Obrat?

17 2 2
                                    

Po posledním z jejich několika fiasek se Alyssa rozhodla že si dá teď s kluky pauzu. Ovšem netrvalo dlouho a vše se obrátilo proti jejímu plánu. Alyssa si pouštěla písničky když jí někdo napsal na tellonym. Očekávala nějakou blbost. Než stihla rozkliknout aplikaci přišli ji upozornění na další dvě zprávy. Zprávy zněly : „ Jsi Mega pěkná ale bojím se napsat, máš dobrou prdel a kolik ti je?" Alyssa odpověděla a zároveň povzbudila daného kluka aby ji napsal a poslala na ig story. Avšak po pěti minutách jí přišla další zpráva. „ Líbí se ti kudrnaté vlasy?" v tu chvíli ji napadlo podívat se kdo předešlý příběh viděl a ano našla jediného kluka který měl kudrnaté vlasy, který ji sledoval už hodně dlouho a sledoval všechny její story a fotky. Za pár minut ji dotyčný napsal. Jeho jméno je Mark.
                                   Mark
Polodlouhé blond kudrnaté vlasy, modré oči, 14 let, hubený, vysoký

Po takovém tom klasickém psaní se dozvěděla že je z okolí Prahy a hraje stejný sport jako ona. Podle jeho fotky viděla že je vysoký, z toho soudila že je starší než ona. Nečekaně byl mladší. Byla ohromena sama sebou. Vymiká se to jejímu standardu. Vždycky si myslela že je na starší kluky s tmavýma vlasama a očima. On byl přesný opak. Byl jako ona. Modré oči s blond vlasy. Ještě k tomu mladší. Ale byla za to ráda. Měla jistotu že mu nejde jen o sex nebo jeho vykouření a následné odkopnutí jako nicku. Chtěl za ní přijet a aby ho naučila vše od líbání po udělání. Bohužel výjimka potvrzuje pravidlo. Vymanil z ní fotky ve spodním prádle a už si jí dále nevšímal.

Jak jsem slíbila další část je tu a už píšu pokračování, máte se na co těšit 😏 připravuji další 4 části 📖 vím tohle je spíše kratší a nijak nezajímavá část 😁 ale do příběhu vkládám všechny scénáře, snad se líbí ⭐💕

Alyssa Kde žijí příběhy. Začni objevovat