3.

71 8 3
                                    

Asi v jednu jsme se sešli před hlavním vchodem. Domluvili jsme se na dvou kilometrové trati přes park.

,,Co to udělat takhle.... Kdo tam bude poslední platí limonádu vítězi.", navrhl Nik. ,,Platí.", řekli jsme sborově a vyběhl.

Hned ze začátku se vedení ujmula Beth, za ní jsem byl já, potom Nik a nakonec Mike.

Běželi jsme asi deset minut, než jsme se ocitli u stánku s nápoji.

,,Vyhrála jsem!", vykřikla Beth. ,,Niku, platíš mi pití.", dodala. ,,Fajn.... Jaký chceš?", zabručel. ,,Ehm.... jahodový prosím.". Nik přešel k pultu a vrátil se s dvěma kelímkama. Jeden podal Beth, která se vítězně usmála.

,,Tak já jsi jdu koupit taky.", rozhodl jsem a vydal se k pultu. Objednal jsem si citrónovou limonádu.

O DVA TÝDNY POZDĚJI
S týmem jsme cvičili co nejvíc to šlo. Celkem jsme začali spolupracovat.

,,Adriene, jsi tady?", do pokoje vešel Mike. Právě jsme si s Cameronem povídali o jeho týmu. Má tam totiž jednoho kluka, který s ním odmítá spolupracovat. ,,Očividně.", ušklíbl jsem se. ,,Co potřebuješ?", zeptal jsem se. ,,Náš tým svolává White.", oznámil mi. ,,Dobře, už jdu. Čau Camerone.".

Vyšel jsem z pokoje a společně s Mikem šel do Whitovy kanceláře. Zaťukal jsem na jeho dveře a vešel dovnitř. Beth s Nikem tam už byli.

,,Dobrý den, pane. Sháněl jste nás?"
,,Ano, Adriene. Posaďte se.". Jak řekl, tak jsme udělali. ,,Před hodinou si jedna skupina, neboli gang, vzala růkojmí. Ne jen tak ledajaké. Mezi nimi se nachází i dcera prezidenta. Poslali bychom tam jiný tým, ale všechny jsou na akci nebo trénují nováčky, takže tam chci poslat vás.", informoval nás. ,,Budete mít za úkol přivést zajatce a členy gangu. Kdyby bylo nejhůř a oni vás ohrožovali, můžete udělat.... co musíte.", dodal.

Podíval jsem se na tým. Betty se kousla do rtu. Něco mi tají.... Ale to je teď vedlejší.

,,A kde je drží?", zeptal se Nik. ,,Na jedné jachtě. Poletíte vrtulníkem a na loď se dostanete pomocí padáků. Až budete hotovi, pošleme pro vás záchranáře, aby ošetřili případné raněné, kteří tam doufám nebudou. Za deset minut vám letí vrtulník, tak se běžte převléknout.", informoval nás White.

Bez řečí jsme se zvedli a odešli do svých pokojů.

,,Tak co chtěl White?", vyzvídal Cameron, když jsem zavřel dveře. ,,Máme misi.",,Už?",,Prý nemá jiný volný tým.", mykl jsem rameny.
,,Aha, tak se vrať celej, ať si nemusím hledat nového spolubydlícího.", ušklíbl se a sedl si na postel. ,,Budu se snažit, ale nic neslibuju.", usmál jsem se a ze skříně si vyndal uniformu. Rychle jsem se oblékl a vydal se do hangáru.

Hned za mnou přiběhla Beth.

,,Tak jo, tohle je naše první mise, tak se musíme snažit. Hlavně buďte opatrní.", usmál jsem se na ně a nasedl do vrtulníku.

Dneska kratší kapitola, ale mám pro to důvod: chci, aby celá jejich první mise byla v jedné kapitole.

Jinak děkuju, že to někdo čte❤❤

Nejtěžší úkol 2Where stories live. Discover now