7. ~ LIEVE

205 14 3
                                    

LIEVE

Ik kijk met een moeilijk gezicht naar de computer, wat moet ik hier nou op antwoorden? Ik ben boos op Laila dat ze zonder mij naar Miami gaat, maar als ik dat nog een keer zeg dan, dan, dan wil ze geen vriendinnen meer zijn.. En dat is nou ook niet wat ik wil. Laila is mijn enige kans om Justin te ontmoeten en mijn beste vriendin, wat ik waarschijnlijk niet voor Laila ben. Dus ik besluit om maar aan Laila te geven en te zeggen dat ik fout zit. 

Lieve zegt: Oke, ik maak er ook geen probleem van, ik vind het alleen stom om te horen dat er toch iemand mee mag en dan je dat ik dat niet persoonlijk hoor... maar ik wens je veel plezier in Miami en ik weet zeker dat je het er leuk zult hebben (:

Laila zegt: Oke, bedanktt(: en natuurlijk snap ik jou,ik had het ook beter persoonlijk kunnen vertellenmaarja, was het vergeten ;$ ik hoop dat je daarover niet boos bent, en jou kans om jb te ontmoeten komt nog wel(: dat weet ik zekerrr

Lieve zegt: hoop ik ook, maar dan moet jb wel weer in nederland komen en dan moet ik zorgen dat ik bij mijn vader mag logeren, maar het moet gewoon lukken!! 

Laila zegt: ja klopt, en anders zeg je maar dat je bij mij logeert (: 

Lieve zegt: dankje(: haha,maar nu ga ik eten xxx

Laila zegt: doeeiixx

" LIEVEE, TELEFOON VOOR JEE!" roept mijn moeder naar boven. "IK KOHOOOOMMM." gauw ren ik de trap af en pak de telefoon op: " Met Lieve." zeg ik met mijn algemene stem. "Met je vader," hoor ik aaan de andere kant van de lijn. ''Hoe gaat het met je?'' ''Goed hoor, waarom bel je?'' antwoord ik. ''Mag ik mijn eigen knappe en lieve dochter niet even bellen?'' ''Nee, duuhhh.'' zeg ik met mijn arrogante stem. ''Oke, je hebt me door, ik bel je om te vertellen dat ik volgende week vrij heb gekregen, dus we kunnen samen op vakantie als je dat wilt!'' ''Natuurlijk wil ik datt!! Waar gaan we heen?'' vraag ik nieuwschierig. ''Dat mag jij uitkiezen, maar het moet dus wel last, lastminute zijn want het is volgende week al.'' ''Okee! Moet ik naar je toekomen? Dan kunnen we samen een vakantie uitzoeken en boeken.'' ''Óke, goed idee! Kom maar over een uurtje oke?'' ''Is goed! doeeeiixx tot straks'' sluit ik ons gesprek af. 

BelieveWhere stories live. Discover now