Capitolul 37

6 0 0
                                    

Amanda POV :
În nici mai mult de 10 minute Cristina , Sara , Alex și Eduard erau în fata mea . Alex și Cristina erau destul de relaxați și bănuiesc ca deja știu la ce mă gândesc, în timp ce Eduard și Sara erau complet în ceata . Primul care a început conversația a fost Eduard .
-Deci ? Ce e cu agitația asta de dimineață?
-Eduard e ora 11 a.m.
-Și nu e dimineață?
-Of Eduard, nu am sa mi bat capul cu tine , ca și așa nu are rost.
Deci ? Amanda de ce ne ai chemat aici?
M a întrebat Sara cu o expresie de nedumerire pe fata .
-Pai , sa o luam cu începutul.
M am făcut mai comoda pe scaun și le am făcut semn sa se așeze.
-V am chemat aici deoarece de azi vom începe "Începutul Sfârșitului ".
-Ce? Doamne dacă te înțeleg.
-Sara , spun in timp ce mă uit la cei patru prieteni ai mei care se uitau nedumeriți la mine ca și Cum as fi o nebuna , vom începe sa recuperam ce am pierdut.
-Zi și tu așa. De când aștept asta. Spune cu ce te putem ajuta.
-E simplu , dar necesita multa atenție.
-Te ascultam .
-Vom începe prin al induce în eroare pe Sargun. Am primit o invitație pentru sâmbătă seara la un dineu al companiilor multinaționale. Am fost invitata în calitate de invitat de onoare . Sargun de asemenea va fi prezent și el . Bineînțeles ca nu mă voi putea duce singura . Ca urmare , Alex va venii cu mine iar Eduard și Cristina se vor da drept directorii "Buka International Company " . Bineînțeles ca aceasta companie nu exista.
Iar aici intervine Sara .
-Eu ? Cum așa?
-Toți știm ca te pricepi la partea de tehnologie și de informatica cel mai bine dintre toți. Tu , o sa intrii in baza de date a campaniei "Dalia " cea care organizează dineul , și o sa faci ca numele Cristinei a lui Eduard sa apară pe lista de invitați și o sa faci rost de o invitație. Bineînțeles ca nu o sa le folosești numele reale . O sa găsești tu ceva . Plus ca trebuie sa faci în așa fel încât compania pe care o reprezintă ei sa existe . Nu știu Cum dar sunt sigura ca o sa te descurci .
-Ști ca îmi ceri practic imposibilul?
-Știu, dar mai știu și ca ești capabila sa faci asta.
-Bine , se rezolva.
-Bine Amanda , pana aici totul suna bine dar , Ahmed o sa ne recunoască. Nu știu dacă Îți amintești dar , el ne a chemat acum 4 luni de ne a spus ca ai continuat afacerea tatălui tău.
-Știu Alex . De aceea aici intervine Eduard.
-Eu?
-Da . Îi mai ți minte pe Sandra și Cristian , din liceu ?
-Da . Încă păstrez legătură cu ei .
-Din câte știu, Sandra e makeup artist , iar Cristian hairstylist. O sa iei legătură cu ei , iar o sa facă în așa fel încât sa nu fiți recunoscuți de Ahmed.
-OK.
-Bine , dar care e scopul ? De ce mergem la dineu?
-Ahmed o sa facă schimb de informații cu un arab . Care , se pare ca vrea niște arme în valoare de 500.000 $ . Banii se vor afla într o valiza pe care arabul o va aduce cu el la dineu . Iar locația cu armele într un plic pe care Ahmed îl va da arabului.
O sa facem în așa fel încât sa luam atât plicul cât și valiza . O sa i facem pe ei sa creadă ca plicul a ajuns la arab, iar valiza la Ahmed.
-Și când o sa afle ca niciunul nu a primit ce a vrut ?
-Dam vina pe Komarov .
-Și așa, războiul dintre ei o sa ajungă la apogeu . Ahmed nu suporta ca cineva sa se bage în treburile lui .
Bine gândit Amanda .
-Și cum facem ?
-Aici vine partea interesanta.

Putere  si  CaracterWhere stories live. Discover now