANDERS IS HET OOK ZO RAAR.  IK ZIE JE BIJ H2 BYE ,<3


Sexlesson ft NiallWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu