Pan Božský

76 2 0
                                    

Každý den si představuji jak ležíš za mnou a tvá ruka objímá můj bok. Jak mi dopadá tvůj dech zezadu na krk. Až mě obejmou tvé vypracované ruce. Silné objetí plné lásky, bezpečí a soucitu. Budu moct dát svou malou ruku do tvých polodlouhých hustých černých vlasů. Okamžik kdy tvé velké rty políbí ty mé. Pohlédnu do tvých nekonečné černých očích, ve kterých je tolik neřečené lásky.

Byla Alyssa při hodině opět unášena svou myslí za svým boyem. Dává jí pocit smyslu na tomhle světě. Po její poslední lovestory která skončila velkým fiaskem, byla rozhodnutá že už nikomu dalšímu své srdce neotevře. Po dobu dvou let milovala Braiena. Avšak o prázdninách se přes jednu ze svých nejbližších kamarádek dozvěděla, že Braien žádnou holku nechce. Byla to pro ní rána. Všechny ty pohledy atd. bylo plané. Plakala celou noc, ale ulevilo se jí že může dát šanci jiným klukům.

                           Braien
Středně dlouhé rovné světle hnědé vlasy, modré oči, 16 let, postava při těle

Nyní se dala dohromady s Owenem.

                            Owen
Polodlouhé mírně vlnité černé vlasy, černé oči, 20 let, vypracované tělo

Když procházela chodbou při cestě na hodinu chemie (kterou nenávidí) si Alyssa vzpomněla na svůj včerejší sen o Owenovi.

Šla jsem zrovna po téhle chodbě. Vibruje a zvoní mi mobil. Podívám se kdo mi volá. Owen. Slyšela jsem jak je v hlase šťastný.

„Copak zlato? ”

„Koupil jsem papouška a křečka.” nadšeně mi odvětil

Při hovoru jsem viděla co má na sobě oblečené. Tmavé kalhoty a šedé triko s nápisem: I hate chemistry. S pár dalšími malými obrázky. Což jej vystihuje. Nenávidí chemii stejně jako já.
Pak jsme se přesunuli do ložnice. Leželi jsme vedle sebe. Dali jsme si pusu. Pusa přešla v líbání. Jednou rukou jsem hladila jeho tvář. Druhou jsem měla v jeho vlasech. Po chvíli přidal do polibku svůj jazyk. V tu chvíli spočívala jedna jeho ruka na mém zátylku a druhá hladila má záda. Vyhrnula jsem mu jeho červenou mikinu. Pod ní skrýval nádherně vypracovaný hrudník a vyrýsované břicho. Usmál se na mě když jsem ho po něm začala hladit. Líbilo se mu to. Lehl si na mě a začal líbat můj krk, moc dobře věděl jak to miluju. Úžasný pocit. Jednou rukou mi podepíral hlavu, druhou měl na mém prse. Přitlačil. Začala jsem vzdychat a zaryla jsem nehty do jeho zad. Převrátila jsem ho na záda, opřela se o něj tak aby pokračoval v líbání mého krku. I bez slov to pochopil. Já zavřela oči, začala vzdychat a odevzdala se tomu pocitu. Opět má ruka hladila jeho břicho. Ovšem když jsem byla u jeho podbřišku, chytl mou ruku a stiskl ji. Otevřela jsem oči a přestala na chvíli vzdychat. Stichla jsem a podívala se na něj. Jakmile zachytil můj pohled díval se na svou ruku jak pevně drží to moji. Otočila jsem hlavu a dívala se tam kde on. Povolil sevření. Uchopil mou ruku a pomalu jí přesunul na jeho rozkrok. Když jsem otočila zpět k němu, upřeně se na mě díval a prosil mě očima. Mírně jsem kývla hlavou na souhlas. Usmál se a políbil mě. Uchopil své šedé tepláky a sundal jsi je. Pod nimi modré slipy Calvin Klein které si taky po chvíli stáhnu z těla. Uchopila jsem jeho penis do ruky, pohybovala rukou nahoru a dolů. Ztěžka oddechoval. Po chvíli se jeho dech zrychloval. Na oplátku mi líbal krk. Skončilo to tak jak mělo, jeho uděláním do mých úst.

Doufám že se první díly líbí. Budu ráda za votes ⭐

Alyssa Where stories live. Discover now