Bölüm 3 Sevgilim...

86 4 3
                                    

-Suho'nun ağzından-

Lay içeridekileri selamlarken bizde odaya çıktık.Sehun'a her şeyi anlattım.

HUN:Sana her şey yoluna girecek demiştim hyung.

SH:Desteğin için sağol.

HUN:Hadi aşağı inelim.

Aşağı inerken Lay'le göz göze geldik,kimseye belli etmemeliydik.Sadece biz ve Sehun bilecekti.Zaten herkesin gözü telefonlardaydı pek zor olmadı.Bir şeye şaşırmış gibi görünüyorlardı.Her zamanki şirket skandalları sanırım.Telefonumu çıkardım.''Bir sohbetten 346 mesaj'' istemsizce üzerine tıkladım.

TAO:Demek çıkıyorlar ha?

HUN:Evet xD

Umarım bu tartıştıkları ilişki bizimki değildir!Sehunla bakışlarımız kesişti telefona eğilip tekrar bir şeyler yazmaya başladı.

HUN:Yani SuLay real dajsdsksdkl

Herkes bize bakarken Sehun'un peşinden koşmaya başladım benden hızlı koşmasına rağmen o hırs ve sinirle hemen yakaladım.Tam kapüşonundan tutup kendime çektim yalandan da olsa bir kaç yumruk attım.

HUN:Hyung affet beni bağışla herkes bildi fena mı?Hem kendinde küçük birine el kaldırman ne kadar doğru?

SH:Başkasının özel hayatına karışmak ne kadar doğru?

Bunları söylerken yarı gülüyorduk.Arkamdan kıkırdadı.Aşağı indiğimde gözler yine benim üzerimdeydi.Başımı öne eğerek ''Evet...Duyduklarınız doğru''dedim.Baek bana bakıp ''Eee,ilk kim açıldı?''Lay ''Ben.''dedi.Baek Yeol'a bakarak ''Biri şu kepçe kulağada öğretsin açılmayı,yoksa sevdiği başka larına yar olacak''dedi ve Sehun'a göz kırptı.İyi ki Luhan burada değildi ortalık fena karışırdı.Yeol sinirlenmiş olmalı ki ''Biride Baek'e sevdiği varken başkasına bakmamayı öğretsin''dedi.

Ortam buz tutmuşken Kai ''Hadi,tavuk söyleyelim!''dedi.Yemek dediğinde herkesin keyfi yerine geldi.Siparişi beklerken Sehun''Hmm,yani grupta üç çift var...ChanBaek,SuLay ve en dev aşk HunHan''

CY:ChanBaek nerden belli?

BH:Benim bu kepçeyi sevdiğim nerden belli?

HUN:Az önce her şeyi ortaya döktünüz...Tartışırken.

SOO:Haklı,bu işte cidden usta olmuşsun Sehun.

Zil çaldı Kai yerinden sıçradı.''Yaşasın tavuklar geldi!''Kapıya koştu poşetleri alıp bana seslendi ''Suho omma ücreti ödemen gerek''dedi.

Bu işi hallettikten sonra tavukları yemeye başladık.Yerken hem eğlendik hem de benim meleğimle,Lay'le sürekli birbirimize gülümsedik.''Suho yemek yerken çok komik oluyorsun,böyle çirkin gözüktüğünü bilseydim seninle sevgili olmazdım''dedi gülerek.Yüzüm biraz asıldı,bunu görünce kendi tavuklarını benim önüme koydu.Gülümsedim,ta ki Kai ''Bende üzgünüüüm''deyip tavuklarımı alana kadar.Sonrası zaten gülümsemeden fazlası olan kahkahaya döndü.Sonunda mutluyduk,sonunda kötü günler geride kaldı.

Tavuklarımız bitince olduğumuz yerden sadece kanepelere gidebildik.O kadar çok yemiştik ki artık yerimizden oynayamıyorduk.Balon gibi şişmiştik.Herkes yerleşince akşama kadar tv izledik.

Herkes dalmış film izliyordu.Yanımda uzanan Lay'' Saat geç oldu gitsem iyi olacak''dedi.Ona kapıya kadar eşlik ettim.

SH:İyi geceler sevgilim.

LAY:Sana da iyi geceler.Güzelce uyu.

SH:Kendini çok özletme,yarın kahvaltıya bekliyorum.

LAY:Hayır,bu sefer sıra sende.

SH:Anlaştık.

Beni öptü ve dışarı çıktı.Gidiyordu ama mecbur olduğu için.Durup durup arkasına baktı ve el salladı.Bense gözden kayboluncaya kadar onu izledim.içeri girdiğimde herkes uyumuştu bile hepsini yataklarına gönderip bende uyudum.Umarum yarın güzel bir gün olur.Tek dileğim bu.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jan 24, 2019 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

SuLay FanficHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin