4. Goed nieuws ~ LAILA

237 6 0
                                    

LAILA

Na veel gesprekken, 2 maaltijden en veel fotos gezien te hebben ben ik weer thuis. Het was gewoon té gezellig om weg te gaan. Nadia en ik hebben over onze vakanties gepraat en natuurlijk ook over Miami. Ik heb Nadia belooft om nog een keertje te vragen aan mijn tante of er écht niemand mee kan, want (zoals ik al had gedacht) wou Nadia echt super graag mee. Dus daar gaat ie dan.

Lieve, lieve, allerliefste tante Emma,
Ik ben echt supersuper blij dat ik deze vakantie mag komen logeren in Miami, toen ik het las moest ik helemaal gillen. Want zoals je waarschijnlijk al weet heeft Jusin Bieber daar zijn concert en ik wil daar echt super graag heen, hihi. Maar ik heb nog 1 klein vraagje: Mag ik heel misschien een vriendin mee nemen? Ik zou t snappen als het niet mag, want ik vind het al een hele eer dat ik bij jou mag logeren in Miamiiii! 
Heel veel kusjes van je nichtje Laila

Mijn tante woont sinds een paar jaar in Miami, daarvoor gewoon in Nederland. Dus ze kan gewoon nederlands en is super aardig. Toen ze nog in Nederland woonde logeerde ik elke vakantie wel bij haar, ze is meer een vriendin dan een tante voor mij. Ze is dan ook nog niet zo oud. Volgens mij iets van 26, dat valt dus nog mee.  

*bliepbliep* 
 
Ik zie dat ik een mailtje heb ontvangen en raad eens van wie.

Hee allerliefste slijmbal nichtje,
Ik ben ook supersuper blij dat je deze vakantie komt logeren, dan kan je eindelijk mijn nieuwe huis zien en mijn nieuwe vriend ontmoeten, ik weet zeker dat je hem aardig vind. Maar genoeg daarover, want jij mailde mij natuurlijk om te vragen of er een vriendinnetje mee mocht, ik had je wel door(; maar tuurlijk mag er iemand mee, dat zou ik juist hartstikke gezellig vinden! Want anders zou ik de hele tijd zitten 'klefffen' (zoals jij dat noemt) met mijn vriendje(: ik spreek je nog wel!
Dikke kus van je allerliefste tante

Ik moet hardop lachen om het woord 'kleffen'. Vroeger als Emma een vriendje had en ze waren aan het zoenen en dat soort dingen zei ik altijd: "Jullie moeten eens stoppen met kleffen. Dat vind ik helemaal niet leuk. " En dan natuurlijk met een boos gezicht. Maar genoeg daarover, NADIA MAG MEE! Yes, ik ga haar meteen bellen, want ze zou vanavond naar Carmen gaan. 

Gelukkig neemt Nadia meteen op. "Nadia ik heb slecht nieuws." zeg ik met een grafstem. "Ohw, wat dan? Mag ik niet mee naar Miami?" "Het slechte nieuws is dat we samen op een kamer moeten slapen IN MIAMIIIII!!!" schreeuw ik door de lijn heen. Meteen hoor ik Nadia gillen. "YESSS, ik  ben echt superblijjjj!! We moeten maar gauw plannen maken enzoo!" "Ja klopt, maar nu ga ik ophangen want jij bent nu bij Carmen, kuskuskus"

BelieveWhere stories live. Discover now