[Megmentők]

968 55 6
                                    

                                                                       ~Saját szemszöged~

Reggel hangzavarra keltem. Kikeltem az ágyamból és csak ennyit hallottam.

"Finny kapd el!!!! Nehogy berohanjom a kisasszony szobájába!!!!" 

Kiabált egy női hang. Kicsit megijedtem mi van ott kint ezért inkább visszamásztam az ágyra és néztem az ajtót. Egy kis idő múlva is hallottam hangokat.

"Úristeen köszönöm Sebastian! Megmentette a kisasszonyt."

Felálltam majd átöltöztem magamtól mivel Irisz nem jött be. Pont, hogy felöltöztem Sebastian benyitott. Kicsit hátrébb ugrottam majd megláttam, hogy ki jött be és kisebb mosollyal ránéztem.

"Jó reggelt Sebastian."

"Jó reggelt (T/N) kisasszony. Hogy tetszett itt az első éjszakája?"

Kérdezte tőlem mosolyogva. 

"Nagyon tetszett. Nem láttad Iriszt?"

"Ha jól emlékszem lent láttam. Terít a reggelihez. Jöjjön a fiatal gróf is várja önt lent."

Azzal megfordult és kiment. Kicsit meglepődtem, hogy várt lent engem a gróf, de inkább nem törődtem ezzel és lementem egy jó reggelt kíséretében. Leültem az asztalhoz és elkezdtem enni amikor Irisz odajött hozzám nagy mosollyal.

" (T/N) kisasszony ma kimozdulunk kicsit a Phantomhive birtokról."

"Hogy, hogy?"

Lepődötten néztem rá Iriszre majd megszólalt Ciel.

"Nagy piac van most a főtéren és gondoltuk Sebastiannal elmehetnénk megnézni. Szóval amint végeztünk a reggelivel indulunk is."

Kavargatta teáját majd odalépett mellé Sebastian és súgott neki valamit amitől csak elmosolyodott pimaszul. Esküszöm. Aranyos mosolya volt.. De nekem nem kéne ilyenekre gondolnom.. Kicsit ég az arcom. Legalább is úgy érzem, de gyorsan megreggeliztem aztán előkészűltünk. Kiment a hatalmas ház elé és már kettő hintó várt minket. Cielék beültek az egyikbe a másikat meg nekünk szánták. Beültünk mi is Irisszel majd elindultunk.

              ~Ciel szemszöge~

Sebastian a fülembe súgta, hogy pontosan miért is megyünk a nagy piacra. Az a hír járja, hogy mostanába egy gyilkos lányokat rabol el és öli meg őket. Biztos volt benne Sebastian, hogy ott lesz majd abba a nagy tömegbe ezért elmentünk. Had nézzen magának valamit (T/N). Addig mi is tudunk foglalkozni a dolgunkkal.

"Sebastian. Mi lesz ha esetleg nem jelenik meg ott?"

"Ne kételkedjen. Ilyen nagy tömegbe melyik gyilkos nem jönne el? Tele lesz kisebb nőszemélyekkel."

Válaszképpen csak sóhajtottam majd kinéztem az ablakon és elkezdtem gondolkodni.

          ~Saját szemszöged~

Egy hosszabb út után odaértünk, kiszálltam a hintóból és elvarázsolt az ottani látvány. Középpontban egy gyönyörű szökőkút volt körülötte szebbnél szebb virágokkal. Rengeteg árus is volt. A piac mögött egy gyönyörű magas ókori épület állt. Eltudtam volna nézni még, de Irisz odajött hozzám.

"Kisasszony mehetünk körbenézni?"

Néztem rá közbe láttam, hogy Sebastian és Ciel elindultak egy másik irányba. Kicsit furcsáltam, hogy így elsiettek, de ez a gróf dolga. Gondoltam magamba.

"Persze. Mehetünk Irisz."

Mosolyogtam majd bementünk az árusok közé. Mindenki kiabált mindenfélét, hogy mit lehet venni. Nézelődtem, páran még oda is jöttek tárgyakkal, hogy vegyem meg, de nem fogadtam el. Egy kisebb séta után egy olyan sátrat láttam meg ahol szebbnél szebb gyűrűket árultak.

Ciel x ReaderWhere stories live. Discover now